Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikio miegas

Sveiki,
Mano mažylė, kuriai dar tik 1,5mėn.,ištisai nemiega dienomis doh.gif -naktį miegutis lyg ir normalus:gulamės apie 22val., kartais vėliau, atsikelia apie pusę trijų, pavalgom ir vėl prabunda apie šeštą ryto. O tada ir prasideda mūsų dienelė- apie 9val.bandom vėl užmigti,bet tik kokiam pusvalandžiui. Ir vėl atsibunda.Duodam soskytę,kurios jai labai reikia,su kuria dažnai užmiega, ir tik jai iškritus, vėl nubunda.Taip visą dieną, su keliom pusvalandinėm ar net penkiolikos minučių pertraukom, ir tai ant rankų.Ar tai normalu?Bijau, kad nebūtų mažylei kas nors blogai. sad.gif Gal jai kokios raminančios arbatėlės duoti, ar man pačiai jos pagerti(pvz.Hipp)?(Mažylės svoris gimus 3160g, išleido iš ligoninės-2900g,per pirmą mėnesį -4500g,dabar dar nesisvėrėm.Mažylę kamuoja pilvuko pūtimas-girdisi, kaip ten viduje "uraganas" siaučia(ypač valgant ar po valgio būna nerami-gal alkana?) ir dažnai "purpsi", todėl duodu Espumisano.Gal tai jos nerimo priežastis? g.gif )
Atsakyti
Neramumo priežastis gali būti pilvo problemos. Reikėtų pergalvoti visus produktus, kuriuos Jūs valgote, ar jie neturi įtakos kūdikio pilvukui. Jums patarčiau gerti HiPP žindyvių arbatą. Kūdikiui galite pasiūlyti pankolio, skrandžio ar raminančios arbatos. Be to šias arbatas galite gerti ir Jūs pati, tik ruošti sau reikėtų dvigubai stipresnes.
Jei kūdikis gerai miega naktį, dienos miegas nevisada būna ilgas ir ramus, todėl, gal būt Jūsų kūdikis tik riekalauja dėmesio ir jam nieko nėra.
Galite pasikonsultuoti su vaikų neurologu, tuomet bus ramiau.
heart.gif
Atsakyti