vat nutiko tokis dalykas kad gavau dovanu kelione i Ibiza, tad noreciau daugiau suzinoti apie sita sali... ko man ten tiketis nuskridus ir ka verta paziureti?
Labukas, siaip idomu kur ir ka matei.
Imetu foto, ar pazystamos vietos?
Imetu foto, ar pazystamos vietos?

tai Eivisos senamiestis :] o siaip tai buvau formentero saloj, poto eivisoj ir sant antanijo, mes gyvenom sant eulalijoj, dar buvom bora bora papludymyje ir i pora klubu buvome nuvyke... siaip visai nemazai pamatem, nes pazystami ishsinuomavo masina tai paveziojo ir viska beveik apziurejom
cafe del mar su savo saulelydziais uzkoze viska savo groziu ir muzika
o ka pati matei... ar ilgai buvai? kaip ispudziai?

o ka pati matei... ar ilgai buvai? kaip ispudziai?
Gyvenom San Antonio, tai girtu anglu prisiziurejau daugiau nei pacioj anglijoj
Siaip ir su draugais visur apvazinejom, Eivisoj i fiesta buvom nueja, tai labai patiko. Papludymiai tai nepatiko, bet siaip tai daug grazios gamtos prisiziurejau. Gaila kad anglai sala sugadine
vyras pora sykiu vos nesusimuse su tais girtuokliais. Mano manymu, tai si sala jaunimeliui pasitusint, o ramiai su seima pailseti geriau i Maljorka.

Siaip ir su draugais visur apvazinejom, Eivisoj i fiesta buvom nueja, tai labai patiko. Papludymiai tai nepatiko, bet siaip tai daug grazios gamtos prisiziurejau. Gaila kad anglai sala sugadine

QUOTE(Vipera @ 2006 10 13, 19:16)

Papildyta:
SGT, o kokiuose klubuose buvot? Pacha, Amnesia, Privilege?
buvom Pacha ir buvom ElDiviro, ziauriai brangus iejimas iki 90 euru...

o kas del salos tai jo,as sutinku si sala skirta jaunimeliui pasinarkashint taip sakant ir must i takta pagal muzika...
nors mes gyvenom Sant eularioj tai ten tirkai ramus miestukas,daugiau seimom skirtas negu jaunimeliui...visiska priesingybe sant antonio...

o jus buvot kokiuose klubuose?
o gamta tai ir mane labai laba isuzavejo, ypac sakau Formenteros papludymiai... gaila man neleidzia kotais foto ideti,gal kad per dideles, po darbo siandien arba rt pabandysiu imesti,reik pamatyti tuos papludymius...nerealu tenais...
jei kada dar skrisit i ibiza, butinai nuplaukit su laivu iki Formentero salos...

QUOTE(Fainamerga @ 2006 10 18, 11:33)
O ar verta plaukt is Ibizos paturistaut i Maljorka?
zinau kad verta is Ibiza plaukti i Formentero sala

Aš taip pat prieš porą metų atostogavau Ibizoje, jei tiksliau Ibiza - Eivisa netoli miesto centro, Bora Bora papludimyje, Specialiai nesirinkom San Antonijaus miestelio, nes ten daugiausiai anglų turistu, jau ir taip užkniso dauguma Angliško stiliaus restoranėlių kuriuose tūnojo girti anglai, niekaip nesuprasiu, kam skirti tiek kilometrų ir paskui eiti į Angliško stiliaus kavinę
mes kaip tik norėjome paragauti Ispaniško tradicinio maisto, labai patiko jų patiekalas - Paela troškinys su įvairiausiomis jūros gėrybėmis
Sala nėra didelė, ilgiausia dalis berods 60 km, tai išsinuomavom motorolerį ir važiavome visur iš eilės, gamta nuostabi, galima rasti daug įdomių vietų, ir informacijos tikrai visur daug, atvykus į viešbutį gaunį įvairiausių lankstinukų ir gali rinktis kur keliauti.
Aplankėme hipių turgelį Las Dalias, kuriame galima rasti labai įdomių suvenyrų, salos ženklas - driežiukas.
Taip pat bevažiuodami užsukome į muziejų urvus, kur gidas įveda į pačią uolą, kuriose kaip pasakojama seniau slėpėsi kontrabandininkai, labai gražūs vaizdai.
Gaila kad tik visko ką buvome suplanavę napavyko pamatyti, nes antrą dieną važiuojant motorolerių nuslydom nuo kelio, keliai ten labai vingiuoti ir kai kur labai status, stipriai nusibrozdinau kelį, normaliai kojos sulenkt negalėjau, tai teko likusiąs dienas praleisti ramiai sėdint papludymyje
Bet kelionė buvo puiki, visiems rekomenduoju ten nuvykti

Sala nėra didelė, ilgiausia dalis berods 60 km, tai išsinuomavom motorolerį ir važiavome visur iš eilės, gamta nuostabi, galima rasti daug įdomių vietų, ir informacijos tikrai visur daug, atvykus į viešbutį gaunį įvairiausių lankstinukų ir gali rinktis kur keliauti.
Aplankėme hipių turgelį Las Dalias, kuriame galima rasti labai įdomių suvenyrų, salos ženklas - driežiukas.
Taip pat bevažiuodami užsukome į muziejų urvus, kur gidas įveda į pačią uolą, kuriose kaip pasakojama seniau slėpėsi kontrabandininkai, labai gražūs vaizdai.
Gaila kad tik visko ką buvome suplanavę napavyko pamatyti, nes antrą dieną važiuojant motorolerių nuslydom nuo kelio, keliai ten labai vingiuoti ir kai kur labai status, stipriai nusibrozdinau kelį, normaliai kojos sulenkt negalėjau, tai teko likusiąs dienas praleisti ramiai sėdint papludymyje
Bet kelionė buvo puiki, visiems rekomenduoju ten nuvykti

Laba dienelė
matau labai nedaug atsiliepimų apie Ibizą, bet šiek tiek yra, džiaugiuos ir tiek radusi
aš birželio 11 išskrendu į Ibizą tai nepaprastai laukiu
tikiuos viskas seksis ir turėsiu gražių prisiminimų

QUOTE(Voyage @ 2010 04 15, 11:12)
Laba dienelė
matau labai nedaug atsiliepimų apie Ibizą, bet šiek tiek yra, džiaugiuos ir tiek radusi
aš birželio 11 išskrendu į Ibizą tai nepaprastai laukiu
tikiuos viskas seksis ir turėsiu gražių prisiminimų 

Su Ryanair ar kelionių organizatoriais? Ar pati organizuojies?
QUOTE(Makalius @ 2010 04 16, 12:27)
Su Ryanair ar kelionių organizatoriais? Ar pati organizuojies?
Su Ryanair

QUOTE(Voyage @ 2010 04 17, 17:06)
Gal dirbt skrendi?

QUOTE(Makalius @ 2010 04 17, 16:59)
Gal dirbt skrendi?
kažkokia panelė čia domėjosi dėl darbo Ibizoj, ir tik į vieną pusę pirkosi bilietus

čia aš ir buvau