QUOTE(aplsncks @ 2008 11 30, 10:56)
Ir aš pasidalinsiu. Vakar viriau sriubą (bet gavosi košė
), tai paskaičiavau kad išeiga nu gal kokie 5 Lt
Taigi pupelių pakelį (atrodo, 500 g) ir perlinių kruopų kokius 200 g užmerkiau. Reiktų mirkyt per naktį, bet aš dieną užmerkiau, tai gavos kokios 5 val.
Nuo pupelių nupyliau likusį vandenį, užpyliau šviežiu ir pastačiau virti. Už kokio pusvalandžio sudėjau ten ir perlines kruopas. Dar už pusvalandžio įdėjau dvi pjaustytas morkas, lauro lapų, sultinio pora kubelių, pipirų. Pavirė dar kokias 20-30 min ir valgėm. Valgėm su grietine. Gavosi tokia laaabai tiršta sriuba arba skysta košė. Mes kadangi mėgstam pupeles, beveik nevalgom mėsos (MB visai nevalgo, aš retkarčiais), tai tokios košės mum visai nieko, kartais pasidarom.
Receptukas visai nieko, pameginsiu. Bet valanda virti, tai nelabai pigus maistas gaunasi, ypac jei virykle elektrine
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.