Mielai prie jūsų prisijungčiau, aš kalbų maniakė
Kalbu anglų, rusų, vokiečių, švedų k., dabar mokausi prancūzų.
Esu taip pat mokiusis esperanto, lotynų ir ispanų. Pastarosios turiu tik pradmenis, bet keliaujant su ispanais ir portugalais susikalbėti užteko
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 12, 22:07)
Įtariu, kad bus sunku su mokymusi, nes literatūros biški trūkumas.
Aš prancūzų irgi pradėjau mokytis savarankiškai (dabar kartą per savaitę vaikštau pas mokytoją).
Man padėjo
http://french.about....l-checklist.htm . Pačioje pradžioje ten yra detaliai aprašytas fonetikos kursas, galima paklausyti pavyzdinių žodžių tarimo. Galima užsiprenumeruoti pamokas ir jas siunčia į pašto dėžutę. Labai daug medžiagos, tik laiko ir kantrybes reikia

Ir dar per p2p programas galima parsisiųsti labai neblogą audio kursą šnek. k. pradmenims (jo trūkumas tas, kad nematai, kaip užrašomos tos frazės, kurias mokaisi tarti). Jis vadinasi Pimsleur French, yra trys lygiai po 30 pamokų.
Kai pirmą kartą atėjau pas mokytoją, sakė, kad mano tarimas geras, reiškia, įmanoma ir savarankiškai to išmokti (su audio medžiagos pagalba).
Dar labai padeda RFI radijo klausymas "fone", nesistengiant suprasti, apie ką šneka (tiesiog įpranti prie prancūzų k. skambesio). Deja, jo per radiją nebetransliuoja, galima klausytis tik internete www.rfi.fr
Kol kas tiek