Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

Gal kas bandėt "Rexona crystal" purškiamus - įdomu, kuris švelniausio kvapo g.gif
Atsakyti
as naudoju barboria(ju prekybos centruose nera) jie be alkocholio netepa draburiu ir kiekis didelis ilgam uztenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 03 25, 12:31)
as naudoju barboria(ju prekybos centruose nera) jie be alkocholio netepa draburiu ir kiekis didelis ilgam uztenka 4u.gif

tai pareklamuokit, kur jo isigyti, kaip jis atrodo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 03 25, 21:48)
tai pareklamuokit, kur jo isigyti, kaip jis atrodo... 4u.gif

seip man atvza is ispanijos ju tai uzsiperku :4u:kur isigyti ju pas mus net neisivaizduoju,turiu kaip tik toki atliekama,jai butu noro galeciau perleisti, atrodo jis stai taip blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qgne: 31 kovo 2010 - 15:01
QUOTE(qgne @ 2010 03 31, 16:58)
seip man atvza is ispanijos ju tai uzsiperku :4u:kur isigyti ju pas mus net neisivaizduoju,turiu kaip tik toki atliekama,jai butu noro galeciau perleisti, atrodo jis stai taip  blush2.gif  user posted image

o jo naudojimas paprastas kaip paparasto dezodoranto, turiu omenyje - tepti ryte, ne nakciai?
ir kiek uz ji noretumete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 03 31, 17:17)
o jo naudojimas paprastas kaip paparasto dezodoranto, turiu omenyje - tepti ryte, ne nakciai?
ir kiek uz ji noretumete?  4u.gif

na as tepu visada po duso,iprastai ryte,bet kartais ir vakare pasitepu kad kvepetu blush2.gif o jus is kauno?
Atsakyti
nea ax.gif
is Vilniaus.... tai nieko baisaus, gal atsiras kaunieciu, kurioms dabar jis labiau reikalingas;
as kol nestukas nieko stipraus pazastim negaliu naudoti, o kai jau baigsiu maitinti - vel pradesiu naudoti diclor 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, damos. Nelabai radau, kur paklausti, bet, manau, nuo temos labai nenukrypsiu.
Prisiskaiciusi jūsų patarimų, nusipirkau hidro fugal forte - paskutinė mano viltis prieš Driclor. Išsipurškiau, truputį pro šalį pataikiau, tai dabar peršti biggrin.gif Norėjau paklausti, kaip jūs jį naudojat - ar nakčiai kaip Driclor, ar kaip įprastą kasdienį dezodorantą rytais? Sudėtis tai lyg ir kaip Driclor, tai turėtų ir vartotis taip pat, bet man baisu, kad iš vakaro pasipurškus ryte jis jau nebeveiks, ir toliau šlapia vaikščiosiu, o internete nelabai radau nurodymų, kaip geriau jį naudoti sad.gif
Atsakyti
Išbandžiau garnier su mineralais (puršk. dezodorantą). Tai ką galiu pasakyti... patiko bigsmile.gif nežinau kaip su 48 val. nes prausiuosi dažniau:)) bet nuo ryto iki vakaro tikrai puikiai atlieka savo darbą ax.gif ir rūbų netepa.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Night_ @ 2010 06 10, 11:14)
Išbandžiau garnier su mineralais (puršk. dezodorantą). Tai ką galiu pasakyti... patiko bigsmile.gif nežinau kaip su 48 val. nes prausiuosi dažniau:)) bet nuo ryto iki vakaro tikrai puikiai atlieka savo darbą ax.gif ir rūbų netepa.
user posted image

Man tas rutulinis užstringa pastoviai ir nebesisuka, tai su ranka pirma pasukioju. biggrin.gif Ir jis man tepa drabužius. Rexona turi gera, nes netepa man net juodų rūbų.
Atsakyti
Esu labai patenkinta rutuliniu Apropro smile.gif Puikiai apsaugo, netepa rubu, nedirgina odos, labai skaniai kvepia. Turiu zaliosios arbatos aromato, dar maciau yra baltos arbatos kvapo.
user posted image
Paveikslelyje pavaizduotas gulscias.
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 06 10, 11:27)
Man tas rutulinis užstringa pastoviai ir nebesisuka, tai su ranka pirma pasukioju. biggrin.gif Ir jis man tepa drabužius. Rexona turi gera, nes netepa man net juodų rūbų.

Todėl ir pirkau purškiamą, man rutuliniai išvis nepatinka ax.gif

QUOTE(Malena @ 2010 06 10, 13:56)
Esu labai patenkinta rutuliniu Apropro smile.gif Puikiai apsaugo, netepa rubu, nedirgina odos, labai skaniai kvepia. Turiu zaliosios arbatos aromato, dar maciau yra baltos arbatos kvapo.

Kiek kainuoja?
Atsakyti