Mergaitės turiu stirnos nugarinę ir noriu Kalėdoms visus nustebinti, gal kokių receptukų žinote skanių? Bijau, kad sausa nebūtų
kad nebutu vel off topic'as, musu megiamiausias patiekalas is stirnienos/'ozienos'
imama nemaza kumpio ar kita raumeno gabala, ji itrinam kadagiu uogu, pipiriuku, druskytes ir alyvuogiu aliejaus misiniu, dar galima i visa tai ispausti citrina, bet galima ir be, labai gerai butu cia ir sviezi ciobreliai ar salavijai, ar rozmarinas

(visi perkami medziotoju prieksoniu misiniai, palyginus su situ -visiskas s

na, mes su vyru nesenai atradom ir nusprendem -viskas jokiu medziotoju prieskoniu nebepirksim

). pamarinuot reiktu nors kelias valandas, bet geriau ir visa para ar net ilgiau. Tada i mesa susmaigstyti lasinuku gabaliukus, bei kas megsta galima ir dziovintu slyvu bei abrikosu

ir visa tai kepti rankoveje...na nuo gabalo priklauso kiek -gali but valanda, gali but 1,5 val

kepam 200 laipsniu tempoj. Mano vyras ir mano tetis tai megsta kaip karsta patiekala

, o man skaniau, kaip saltas
cia fotkinta jau saltas
Klausykit, o jeigu aš nugarinę taip prišpyguočiau? Čia matau kumpis, bet juk nelabai skiriasi.