Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

Vyrukas rusišku akcentu tai turbūt aš. smile.gif Jeigu jus klausinėjote apie konkrečius maisto papildus ir kainas vartoti profilaktiškai aš jums apie juos ir papasakojau. Jeigu yra pageidavimas, galima gauti Medicinos mokslu daktaro, rytu medicinos specialisto konsultacija už simboline kaina. Jis jums sudarys individualią programą.
Atsakyti
QUOTE(rut@ @ 2007 01 04, 15:23)
Vaistai, prieš patekdami į rinką, turi praeiti ilgą įvertinimo procedūrą. Su maisto papildais daug paprasčiau. Gal todėl visa tai neįregistruota vaistų registre. Kas ten žino, ką dar galima rasti šalia tų grybukų sudėtyje? Po to skandalo su šokėja Daniūte, kai "valomosiose" kapsulėse buvo atrasta subitramino?



Todėl, kad papildai neregistrujami vaistų kontrolės registre. Juos registruja Visuomenės sveikatos centre.
Atsakyti
Dažnai sergu bronchitu, tai draugė įsiūlė man Tianši maisto papildą su spirulina - na ką, bandysiu gerti g.gif. Šiaip jau aš labai skeptiškai žiūriu į tokius produktus, bet jei šitos tabletės pagelbės sustiprinti imunitetą, gal ir pakeisiu savo nuomonę mirksiukas.gif.
Labiausiai kas man nepatinka (po didelės kainos biggrin.gif) tai, kad jas reikia sukramtyti, o bekramtamt apsivelia visa burna - liežuvis nusidažo žalia spalva, o visi tarpdančiai ir dantų kandamasis paviršius taip aplimpa, kad reikia gerokai padirbėti, kol nugramdai, nes ta medžiaga žiauriai lipni doh.gif. Taigi, patapo įdomu, gal tas tabletes būtų galima prieš vartojant sutrinti ir iš karto nuryti? Patarkit, nes žinau, kad čia apsireiškia ir platinančių šią produkciją 4u.gif.
Atsakyti
Sveiki,
nevisa tema perskaiciau, bet noreciau pasiteirauti. As supratau, kad tai yra kaip antibiotikas, bet esu girdejus, jog yra ir kazkokie vaistukai pvz. atminciai gerinti, ar imanoma tokiu gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rude-007 @ 2005 11 30, 14:52)
Dar vienas niuansas apie Tianshi produktus:
siaip yra priimta, kad situos produktus yra tikslinga gerti tik tada, kai juos paskiria Tianshi medicinos gydytojas, nustates pacientui konkrecia diagnoze, o ne tada, kai pats nusprendi kas tau geriausia.


Gal galit pasakyti kur rasti ta Tianshi medicinos daktara? Jo kontaktus. Vilniuje butu geriau. Taip pat noreciau zinoti kiek kainuoja jo konsultacija.
Man labai keista kodel ju puslapyje nieko nera parasyta:/ Nei kur nusipirkti produktu, nei kur pasikonsultuoti, jokiu duomenu, kazkaip uzslaptinta. Kaip durnelis turi forumuose klausineti, po to laukti menesi kol suzinosi informacija. Tiesiog perskaiciau noriu greit nueit ir nusipirkt. Prasau duokit tikslius duomenis:)
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2007 11 19, 08:39)
oj jau radau:) info smile.gif




perskaiciau visa foruma apie kardiosepta, buk gera pasakyk kur radai info?
Atsakyti
as ir noriu susirasti info visa ,,,, labai susidomejau kur rasti / kaip susisiekti ? kiek tai kainuoja ? tiesa sakant pirma karta girdziu apie tai blush2.gif
Atsakyti
SVEIKI.
Na,siandien ir as nusipirkau TIANSHI vaikams to kordicepso,ir bio cinko,nes abu serga,matysim ar pades.Tikiuosi labai.Nes man atrodo visgi geriau,nei cheminis tikras antibijotikas.
Atsakyti
Kordicepso kapsulės labai tinka mano mažiui (dar neturi 2 metų). Jei kabinasi sloga, ima šniurkšti, išpilu tą kapsulės turinį į kokią vaisinę tyrelę, kad būtų ne taip neskanu, ir sulapnoja be problemų (dozuoti reik atsargiai). Jam veikia panašiai kaip homeopatiniai - sustiprina imunitetą, ir to rezultatas - metus laiko neturėjo rimtesnės slogos, nekalbant apie temperatūrą. Be to, padėjo nuo skausmo, kai dygo dantys, ir
kai skauda pilvuką (jam būna bėdų dėl virškinimo). T.y. "universalus" vaistas lotuliukas.gif Juokas juoku, bet esmė ta, kad kordicepsas nuima uždegiminį procesą, todėl ir veikia šiais atvejais.

O štai man su chronišku sinusitu jis neveikia visai, arba veikia kažkaip nemaloniai, panašiai lyg kokią alergiją keltų. Bet čia dėl chroniškos ligos, ji yra gydoma kitaip. Žodžiu, netinka.
Kordicepsas tinka gal daugiau ūminiais atvejais, ir tik tada, kai liga nėra labai susikomplikavusi.
Atsakyti
QUOTE(una @ 2007 12 11, 13:45)
Kordicepso kapsulės labai tinka mano mažiui (dar neturi 2 metų). Jei kabinasi sloga, ima šniurkšti, išpilu tą kapsulės turinį į kokią vaisinę tyrelę, kad būtų ne taip neskanu, ir sulapnoja be problemų (dozuoti reik atsargiai). Jam veikia panašiai kaip homeopatiniai - sustiprina imunitetą, ir to rezultatas - metus laiko neturėjo rimtesnės slogos, nekalbant apie temperatūrą. Be to, padėjo nuo skausmo, kai dygo dantys, ir
kai skauda pilvuką (jam būna bėdų dėl virškinimo). T.y. "universalus" vaistas  lotuliukas.gif Juokas juoku, bet esmė ta, kad kordicepsas nuima uždegiminį procesą, todėl ir veikia šiais atvejais.

O štai man su chronišku sinusitu jis neveikia visai, arba veikia kažkaip nemaloniai, panašiai lyg kokią alergiją keltų. Bet čia dėl chroniškos ligos, ji yra gydoma kitaip.  Žodžiu, netinka.
Kordicepsas tinka gal daugiau ūminiais atvejais, ir tik tada, kai liga nėra labai susikomplikavusi.

o kaip manai ar galima ji duoti nuolat mano vyresniai 5metai bet is kosulio neislipam , o va maziuke tik puses metuku ir jau kosti , gal duoti po maziau bet kaip vitamina ? as neseniai radau situos papildus , dar nebandziau siandien eisiu pirkti , tikiuosiu nenusivilsiu nes kainos nemazos , isbandziua visokiu siulomu vitaminu firmu ,bet vaikai kaip sirgo taip serga ir va dar vyra pagriebe kosulys g.gif negerai visai , bet tu duodi suaugusio kordicepso nu kur pakuoteje buna 100kapsuliu http://www.tianshi-b.../kordiceps.html sito/ tai gal ir tinka vaikam , bet zinokit girdejau apie lasus kad jie yra tik sunkiem ligoniam nes ten yra labai daug rusiu grybo , sako buna net kad dar pablogina situacija ? kazin tiesa man vakar daktare minejo ,nu kur as pas ja buvau ,ir zinot ka man liepe isbandyti stai kai http://www.tianshi-bap.com/kcs.html ar bandet kuri 15litu ,kainuoja seancas ,as kaip tokia su nervais sako padeda ir ypac gerai biokalcis smegenim , ziuresiu kaip man seksis svarbu rezultatai ,nes jau man prirasyti raminamieji nenoriu as ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 12 12, 09:52)
o kaip manai ar galima ji duoti nuolat  mano vyresniai 5metai bet is kosulio neislipam , o va maziuke tik puses metuku ir jau kosti , gal duoti po maziau bet kaip vitamina ? as neseniai radau situos papildus , dar nebandziau siandien eisiu pirkti , tikiuosiu nenusivilsiu nes kainos nemazos , isbandziua visokiu siulomu vitaminu firmu ,bet vaikai kaip sirgo taip serga ir va dar vyra pagriebe kosulys  g.gif  negerai visai , bet tu duodi suaugusio kordicepso nu kur pakuoteje buna 100kapsuliu http://www.tianshi-b.../kordiceps.html sito/ tai gal ir tinka  vaikam , bet zinokit girdejau apie lasus kad jie yra tik sunkiem ligoniam nes ten yra labai daug rusiu grybo , sako buna net kad dar pablogina situacija ? kazin tiesa man vakar daktare minejo ,nu kur as pas ja buvau ,ir zinot ka man liepe isbandyti  stai kai http://www.tianshi-bap.com/kcs.html ar bandet kuri 15litu ,kainuoja seancas ,as kaip tokia su nervais sako padeda ir ypac gerai biokalcis smegenim , ziuresiu kaip man seksis svarbu rezultatai ,nes jau man prirasyti raminamieji nenoriu as ju  schmoll.gif

Taip, aš duodu iš tos suaugusiems skirtos pakuotės, net nežinojau,kad būna kitokių.
Išardau mažiui tą kapsulę baltai žalią ir pilu į ką nors, geriausia į vaisinę tyrelę, nes labiau "užmuša" nemalonų skonį. Suvalgo per kokius 3-4 šaukštukus savo "dozę".

Bet kaip vitamino jokiu būdu jo duoti nepatarčiau. Tai jau greičiau antibiotiko atitikmuo plius imuniteto stimuliatorius. Jei tas imunitetas nėra nusilpęs iki kritinės ribos, ta stimuliacija padeda organizmui "susiimti". Bet kitu atveju gali būti tik blogiau. Pvz., taip yra man, ir man jis netinka.
Ir duoti jo ilgą laiką nereikia, jei nėra būtinybės.

5 metų vaikui turbūt dozuočiau taip: porą kapsulių per dieną , pvz., ryte ir vakare, o gal ir 3-ą dar per pietus. Turbūt ji gali pati jas nuryti? O jei negali, kaip sakiau, išbėrusi turinį sumaišyk su kuo nors skanaus, geriau, kad tai būtų daiktas rūgštus šiek tiek, gal kokie trinti vaisiai.
Bet jei kosulys, tai tiksliai net nežinau, ar tinka g.gif Jis gal geriau, kol neįsisenėjo susirgimas ir iki kosulio nepriėjo, t.y. kol yra tik sloga, pradeda kilti temperatūra ir pan. Tą žinau iš praktikos. O vat dėl kosulių - jie gi gali būti kaip komplikacija jau besibaigiančio susirgimo. Tada nežinau, ar padės. Žodžiu, neturiu čia kompetencijos unsure.gif

Mažiukui pusmetiniui vaikui duoti jį sunkoka, bet su kokia Hipp'o slyvų tyrele gal suvalgytų? Su pienu iš šaukštelio - šlykštynė, išpurkš schmoll.gif O dozė turbūt tokia - po trečdalį kapsulės 3 kartus per dieną max.
Tas dozes išmąsčiau pati remdamasi tianshistų literatūra, bet jos tikrai nėra per didelės.
Suaugusių dozės - ūminiu atveju - kaip antibiotikus, po 2 kapsules 3-4 kartus per dieną, taigi matai, kad vaikui mano minėtų per daug nebus. Mano vaikiui prieš porą mėn. buvo užėjęs pilvoskaudis kelias paras, tai ir 3 kartai po visą kapsulę nepadėjo iki visiško gerumo, o daugiau nedaviau, bijojau. Bet kad palengvino, tai taip. O paskui praėjo ir tfu tfu, daugiau tokių fintų nebuvo.

Sorry, dar paskaičiau toj interneto nuorodoj, kad tinka ir esant bronchitui. Tai gal pabandyk? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una: 13 gruodžio 2007 - 15:04
Dar apie tą biokalcį. Man asmeniškai jis nepasirodė kažkoks nu jau laaabai labai, be to, ten yra ne viena jo rūšis. Ypač nemėgstu to, kur reikia miltelius išmaišyt vandenyje, o jis turbūt ir laikomas geriausiu. Bet čia kiekvienam asmeniškai - tas poveikis gali būti gal ir labai teigiamas. Šiaip manau, kad Tianshi produktai yra tiesiog geros kokybės papildai, bet ta gera kokybė visgi nekompensuoja jų "stebuklingos" kainos biggrin.gif
Aš perku tik jų biocinką, man jis patinka visai. Kaina jo irgi nedidelė. Kaip geros kokybės cinkas, manau, apsimoka, vaistinėj ne pigiau. Bet dėl kitko schmoll.gif
Išimtis - tik šitas dalykas
http://www.tianshi-b...biocalcis2.html
Vaikui, ypač iki 3 metų, dalykas thumbup.gif Taurinas augančioms smegenėlėms biggrin.gif

Teigiama, kad tinka ir suaugusiam, aš bandžiau, man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una: 13 gruodžio 2007 - 15:23