
UZVERDI VANDENI, IDEDI PRIESKONIU (AS TURIU TOKIA SAVOS GAMYBOS VEGETA, TAI JA DEDU), IR METI LASISA, VERDI 20 MIN.
PRIE JOS ISVERDI RYZIU, IR PADAZIUKA: GRIETINELE (TIK PASILDAI) , KRAPAIS IR CITRINOS ISSPAUDI.
TIKRAI GREIT IR SKANU.

QUOTE (Sfinxute @ 2004 11 21, 22:22) | ||
dariau as sitaip lasisa ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Medeina @ 2004 12 07, 08:42) |
Pati nebandžiau, bet bendradarbė sakė,kad laabai skanu ir greita: lašišos file gabalą (ne riekutėm, o vieną pusę) padruskinti ir užspausti citriną, būtų gerai bent kiek palaikyt,kad įsigertų..Tada paimt foliją, padaryt tokią tipo kaip skardelę, pakeltais kraštais, dėt lašišą, užpilt stiklinę balto vyno, užlankstyt kraštelius ir kept apie 20min.Sakė lašiša nerealiai išsipučia ![]() |