sveikos,
nezinau ar cia tik man pasitaiko taip ar mano puodas "negeras", bet kai tik bandau uzvirinti pieneli jis man ima ir prisvyla gal ko nezinau, o gal jus ka nors gero zinot? patarkit prasau
is anksto dekoju
Aš verdu tefloniniam puode, niekad nesvyla
ipilk truputi vandens, neturetu svilt
ant mažos ugnies, prižiūrėt reik. nžn man niekad neprisvyla. stovėk prie puodo ir žiūrėk, neprisvils
O ka tu turi omeny sakydama prisvyla??? Jei tas baltas apnasas ant dugno kur lieka nupylus piena tai as ju nelaikau prisvilimu. Jos lengvai nusiplauna ir svilesiu kvapo nera.
As pieno vandeniu neskiedziu vandeniu.Tik saltu vandeniu perpilu inda.Tada pilu ir verdu piena.Jei tame puode jau karta svilo-svils ir po siu,bet jei ne-patikima.
As verdu emeliuotam inde.Pripilu inda salto vandens, o po to ispylus pilu piena - nesvyla
Aš dedu truputi sukraus
Aš tai iki užverdant laikas nuo laiko pamaišau ir man neprisvyla
Cia apie pieną,kad jis neprisviltų,indą{kriame verdate},indo sieneles truputį patepti sviestuku.
antra neberadau tokios temos ,tai parašysiu į šitą.
Obuolių,medaus,ir pieno gėrimas.
Reikia:
vieno obuolio,
50g.obuolių sulčių,
tiek pat reikia ledų{tinka plambyras,pieniški,grietininiai}
šaukštelis medaus,
100g.pieno,
Obuolį supjaustyti,nlupti sutrinti mikseriu,sdėti kitus priedus ir plakti apie pora min..
Gėrimą patiekti taurese,arba stiklinaitėse.
Valgoma su šaukščiukais.
antra neberadau tokios temos ,tai parašysiu į šitą.
Obuolių,medaus,ir pieno gėrimas.
Reikia:
vieno obuolio,
50g.obuolių sulčių,
tiek pat reikia ledų{tinka plambyras,pieniški,grietininiai}
šaukštelis medaus,
100g.pieno,
Obuolį supjaustyti,nlupti sutrinti mikseriu,sdėti kitus priedus ir plakti apie pora min..
Gėrimą patiekti taurese,arba stiklinaitėse.
Valgoma su šaukščiukais.
pabandykit mikrobanginei virti, tikrai neprisvils
QUOTE(gabrieliux @ 2009 03 07, 12:46)
pabandykit mikrobanginei virti, tikrai neprisvils
Bet isbegs