Įkraunama...
Įkraunama...

Briedžio liežuvis

Sveikos,

gavau "dovanų" iš Norvegijos briedžio liežuvį. Dabar suku galvą - KĄ SU JUO DARYTI?????

Ar ruošti kaip galvijo? Gal kas gaminote kažką "tokio"?
Atsakyti
O tu varge! doh.gif O liezuvis "zalias"? Nieko patarti negaliu tik labai idomu is kur tokiu "dovanu" gavote?
Atsakyti
Liežuvis "žalias" ir dar su juodais taškais unsure.gif . Šiuo metu kaip tik bandau virti taip kaip galvijų liežuvį (žurėsim kas gausis essen.gif). Pamarinavau ir verdu. Jau kokią valandą.

Vyro draugas grįžo iš Norvegijos, tai ten šito draugo kitas draugas medžiotojas įdėjo lauktuvių blink.gif Žiauru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princiupesa: 02 rugsėjo 2006 - 22:08
Princiupesa ,labai idomu kaip gavosi,kaip skonis? Ar panasu i galvijo liezuvio skoni? Gal dar skaniau... ax.gif
Atsakyti
Turiu pripažinti, kad briedžio liežuvio skonis labai panašus į galvijo liežuvio skonį. Gal jaučiasi šiek tiek rūgštelės, būdingos žvėrienai. Bet šiaip, tai didelio skirtumo nepastebėjom. Gal reikėjo gaminti su kokiais spec prieskoniais, kurie išryškinti "laukinio" liežuvio skonį?

Bet buvo skanu thumbup.gif nors tikėjausi, kad bus kažkas kitaip biggrin.gif

Sušveitėm su majonezo-krienų padažiuku net ausytės lapsėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princiupesa: 03 rugsėjo 2006 - 22:23