Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujingos, rudos išskiros

Gerb. gydytoja,
Esu nescia 13 sav. pries savaite dare echoskopija, viskas tvarkoje su vaikeliu juda, sirdele plaka. Taciau vakar (dirbu naktine pamaina), atsikeliau ryte, nuejau i tualeta pasiusioti ir slapimas raudonos spalvos. (Iki tol jokiu kraujavimu neturejau). Iskart paskambinau i klinika uzsirasiau pas gydytoja. Bet kadangi anglijoje gydytojai visu galu meistrai verysad.gif nieko konkretaus nepasake. uzrase pakartotinai echoskopijai lap.20 d. bet labai pergyvenu is kur galejo atsirasti tas kraujas. Beje pilvo apacia ne tai kad maudzia, bet tok jausmas kad "spaudzia", pilvas issuputes, dabar pradejo labai pusti vidurius. Nezinau ne ka galvoti, vis dar pykina (nors jau zymiai maziau). Zinau, kad nepasakysit tikslios diagnozes, bet nors savo nuomone. Man tai pirmas nestumas, pirmi pojuciai, todel nelabai zinau ar tai normalu ar ne. Jei tikrai verta labai sunerimti, vaziuociau tiesiai i ligonine, ir neiseiciu kol nepatikrintu doh.gif
Atsakyti
jei daugiau nekraujuojate, nerimauti neverta. Tačiau jei kraująvimas tęsiasi - vykite į ligoninę.
Atsakyti
Laba diena,
siuo metu esu 7 savaites nescia. Pirma karta pas ginekologa buvau 6 savaiciu ir ta pacia diena man prasidejo tepliojimas ir tesiasi iki siol. Siandiena buvau pas ginekologa vel paklausti kodel taip yra. Jis mane apziurejo ir nusiunte darytis ug ir vaginalini ug. Is karto rezultatu nepasake,o kai paskambinau uz keleto val, man atsake, kad mano nestumas yra per mazas, tik 5 savaites. Todel jie nieko nemato. Liepe ateiti uz 2-3 savaiciu. O kodel yra isskyru taip ir neatsake. gal man cia gresia persileidimas? Ir as tikrai manau, kad man yra 7 savaites nestumo, bet tada kodel nieko negirdejo ir nemate? Labai jaudinuosi. Prasau atsakyti.
aciu.
Atsakyti
Laba diena,
Man 7 sav, ir as jau uzdaviau klausima anksciau,bet kol kas nebuvo atsakymo,na norejau paklausti. man prasidejo jau nebe tepliojimas o kraujavimas,ir lyg koks audinys issiskyre su pirmu krauju.ar tai reiskia kad ivyko persileidimas? ir kada tureciau nustoto kraujuoti,it kaip bus su ateinanciom menesinem?Ar jos bus savo laiku, ar jau man cia dabar jos skaitosi? Ar reikia gerti kokius vitaminus? Prasau patarkite, siandien mano gydytojas nedirba.Aciu.
Atsakyti
Labai gali būti, kad nėštumas nbesivysto, todėl yra kraujingų išskyrų, ir nėštumas atrodo mažesnis. Tačiau tiksliai tai diagnozuoti galima tik po savaitės pakartotinai atlikus UG.
Atsakyti
Ar įvyko persileidimas galį pasakyti tik jus apžiūrėjęs gydytojas. Jis taip pat ir nuspręs ar reikalingas koks nors tolesnis gydymas.
Atsakyti
Laba diena, norėjau pasiteirauti, man jau baigiasi 14 savaitė, vakar pastebėjau šviesiai rudų išskyrų, bet labai mažai. Nuvažiavau pas gydytoja, jis apžiūrėjo ir sakė, kas gimdos kaklelis uzdaras, sirdute plaka, isskyros vos rusvos. Ir israse gerti po viena tablete dufastono, as jį nustojau vartoti pries 5 dienas (nes taip buvo pasakyta mano gydytojos). Ar gali būti, kad sios isskyros būtent ir yra del to, kad nustojau vartoti dufastoną, nes pastojau po stimuliacijos. Dabar truputi maudžia pilvą. Dėl ko galėjo atsirasti šių išskyrų? Ačiu.
Atsakyti
Ne. Šis preparatas jokios įtakos neturi. Tokios išskyros rodo, kad iš kažurios vietos labai nežymiai pakraujavote. Kai nėštumas sėkmingai vystosi toliau , priežąsčių išsiaiškinti praktiškai neįmanoma.
Atsakyti