Įkraunama...
Įkraunama...

vaistai nuo depresijos

negaliu padeti sau paciai...tiek isgyvenimu, kad atrodo - viskas - jau nebegaliu...issiskyriau su draugu, keiciau darbe pareigas (ir tai tik pradzia), mire geriausias draugas...nebesusitvarkau su savo mintimis, jausmais, norais... krenta svoris - jau beveik 10kg (jau atrodau baisiai - net sau paciai)...vakarais uzmigti negaliu - vis mastau...atsikeliu nakti - mastau...diena dirbti neina - mastau...apie ka? apie viska - kas slegia, kodel skauda...kad galejau viska tureti - o dabar nieko...dar belieka netekti darbo....bijau kas bus toliau...jei dar koks sukretimas - tikrai neisgyvensiu....reikia tik vieno vienintelio laso - ir VISKAS....skauda...kaip isgyventi ir istverti dienas....
pas gydytoja neisiu...gal kas galite patarti kokius vaistus galeciau vaistineje nusipirkti be recepto?
Atsakyti
Tiksliai nepamenu, kaip vadinasi, bet yra jonažolių preparatas. Natūralus ir be recepto - tačiau jo poveikis juntamas tik po kurio laiko...

O ar nebūtų geriau tokioje situacijoje nueiti pas gerą psichologą ar psichoterapeutą ir pasikalbėti ?
Atsakyti
Pabandyk cesradyston, jie zoliniai ir padruodami be recepto. Siaip poveikis buna tik po keliu savaiciu, ar net ilgiau.
Atsakyti
geriausias vaistas nuo depresijos,kuri gali gaut be recepto ir nemokamai-Miegas,daznas buvimas lauke,sveikas maistas,bendravimas su zmonem,knygos a la "10 zingsniu iki laimes".jokiu budu neturi uzsiskleist savyje ir pagalbos issigelbejima ieskot vaistu pagalba.Jei kamuoja nemiga-isgerk pries miega raminancios naturalios arbatos su medum. 4u.gif
Atsakyti
Visi vaistai nuo depresijos yra parduodami tik su receptu. Pas gydytoja psichiatra galima nueiti ir privaciai konsultacijai.Aisku,tai bus mokama, bet sis apsilankymas nebus oficialiai fiksuojamas.Manau,kad profesionali pagalba butina esant tokiai situscijai.
Sekmes saugant save
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2006 09 14, 19:39)
Visi vaistai nuo depresijos yra parduodami tik su receptu. Pas gydytoja psichiatra galima nueiti ir privaciai konsultacijai.Aisku,tai bus mokama, bet sis apsilankymas nebus oficialiai fiksuojamas.Manau,kad profesionali pagalba butina esant tokiai situscijai.
Sekmes saugant save

tai kad ir bus fiksuojama tai kazka keicia? kazkaip sioj situacijoj matau tik viena iseiti, KREIPKIS I DAKTARA!!!
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 09 24, 04:25)
tai kad ir bus fiksuojama tai kazka keicia? kazkaip sioj situacijoj matau tik viena iseiti, KREIPKIS I DAKTARA!!!


Kam keicia, o kam ne. Kiekvieno pasirinkimo reikalas
Atsakyti
Aisku, kad daug kas neina pas psichiatra, kuris gydytu nuo depresijos, butent todel, kad bijo, jei kas pasidomes siandien, o gal ryt. Juk labai jau viskas nesaugu toje musu konfidencialumo sistemoje. Tai dar labai prikalusys kad ir nuo darbo vadovo, o gal kada ir nuo santuokinio. Juk visko gali buti.
Bet va privaciai, tai depresija nera kazkas negero, ji senais laikais vadinosi melancholija, ja serga normalus zmones. Galima ja isgydyti psichologo pagalba, bet ne visada, nes pirma tai gali buti problemos, susijusios su hormonais, ar kazkuo pan.Na organizmas pats viska ten issaukia ir su tuo nepakovosi. Jus manote, kad pogimdyvine depresija atsiranda todel, kad mama fiziskai pavargsta? Nesamone.
O kad padeda neuzsisklendimas, geri, palaikantys zmones, na taip. Net labai sunku neuzsisklest.

Ka dabar pasakysiu tau, isgyvenimai labai stiprus, mintys susipainiojusios. Ar zinai apie ka kalbi? Tu kalbi apie susipainiojusius savo jausmus, tu kalbi apie butinybe nueiti pas normalu psichologa.
Antra, butinai sportas, labai gerai aerobika, plaukimas. Kodel? Todel, kad siuo metu neturi iskrovos- gero sekso.
Na jau neisi pas gydytoja ir kankinsi save, tai skaiciau, kazkokie tyrimai parode, jog padeda nuo depresijos stimuliuojantys vaistai. Tai ir bio biloba ir notropilas ir kiti atminti ir demsi sukaupiantys vaistai. Truputi pades ir darbe susikaupti ir nervukus ramina, bet kam tau save kankinti, kai yra privatus psichiatras? Nezinau, rimtai pagalvok, depresija gali uzauginti, po to savarankiskai nebegalesi sau padeti, kas jos negydo, netgi zudosi. Todel labai pagalvok, stresu bus visada, o kaip pasirinksi, ar juos "atakuoti" pati, ar jie tave "atakuos", tavo teise rinktis.
Atsakyti
Besinaudojant protingai gydytojo paskirtomis priemonemis, kuriu sarasas ilgas ir daug metu tik pilnes. Siulau atminti, kad salia to reikia kiek imanoma stengtis harmonizuot savo mintis ir busena idedant aktyviu savo pastangu. Depresija dvasine liga taigi daugiau dvasinis isgijimas. TADA ir vaistai bus efektyvesni.

yra daug geru pozityviu saltiniu
kad ir pnb.lt Zymaus vienuolyno tevo Valerijaus Rudzinsko isminties kalba...

Sveikuoliu SATVA prezidento Jono Markuno paskaitos pirmakart tiesiai is tinklo klausyt

PADEKIM ISMINTIMI "JONO MARKUNO PASKAITU IRASAI "KLAUSYK INTERNETE

http://soundcloud.co...as-zmoniu-ligos
http://soundcloud.co...as-zmoniu-ligos,
http://soundcloud.co...savio-santykiai,
http://www.facebook....id=371602955048 JONO MARKUNO GRUPE FACEBOOK



Atsakyti
http://soundcloud.com/gablet/depresija
JONAS MARKUNAS IR PASKAITA INTERNETE
GERIAUSIAS VAISTAS

Atsakyti