As radau du Nugos receptus:
RIESUTU NUGA
Ingridientai:
100 g aliejaus,
100 g tarkuoto šokolado,
100 g cukraus pudros,
65 g kapotų migdolų,
65 g paskrudintų ir sukapotų riešutų,
4 valg. šaukšt. grietinės arba kiondensuoto pieno (arba romo),
4 valg. šaukšt. stiprios kavos,
keli lašai romo esensijos.
Gaminimas
Bendra nugos masė -500 g. Visus išvardytus produktus sudėkite į dubenį. Sukite iki vientisos masės.
SERBISKA NUGA
Ingridientai:
4 baltymai,
250 g cukraus,
250 g riešutų,
100 medaus.
Gaminimas:
Baltymai išplakami giliame pusdubenyje, nenustojant plakti, dalimis sudedamas cukrus ir supilamas ištirpintas medus. Indas su baltymais įstatomas į puodą su karštu vandeniu ir maišant baltymai kaitinami 30 minučių. Masei sutirštėjus, nuimama nuo ugnies, sudedami stambiai supjaustyti riešutai, išmaišoma.
Tik dar nei vieno nebandziau, nes neisiviaizduoju kuo jie skiriasi, ir kas turi gautis...ir kur cia ta tikroji nuga?...