Įkraunama...
Įkraunama...

Patinka labiau švelnus ar grubus vyras?

As kaip ir visos - uz svelnuma. Bet zinau, kurioms patinka grubus vyriskiai...
Atsakyti
g.gif Nu kad grubus vyras, tai tikrai nepatinka, bet svelnus kaip katinas visai irgi man nepatiktu. Man patinka toks truputi grobuoniskas smile.gif Kitaip sakant, katinas, bet kad butu laukinis smile.gif
Atsakyti
sekse įvairovės reikia, kartais švelniau, kartais grubiau ir čia ne apie muštynes šneka bigsmile.gif o gyvenime grubūs vyrai schmoll.gif vyriškas vyras man yra protingas, o ne agresyvus ax.gif
Atsakyti
Švelnumas ima viršų smile.gif
Atsakyti
Švelnūs thumbup.gif wub.gif , bet ne per švelnūs schmoll.gif
Atsakyti
priklausomai nuo situacijos, su manim tebuna svelnutis, o kai reikia uz mane arba uz save pakovot - grubus
Atsakyti
Aš tik už švelnumą! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 08 27, 19:31)
geriausia švelnus, bet vyriškas. O dėl sekso, tai juk visokio norisi, kartais švelnaus, kartais grubaus  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Teisingai, vyras turi būti vyriškas, jei kaip katinas trinasi, toks švelnumas schmoll.gif
Atsakyti
gyvenime svelnus,o lovoje kartais grubus,nors geriau cia vartot termina aistringas wub.gif
Atsakyti
svelnus pakankamai, bet ne saldus. nuo tokiu berniuku- saldainiuku vemti norisi triniti.gif
Atsakyti
reiktu apibudinti panasiai, kaip jie tobula moteri isivaizduoja biggrin.gif Taigi g.gif namuose - katinas, jei reikia viesai apginti tarkim moteri, ar tiesiog savo interesus - liutas, lovoje - pantera.
Atsakyti
švelnus wub.gif
Atsakyti