Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

Mielos mamytes, ka manote apie pradines mokyklas Klaipedoje? Kitais metais mano dukryte prades eiti i pirma klase, labai sunku issirinkti i kokia tinkamiausia mokykla vesti? g.gif . Gal is jusu geru patarimu gausiu, kad nepadaryti netinkamos kalidos, juk taip svarbu pasirinkti tinkama mokykla, kad paskui neigaileti 4u.gif
Atsakyti
Labuka,mums taip pat labai aktuali ši tema,visiškai nieko nežinom apie mokyklas.Mums minėjo kad nebloga yra Versmės mokyklėlė,gal kas lankėte ar ėjote į šią mokykla?
Atsakyti
Rekomenduociau "Gilijos" pradine mokykla. Ketvirtus metus dziaugiames tiek mokyklos poziuriu i pradinukus, tiek mokytojais. Privalumas tame, kad be klases mokytojos, yra ir ateinantys dalykininkai: anglu, muzikos, dailes, choreografijos, tikybos ir pan.
Mano sunus lanko "Geros pradzios" klase, kur dirba netgi dvi klases mokytojos: pagrindine ir jos pagalbininke, dirbanti 0.5 etato. Todel kiekvienas vaikas gauna daugiau demesio, nei kai dirba tik viena mokytoja. O tai labai svarbu pirmokeliams.
Mokykla turi normalia nuosava sporto sale, atskira aktu sale ir atskira valgykla, kurioje vaikai nesistumdo kartu su vyresniaisias, kaip kad buna vidurinese makyklose, bet ir nevalgo "siltnamio" salygomis kaip darzeliuose-mokyklose. Cia jiems sudarytos salygos patiems nusipirkti maista (savarankiskumas)
Didelis uzklasines veiklos (bureliu) pasirinkimas. Dauguma is ju mokami, bet tai tik uztikrina veiklos kokybe.
Pasidomekite - tikrai nenusivilsite!
Atsakyti
Gilijos prad.tikrai gera mokykla. Geri pedagogai ten dirba,uzklasine veikla yra didele, bet, kad reiketu moketi uz burelius neteko girdeti, nes mano vaikas lanko du burelius ir jokio mokescio nemokame.
Atsakyti
Gera mokyklėlė, bet savo vaiko ten tikrai neleisčiau ir draugams nepatarsiu.
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 09 29, 15:59)
Gilijos prad.tikrai gera mokykla. Geri pedagogai ten dirba,uzklasine veikla yra didele, bet, kad reiketu moketi uz burelius neteko girdeti, nes mano vaikas lanko du burelius ir jokio mokescio nemokame.


Sakai gera mokyklele, thumbup.gif bet vaiko neleistum ir kitiems nepatartum, idomu kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 09 29, 21:40)
Sakai gera mokyklele, thumbup.gif  bet vaiko neleistum ir kitiems nepatartum, idomu kodel? g.gif

Galiu pasakyti, bet vis tiek man mamytės prieštaraus, ypač tos, kurių vaikai ten mokosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai sakyk, labai idomu, nesvarbu, kad mes papriestarausim, o gal neptriestarausim. Mes juk visi skirtingi su savo nuomonemis. smile.gif Suintrigavai sakyk.
Atsakyti
Žinote merginos, aš tikrai nežinau ar gera ar bloga ta "Gilijos" pradinė mokykla, tačiau galiu pasakyti, jog nereikia vaiko leisti į mokyklą, kurioje yra tik pradinukai........ ax.gif Mano mama yra pradinių klasių mokytoja ir ji ne kartą sakė, jog vaikai, ypač berniukai, iš pradinių mokyklų, kurios yra darželiuose, atėję į penką klasę dažniau nukenčia nuo vyresnių mokinių, nes nežino kaip vidurinėje mokykloje elgtis.......... blink.gif Pradinėse mokyklose ketvirtokai yra vyriausi, todėl jie daug ką sau leidžia, o atėję į vidurinę ir "nežinodami mokyklos taisykių" už tai dažnai būna "baudžiami". Jeigu vaikas nuo pirmos klasės lanko paprastą mokyklą t.y. pagrindinę ar vidurinę, jis nuo pat pradžių stebėdamas susipažįsta su mokyklos taisyklėmis ir vėliau nebūna jokių prblemų. Nustatyta, kad pirmokėlių niekas neskriausdžia, be to jie ir nesistengia niekam užkliūti...... smile.gif O dėl "Versmės" vidurinės mokyklos galiu pasakyti, jog ji tikrai gera, tačiau ten pakliūti sunku, nes ir taip prirenkama po keturias ar net penkias (jei leidžia švietimo skyrius) pilnas pirmokų klases. Šioje mokykloje nuo antros klasės vaikai mokomi anglų kalbos, pradinukus ypač stipriai paruošia, o ir paskui niekas nesiskundžia gautomis žiniomis..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurikute @ 2006 09 30, 20:41)
1. Pradinėse mokyklose ketvirtokai yra vyriausi, todėl  jie daug ką sau leidžia, o atėję į vidurinę ir "nežinodami mokyklos taisykių" už tai dažnai būna "baudžiami".

2.O dėl "Versmės" vidurinės mokyklos galiu pasakyti, jog ji tikrai gera, tačiau ten pakliūti sunku,Šioje mokykloje nuo antros klasės vaikai mokomi anglų kalbos,

1. Vat čia daug tiesos, tik jie nebūna už tai baudžiami, o patys kitus skriaudžia.

2. Visose mokyklose anglų k. moko nuo antros klasės, nes to nori tėvai. mirksiukas.gif

Rakta, labai įdomu tau, kodėl. biggrin.gif Galiu pasakyti, nesunku. Iš "Gilijos" atėję vaikai (aišku, ne visi, bet didžioji dalis), paprastai turi kažkokių problemų dėl elgesio ir drausmės. Neaišku, kas ir kodėl, bet su šiais vaikais būna sunku dirbti, jie netinkamai atlieka savo pareigas. O dar sunkiau, jei klasėje yra keli šios mokyklos auklėtiniai. Galbūt problema yra ta, kad ten jie yra per daug globojami ir popinami, o atėję į kitas mokyklas tarsi nuo grandinės nutrūksta, pajunta didelę laisvę. Tai tk mano nuomonė. huh.gif
Atsakyti
Mieloji Ezra, galiu pasakyti, kad tu klysti,bet mes kiekv.turim teise issakyti savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 10 02, 19:13)
Mieloji Ezra, galiu pasakyti, kad tu klysti,bet mes kiekv.turim teise issakyti savo nuomone.

Malonu, kai kiti sugeba mandagiai priimti kitokią nuomonę. Aš tiesiog pasidalinau savo patirtimi.
Atsakyti