na, tai ar po švenčių dar atsargų turit, kad kirvio virimu nebeužsiimat?
QUOTE(SilRa @ 2009 01 10, 10:06)
na, tai ar po švenčių dar atsargų turit, kad kirvio virimu nebeužsiimat?
Oi, jau seniai neturim, o košes verdam, ir iš kirvio, ir dar iš ko nors.....
Turiu išvirtos perlinės košės- nuskusiu porą bulvių, morkytę patroškinsiu, bus sriuba.
Ir dar - priviriau beveik pusę pakiuko perlinių kruopų, jos verda ilgai, tai suporcijavau ir užšaldžiau, va karts nuo karto išimsiu ir greitai išvirsiu sriubytę.
QUOTE(SilRa @ 2009 01 10, 09:06)
na, tai ar po švenčių dar atsargų turit, kad kirvio virimu nebeužsiimat?
visa laimė, kad tos šventės baigėsi
QUOTE(aige @ 2009 01 10, 11:22)
va karts nuo karto išimsiu ir greitai išvirsiu sriubytę.
pas mus vakar buvo perlinė sriuba labai skanu per 1 dieną dingo trilitris puodas sriubos nežinoma kryptimi
Vakarienei isviriau grikiu koses. Ryte is likusios padarysiu blynuku.
QUOTE(SilRa @ 2009 01 10, 14:25)
pas mus vakar buvo perlinė sriuba labai skanu per 1 dieną dingo trilitris puodas sriubos nežinoma kryptimi
Aš šiandien perlinę viriau - skanumėlis
QUOTE(samaniux @ 2009 01 10, 19:44)
perlinė sriuba gerai. Mano anyta ją vadina paršiukų sriuba, nes tokią jos mama paršiukams virdavo.
Įdomiai kaip - pas mus miežinių kruopų sriuba "paršiukų" vadinama
QUOTE(mamuke68 @ 2009 01 12, 18:25)
Tai kaip dėl to kirvio bus toliau
Nu kaip kaip....virsim
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.