Įkraunama...
Įkraunama...

Patinka labiau švelnus ar grubus vyras?

QUOTE(Belle @ 2006 08 29, 14:09)
optimalus varintas
kietas ir vyriskas gyvenime bet svelnus savo moteriai tongue.gif

Ir as uz si optimalu varianta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2007 07 03, 08:17)
Svelnus gyvenime ir siek tiek grubus miegamajame ax.gif

miegamaja grubumo laselis gan gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Svelnus vyras man geriau nei grubus,bet lovoje grubumo biskiuka reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 01, 17:11)
Svelnus vyras man geriau nei grubus,bet lovoje grubumo biskiuka reikia biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
taip uzkaitina kartais toks dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 03 01, 17:36)
miegamaja grubumo laselis gan gerai bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aha,reikia laiks nuo laiko..kad nepamirštum,kad su vyru,o ne su katinu voliojiesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepakesciau, jei vyras grubiai su manimi elgtusi, lova kiek kitas dalykas, manau visos moterys megsta siek tiek grubumo, aisku nei viena moteris negali apseiti ir be svelnumo. Manau dabar vis daugiau ir daugiau poru megaujausi fetish sexu. Ir spekite, kas paklusta, kai suneliai, faktas, kad vyraI> Vyrams patinka moteru grubumas. Bet faktas, kad tuo piktnaudziauti nevertetu. Svelnus zaidimai visada mielesni, bet kartais grubesni suzadina neapsakoma aistra.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 08 27, 11:57)
Tema nebuvo is oro sugalvota,pazystu keleta merginu kurioms patinka grubesnis seksas,o ne toks kai vyras kaip katinas glaustosi ir atrodo kad mylisi ne su vyru o su moterim.

gerai, kad tažysti tokiu moteru, tačiau ką vadini grubumu??? manau ne visi ši žodi vienodai supranta
Atsakyti
gyvenime svelnus,bet tvirtas visame kame smile.gif
lovoje bigsmile.gif nu toks lyg tuoj tuoj puls auka sumedziota lotuliukas.gif bigsmile.gif ...ir issilaisvinti-nera jokiu vilciu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 03 01, 20:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Aha,reikia laiks nuo laiko..kad nepamirštum,kad su vyru,o ne su katinu voliojiesi lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 02, 12:01)
gyvenime svelnus,bet tvirtas visame kame smile.gif
lovoje bigsmile.gif nu toks lyg tuoj tuoj puls auka sumedziota lotuliukas.gif  bigsmile.gif ...ir issilaisvinti-nera jokiu vilciu nail.gif

na pazaidziat medziotojais kiek supratau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
nemėgstu kraštutinumų. Ir vyrai linkę į juos yra mano manymu kažkokie nesveiki. tongue.gif

Yra laikas būti švelniam, yra laikas būti grubiam... Yra vieta vaidinti "kietą bičą" ir yra vieta nusileisti kitam... Yra laikas diplomatijai, tačiau taip pat būna atvejų kai tenka paleisti į darbą kumštį... O kraštutinumų aš negaliu pakęsti. Tikiuosi aiškiai išsireiškiau. g.gif 4u.gif
Atsakyti
man labiau prie svelnumo traukia ax.gif
nemegstu labai grubiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuela86 @ 2008 03 02, 02:24)
Svelnus zaidimai visada mielesni, bet kartais grubesni suzadina neapsakoma aistra.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti