sv.kraujas, virtos kruopos perlines arba kruopeles, druska, (meta man nepatinka) ir kepama orkaiteje. Gaminant nuo vaizdo praina noras valgyti:)))
| QUOTE (Bitemaja @ 2004 09 13, 11:27) |
| sv.kraujas, virtos kruopos perlines arba kruopeles, druska, (meta man nepatinka) ir kepama orkaiteje. Gaminant nuo vaizdo praina noras valgyti:))) |
Jei neklystu, taip gaminami kraujiniai vedarai? Nesu ju nei valgiusi, nei maciusi, todel tiksliai negaliu pasakyti.
Manau, kad hobo noretu pagaminti bulvinius vedarus? Ar ne?
As tai nusiperku zarnu vedarams (sudytos), po to jas labai smarkiai isplaunu svariame vandenyje, dar pamirkau vandenyje, kad nebutu tokios surios. Paruosiu mase is bulviu, virinto pieni, pakepintu spirguciu su svogunais (zodziu kaip kugeliui) ir prikemsu zarnas. Sudedu i aliejum istepta skarda ir imetu i ikaitinta orkaite ir kepu apie valanda.
Butinai reikia vedarus subadyti sakyte pradzioje ir karta ipusejus kepimui, nes kitaip vedarai susprogines. Mes tai valgome su spirguciu ir grietines padazu. Na labai skanu, mmmmmm...
Reiks siandien issikept, labai uzsimaniau
Butinai reikia vedarus subadyti sakyte pradzioje ir karta ipusejus kepimui, nes kitaip vedarai susprogines. Mes tai valgome su spirguciu ir grietines padazu. Na labai skanu, mmmmmm...
Reiks siandien issikept, labai uzsimaniau
Kraujiniai siaip ziauriai ruosiami, bet vistiek labai skanus!
Ale man tai bulviniai skaniausia, va tik tas bulves suskust labai tingisi
Reiks vyra priverst
| QUOTE (Eurika @ 2004 09 13, 13:16) |
| Paruosiu mase is bulviu, virinto pieni, pakepintu spirguciu su svogunais (zodziu kaip kugeliui) ir prikemsu zarnas. Sudedu i aliejum istepta skarda ir imetu i ikaitinta orkaite ir kepu apie valanda. Butinai reikia vedarus subadyti sakyte pradzioje ir karta ipusejus kepimui, nes kitaip vedarai susprogines. Mes tai valgome su spirguciu ir grietines padazu. Na labai skanu, mmmmmm... Reiks siandien issikept, labai uzsimaniau |
as tai vietoj pieno pilu rugpienio, ar kefyro. Man skaniau
Na nesavas, bet kai pamatai svieziai papjauta kiaule ir kaip is jos silta krauja nuleidineja vedarams tai vaizdelis nekoks...
Bet vedarai kraujiniai
Hematogenas irgi is jaucio kraujo, bet kaip skanu!
| QUOTE (Eurika @ 2004 09 13, 12:16) |
| As tai nusiperku zarnu vedarams (sudytos), po to jas labai smarkiai isplaunu svariame vandenyje, dar pamirkau vandenyje, kad nebutu tokios surios. Paruosiu mase is bulviu, virinto pieni, pakepintu spirguciu su svogunais (zodziu kaip kugeliui) ir prikemsu zarnas. Sudedu i aliejum istepta skarda ir imetu i ikaitinta orkaite ir kepu apie valanda. Butinai reikia vedarus subadyti sakyte pradzioje ir karta ipusejus kepimui, nes kitaip vedarai susprogines. Mes tai valgome su spirguciu ir grietines padazu. Na labai skanu, mmmmmm... Reiks siandien issikept, labai uzsimaniau |
o man labai skanu su grybu -grietines padazhu, ir dar ant virshaus zhaliu svogunu laishku smulkiai pjaustytu....... ( svogunus ir pievagrybius pakepini, ipyli grybu sultinio puse puodelio i keptuve , grietine ishmaishau su keliais shaukstais miltu, sudedu i keptuve ir dar kelias minutes maishydama paverdu. aishku pipiriuku ir druskytes iberiu).
Man tai nuo kraujiniu vedaru kvapo pykina. o hematogenas tikrai ne iš jaučio kraujo, labai jau daug jaučių tektų paskersti
Dar niekad nebandžiau padaryti vėdarų, o kaip ar plaunant tos sūdytos žarnos nesmirda?
Dar niekad nebandžiau padaryti vėdarų, o kaip ar plaunant tos sūdytos žarnos nesmirda?








