QUOTE(Ais_Las @ 2008 02 13, 14:12)
Radau ja cia, tik nepamenu kuriam puslapyje.
400 g. pievagrybiu, 1 svoguno galva, 2 saukstai miltu, 0,5 l sultinio, 100 ml grietinėles, petrazoliu, surio su melynuoju pelesiu, druskytes ir pipiriuku.
Supjautom grybukus ir svoguna grizineliais. Apkepinam svoguna ant sviestuko, tada sudedam pievagrybius ir 10 min patroskinam. Nukeliam nuo ugnies ir supilam i sultini. Uzvirinam ir supilam is miltu ir 5 saukstu vandens padaryta kosyte. Ismaisom,paverdam kokias 5 min ir nukelus nuo ugnies susmulkinam su blenderiu iki vientisos mases. Tada vel statom ant ugnies, uzvirus supilam grietinele ir isjungiam ugni. Stai ir viskas

Stai ir visas receptukas. man tai labai skanu buvo
