Sveikos,
gavau "dovanų" iš Norvegijos briedžio liežuvį. Dabar suku galvą - KĄ SU JUO DARYTI?????
Ar ruošti kaip galvijo? Gal kas gaminote kažką "tokio"?
O tu varge! O liezuvis "zalias"? Nieko patarti negaliu tik labai idomu is kur tokiu "dovanu" gavote?
Liežuvis "žalias" ir dar su juodais taškais . Šiuo metu kaip tik bandau virti taip kaip galvijų liežuvį (žurėsim kas gausis ). Pamarinavau ir verdu. Jau kokią valandą.
Vyro draugas grįžo iš Norvegijos, tai ten šito draugo kitas draugas medžiotojas įdėjo lauktuvių Žiauru.
Vyro draugas grįžo iš Norvegijos, tai ten šito draugo kitas draugas medžiotojas įdėjo lauktuvių Žiauru.
Princiupesa ,labai idomu kaip gavosi,kaip skonis? Ar panasu i galvijo liezuvio skoni? Gal dar skaniau...
Turiu pripažinti, kad briedžio liežuvio skonis labai panašus į galvijo liežuvio skonį. Gal jaučiasi šiek tiek rūgštelės, būdingos žvėrienai. Bet šiaip, tai didelio skirtumo nepastebėjom. Gal reikėjo gaminti su kokiais spec prieskoniais, kurie išryškinti "laukinio" liežuvio skonį?
Bet buvo skanu nors tikėjausi, kad bus kažkas kitaip
Sušveitėm su majonezo-krienų padažiuku net ausytės lapsėjo
Bet buvo skanu nors tikėjausi, kad bus kažkas kitaip
Sušveitėm su majonezo-krienų padažiuku net ausytės lapsėjo