Man jis patinka, kad neturi specifinio biskvito kvapo ir labai tolygiai iskila, viduriukas man ne karto nebuvo iskiles daugiau nei krastai.
Migdolu biskvitas:
5 kiausiniai
4 val. saukstai balto vyno (as darau su vynogiu sult.)
150 gr. cukraus
1 arb. saukst. citrinos sulciu,
1 citrinos zevele (smulkinta)
125 gr. miltu
125 gr. smulkintu migdolu
Lengvai suplakti trynius su siltu vynu/sultimi, 100 gr. cukr ir smulkinta zevele. Suplakti baltymus su likusiu cukrumi ir citr. sult. Sumaisyti baltymu ir tryniu mase, maisant ideti miltu ir migdolu.
Kepti 25-30 min, t 180 laipsniu
Forma 26-28 cm. Buna apie 5-5,5 cm auksciu. Tai galima daryti is puses normos, kad butu tinkamas mascarpone tortui. O galima perpjauti per puse, kai atves su siulu ir likusia dali ideti i saldikli. Jam nieko neatsitiks.
Pabandykit, jei netingit, rekomenduoju.
