Įkraunama...
Įkraunama...

Uždaroji akcinė bendrovė (UAB)

O as siulyciau imti verslo liudijima.. Nereik nieko steigt, moket mokesciu, susimoki uz liudijima i prieki - ir dirbi.. Ir popieriu mazai tvarkyt.. Super. Masinu remontui verslo liudijimai isduodami.
Placiau vmi puslapy rasi.
Atsakyti
na gerai kai vieo uztenka, bet kai rasoma pvz. apie statybos darbus, nu keistai ten skamba naujos statybos, senos jau atskiras verslo liudijimas. tai juk neprisipirksi ju ten begalybe mad.gif o ir nera aiskiai ivardinta, ech
Atsakyti
gal kas nors žinote kokius mokesčius reikia mokėti UAB'o savininkui ?prašau išvardinkite visus, jei žinote. būčiau dėkinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2006 03 07, 23:58)
gal kas nors žinote kokius mokesčius reikia mokėti UAB'o savininkui ?prašau išvardinkite visus, jei žinote. būčiau dėkinga wink.gif

UAB'o savininkas, t.y. akcininkas tikriausiai pats mokesčių nemokės, nebet jis kartu ir direktorius:) Jeigu rimtai, tai UAB moka:
pajamų mokestį ir sodros mokesčius,
pridėtinės vertės mokestį (jei įmonė PVM mokėtoja),
pelno mokestį,
socialinį mokestį,
įmokas į garantinį fondą,
aplinkos taršos mokesčius (iš mobilių ir stacionarių taršos šaltinių, jei tokių turi), pakuotės mokestį (jei pakuoja savo gaminius arba importuoja su pakuote).
nekilnojamo turto mokestį (jei turi nekiln.turto).
Gali būti ir kitų mokesčių, priklausomai nuo įmonės veiklos specifikos. Geriausia pasiskaityti www.vmi.lt
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
Sveikos supermamos 4u.gif
Skubiai reikia pagalbos...reikia pavyzdinių UAB Įstatų (visas Bendrovės akcijas įsigyja vienas Steigėjas) gal kas galėtumėt padėti blush2.gif
Nunešiau notarei patvirtinti Įstatus parašytus pagal prieš kokius penkis metus patvirtintus Įstatus nail.gif ... tai pareiškė, kad netinka cray.gif
Gal kas neseniai pas notarus tvirtinote UAB'o Įstatus ax.gif
Gal galėtumėt padėti ax.gif
Galima į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheshkiux: 07 gruodžio 2007 - 22:24
Niekas nekuriat UAB'ų.... cray.gif
Kas gali padėti gauti teisingus Įstatus? listen.gif
Skolingi neliksim pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 12 09, 00:41)
Skolingi neliksim  pioneer.gif

paieskok http://www.teisescentras.lt/ ten po 10Lt beleko yra, gal rasi.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2007 12 09, 17:00)
paieskok http://www.teisescentras.lt/ ten po 10Lt beleko yra, gal rasi.

bet taip po 10 ir 150 Lt. gali kasdien mokėti ir gauti netinkamą dokumentą verysad.gif
Iš kur man žinoti, kad gausiu tai ko reikia...

O mane laikas spaudžia, tikriausiai teks su notare aiškintis, kas ten ne taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 12 09, 19:38)
bet taip po 10 ir 150 Lt. gali kasdien mokėti ir gauti netinkamą dokumentą  verysad.gif
Iš kur man žinoti, kad gausiu tai ko reikia...

O mane laikas spaudžia, tikriausiai teks su notare aiškintis, kas ten ne taip  ax.gif

Dėl įstatų geriausia kreipis į specialias firmas, kurios tuo užsiima. Jos viską teisingai sutvarkys ir nereiks daug galvos sukti. Tik aišku ir pinigėlių kainuos
Atsakyti
sutinku, su VILMA LIU, as pati kuriu uab siuo metu, man visu dokumentu suruosimas kainuos 250 Lt, paskui tik notarui reikes dar kazkiek moketi, tai nesuku del to galvos, ir tu padaryk ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 12 09, 00:41)
Skolingi neliksim  pioneer.gif

Galima pasinaudoti LR ABĮ.
Pačiolis pardavinėja CD "Bendrovės veiklos dokumentai". Ten yra pavyzdyniai dokumentai. mirksiukas.gif
Aišku geriausia išeitis kreiptis į tuo ušsiiamnčias įmones. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija5: 10 gruodžio 2007 - 22:03
ačiūūūūū merginos 4u.gif

Bet man notarė pati pasiūlė visą paketą sutvarkyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheshkiux: 11 gruodžio 2007 - 10:49