Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

Sveikos Termomix fanatikes,

kaip ir minejau ir as jau greit prisijungsiu, kita savaite planuoju isigyti. gal galit mamytes i AZ parasyt kiek jus mokejot, nes taip nesinori permoket (kaip suprantu su jais galima deretis)... mes mokesim visa suma is karto.

labai buciau dekinga, jei apsviesit mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 04 08, 22:50)


Na kaip, ar jau isigyjai TM??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 04 12, 14:57)
Na kaip, ar jau isigyjai TM???  4u.gif


Laba 4u.gif

Taip jau isigijau bigsmile.gif Tikiuosi pasiteisins. Postu auksciau klauset del vyniotiniu, tai mums per pristatyma dare vistienos vyniotini: sudejo vistienos file, koncervuotu kokuruzu ir paprikos, prieskoniai, viska sukapojo. mase sudejo ant maistines pleveles ir suviniojo kaip viniotini ir kepe Varomoj. Su bulviu kose apsivalgymas thumbup.gif thumbup.gif

Negavau as tos knygos vokiskos su Lt vertimu, nes kainyte butu buve didesne, nusprendziau uzteks man kolkas ir tu baziniu. gavau tik balandzio men receptukus.

Siandien jau pasigaminau sviesta, majoneza, pasimegavau kapucino ax.gif

Man del sulciu neaisku, kaip suprantu skystu sulciu cia neiseina padaryt kaip pvz morku, burokeliu? nes bandziau, tai skysta kosyte gaunas...
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 04 16, 23:15)
Laba  4u.gif

Taip jau isigijau  bigsmile.gif Tikiuosi pasiteisins. Postu auksciau klauset del vyniotiniu, tai mums per pristatyma dare vistienos vyniotini: sudejo vistienos file, koncervuotu kokuruzu ir paprikos, prieskoniai, viska sukapojo. mase sudejo ant maistines pleveles ir suviniojo kaip viniotini ir kepe Varomoj. Su bulviu kose apsivalgymas  thumbup.gif  thumbup.gif

Negavau as tos knygos vokiskos su Lt vertimu, nes kainyte butu buve didesne, nusprendziau uzteks man kolkas ir tu baziniu. gavau tik balandzio men receptukus.

Siandien jau pasigaminau sviesta, majoneza, pasimegavau kapucino  ax.gif

Man del sulciu neaisku, kaip suprantu skystu sulciu cia neiseina padaryt kaip pvz morku, burokeliu? nes bandziau, tai skysta kosyte gaunas...



sveikinimai įsigijus puikų daiktą thumbup.gif

prašom smulkiau papasakot apie tą vyniotinį biggrin.gif , kokiu greičiu kapojo ir kiek laiko varomoj kepė? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 17 balandžio 2010 - 11:43
QUOTE(paprikutė @ 2010 04 17, 12:42)
sveikinimai įsigijus puikų daiktą  thumbup.gif

prašom smulkiau papasakot apie tą  vyniotinį  biggrin.gif , kokiu greičiu kapojo ir kiek laiko varomoj kepė?  rolleyes.gif



Oi tai buvo pries du metus, kai pirma karta pristatinejo termomiksa. As daryciau taip: darzovytes susmulkinciau 5s/5greitis, tada mesciau vistyte ir sumalciau 5s/7 greitis. Kepciau apie pusvalanduka, kol garu puodeli isvirtu bulves ar kokios krupos. tikrai pabandykit.

Ai dar koki kiausini viena imesciau.
Atsakyti
Sultis mes darome is vaisiu ir gaunasi skystos, nes pilame vandeni arba mineralini vandeni idedam cukraus ir pusryciasm niam niam niam, mano mazasis megsta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o mes pasidarom ir skystu sulciu ,nes sunenas su tirsciais nepripazista. Tada paprasciausiai maziau pilu vandens ir viska perkosiu per tanku sieteli (kur kai kurios mamos naudoja vaikiskoms kosems pertrinti). Ir liuks gaunasi.

P.s. Butinai isbandykit Napaleona, is lietuviskos knygos. Fantastinis! Tikras senovinis! Tai patvirtino tetos, kurios jau su amziumi.

Varomoj as garinu netikra zuiki ir idaryta karbonada. Tai visiems laaaaabai patinka thumbup.gif Sventems namiskiai net uzsipraso, kad juos padaryciau.
Darau labai paprastai. Zuikiui naudoju kiaulienos kumpi, jautienos kumpi irvistienos krutinele. Proporciju neziuriu, viskas "is akies". Mesa malu pati. Tada musu 3-4 kiausinius, dedu dziuveseliu (arbo batono riekeliu) ismirkytu piene, prieskoniu, druskos, pakepintu morku, svoguno, cesnako. Viska gerai TM isminko. Tada formuoju netikrus zuikius (butina juos gerai sumusti, kad nebutu purus ir birus), dedu i varoma indus ir garinu 30-40 min.
Karbonada darau panasiai. Kiaulienos karbonada ipjaunu per viduri, padarau "vamzdi", i kuri prikisu idaro. Idarui naudoju malta mesa su prieskoniais, kartais dedu dziovintu grybu, kartais vien su grybais ir darzonem (zodziu, pagal turimus produktus ir nuotaika) ir taip pat garinu varomos induopse apie 30-40 min.,Karbonado virsu dar apibarstau prieskoniais ir itrinu druska.
Skanu ir silti ir salti. Skanausus! mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Zinokit naudojuos ir dziaugiuos savo termomiksu bigsmile.gif , bet iskilo klausimuku pora, gal kuri gales padet...


Kepiau vakar batona vakar is knygos recepto, tai vidus super gavos, o pluta labai kieta. Gal ten per daug kept nurodyta 40 min? gal kuri bande?

ir del majonezo kilo neaiskumu, knygoje nurodyta, kad dedasi du kiausiniai, o internete visur receptai, kad tik tryniai kiausiniu. kaip jus darot majoneza? As dariau tik su tryniais, nu skanus gavos labai...

Tai va pasigirsiu, siandien pusryciai: kiausiniai su naminiu majonezu, naminis batonas uzteptas naminiu sviestu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 04 24, 11:41)
Sveikos  4u.gif

Zinokit naudojuos ir dziaugiuos savo termomiksu  bigsmile.gif , bet iskilo klausimuku pora, gal kuri gales padet...
Kepiau vakar batona vakar is knygos recepto, tai vidus super gavos, o pluta labai kieta. Gal ten per daug kept nurodyta 40 min? gal kuri bande?

ir del majonezo kilo neaiskumu, knygoje nurodyta, kad dedasi du kiausiniai, o internete visur receptai, kad tik tryniai kiausiniu. kaip jus darot majoneza? As dariau tik su tryniais, nu skanus gavos labai...

Tai va pasigirsiu, siandien pusryciai: kiausiniai su naminiu majonezu, naminis batonas uzteptas naminiu sviestu  wub.gif


Sveika,
Dziaugiuosi, kad isigijai si stebukla ir jis nestovi be darbo.

Visas duonas ir batonus reikia su meile apglosyti slapiomis rankomis, tada ju plutele ne tokia kieta gaunasi. Dar kartais as paglostau dregnomis rankomis jau iskepta duonyte ir uzdengiu drobiniu ranksluosciu.

Majonezui dadeu visa kiausini - tai radau lietuviskoje, vokiskoje ir rusiskoje knygose, bei internete angliskame ir italiskame recepte. Idomumo delei, reiks ir man pabandyt det tik tryni. Idomu pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2010 04 24, 13:36)
Sveika,
Dziaugiuosi, kad isigijai si stebukla ir jis nestovi be darbo.

Visas duonas ir batonus reikia su meile apglosyti slapiomis rankomis, tada ju plutele ne tokia kieta gaunasi.  Dar kartais as paglostau dregnomis rankomis jau iskepta duonyte ir uzdengiu drobiniu ranksluosciu.




Bandysiu tada ir as su vandenuku apglostyti, o kuri zinote paprastu pusrytiniu bandeliu receptuka, dariau is knygos, bet skonis daugiau baltos duonos, o ne bandeliu..
Atsakyti
Visai apmirusi temuke sad.gif

kepiau varskes apkepa pagal recepta is knygos ir nelabai gavosi sad.gif iskepe toks keliu cm ppalotelis, viduj varskes manu mase.. idomu ka ne taip dariau. gal kuri kepe, galite pasidalint patirtim?

Buciau dekinga..
Atsakyti
Varskes apkepo recepto neturiu,bet majoneza darau visada is viso kiausinio.
Gaunasi puikiai .
sekmes gaminant su tmx.
Atsakyti