Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvių košė

labai skonis bulviu koses skiriasi, jei trinama su metaliniu ar mediniu irankiu, net pati nustebau, ir pradejau medini naudoti- visai kitas, daug geresnis skonis
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 10 08, 10:21)
Gal zinote bulviu koses receptu be pieno?smile.gif neisivaizduoju, kuo ji pakeisti...

Tiesiog nenupilti daug bulvių nuoviro ir jame sutrinti pridėjus sviesto, krapų. Aš bulves verdu įmetus puse svogūno galvos, paskui jį išimu prieš trynimą.
Atsakyti
dedu ir pieno ir sviesto
Atsakyti
Į išvirtas bulves visuomet įpilu virintą pieną, įdedu svieto, įberiu krapų.
Atsakyti
pasirodo, bulvių košė kaip šaltibarščiai, visi daro skirtingai biggrin.gif

aš į sutrintas bulves pilu šaltą pieną (niekas man ten netamsėja), spirgius ir daugiau nieko. valgom su raugintais agurkais, užsigeriant šaltu pienu. nerealiai skanu.

taip močiutė darydavo, taip pat mama, tik mama berods dar sviesto deda, man kažkaip jo nereikia.
Atsakyti
Nuo bulvių veislės dar skonis priklaiso:)
Vineta ideali
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 10 08, 09:21)
Gal zinote bulviu koses receptu be pieno?smile.gif neisivaizduoju, kuo ji pakeisti...


gerokai per vėlu atsakyti, bet gal kam ateičiai pravers mirksiukas.gif juk dabar nemažai yra pieno pakaitalų - sojos, įvairiš riešutų nesaldinto pieno ax.gif
Atsakyti