QUOTE(Caridian @ 2014 10 08, 10:21)
Gal zinote bulviu koses receptu be pieno? neisivaizduoju, kuo ji pakeisti...
Tiesiog nenupilti daug bulvių nuoviro ir jame sutrinti pridėjus sviesto, krapų. Aš bulves verdu įmetus puse svogūno galvos, paskui jį išimu prieš trynimą.
dedu ir pieno ir sviesto
Į išvirtas bulves visuomet įpilu virintą pieną, įdedu svieto, įberiu krapų.
pasirodo, bulvių košė kaip šaltibarščiai, visi daro skirtingai
aš į sutrintas bulves pilu šaltą pieną (niekas man ten netamsėja), spirgius ir daugiau nieko. valgom su raugintais agurkais, užsigeriant šaltu pienu. nerealiai skanu.
taip močiutė darydavo, taip pat mama, tik mama berods dar sviesto deda, man kažkaip jo nereikia.
aš į sutrintas bulves pilu šaltą pieną (niekas man ten netamsėja), spirgius ir daugiau nieko. valgom su raugintais agurkais, užsigeriant šaltu pienu. nerealiai skanu.
taip močiutė darydavo, taip pat mama, tik mama berods dar sviesto deda, man kažkaip jo nereikia.
QUOTE(Caridian @ 2014 10 08, 09:21)
Gal zinote bulviu koses receptu be pieno? neisivaizduoju, kuo ji pakeisti...
gerokai per vėlu atsakyti, bet gal kam ateičiai pravers juk dabar nemažai yra pieno pakaitalų - sojos, įvairiš riešutų nesaldinto pieno