paskaitinejau ir neradau nieko konkreciai ko man reikia, gal kas zinot kaip paruosti visa stirna kepimui ant lauzo?
Šiandien pasigaminau lazanija iš žvėrienos faršo. Nu liuks žinokit

QUOTE(flyone @ 2011 01 07, 20:15)
Is farso as gaminu ir lazanija, ir koldunus, ir balandelius, ir ceburekus


QUOTE(Fregata @ 2011 01 07, 22:43)
Is farso as gaminu ir lazanija, ir koldunus, ir balandelius, ir ceburekus
viskas labai skanu 


O kaip darot ceburekus?Gal receptuka galetumet

QUOTE(Jeta @ 2011 01 15, 23:05)
Didelis dėkui


o su briediena ka gero galit patarti?

QUOTE(Kendde @ 2011 02 21, 17:21)
as darau viska ta pati kap ir iprastai su kita mesa: guliasas, plovas, farsas...
QUOTE(Kendde @ 2011 02 21, 18:21)
Man skaniausia troškinti su bulvėm, morkom, svogūnais ir grietinėle

Sveikos Merginos, aš su tokiu klausimu. Gal turit pažystamą medžiotoją iš kurio galėčiau nusipirkt žvėrienos?
QUOTE(*KAJA* @ 2008 07 11, 14:33)
Stirniena kinietiskai
imate gabaliuka stirnienos (pries tai niekur nemirkau ir nemarinuoju), supjaustot plonom plonom juostelem. As dazniausiai imu is saldiklio, kol dar neatsilus, paparasciau taip smulkiai supjaustyt.
sudedate i koki dubeneli. ten imusat pora kiausiniu, dedat keleta saukstu krakmolo ir keleta saukstu miltu. mesa kepti stipriai ikaitintoj keptuvej, po viena gabaliuka, kad apskrustu ir gautusi su traskai plutele. Atkreipkit demesi, kad i mesa jokie prieskoniai nededami.
iskepe mesa, isplaunam keptuve ir kepam morkas, pjaustytas siaudeliais, paprika ir svoguna. Visas darzoves apkepinam kol suminksteja.
Tada vel isplaunam keptuve ir i sausa, be riebalu sudedame mesa ir darzoves, viska sumaisom ir uzpilame padazu:
Esminis reikalas- nerealus saldziarugstis padazas. Jis gaminamas taip:
i maza dubeneli dedame 2 saukstus medaus, 2 saukstu cukraus, 6 sausktai ispaustos citrinos sulciu, 4 saukstai sojos padazo, 2 saukstai aliejaus, 10 skilteliu cesnako (ji smulkiai supjaustyt arna ispausti)! viska pakaitinti, kol istirps cukrus. Padaza butina paragauti, jei atrodo per saldu, ipilkit dar sauksta vynuogiu acto. Neisigaskit del tiek daug cesnako, as dedu dar daugiau. Tikrai nesigauna astriai, kai susimaiso su mesa.
Padaza uzpylus ant mesytes su darzovem daugiau kaitint nebereikia, tik truputeli pasildyt.
imate gabaliuka stirnienos (pries tai niekur nemirkau ir nemarinuoju), supjaustot plonom plonom juostelem. As dazniausiai imu is saldiklio, kol dar neatsilus, paparasciau taip smulkiai supjaustyt.
sudedate i koki dubeneli. ten imusat pora kiausiniu, dedat keleta saukstu krakmolo ir keleta saukstu miltu. mesa kepti stipriai ikaitintoj keptuvej, po viena gabaliuka, kad apskrustu ir gautusi su traskai plutele. Atkreipkit demesi, kad i mesa jokie prieskoniai nededami.
iskepe mesa, isplaunam keptuve ir kepam morkas, pjaustytas siaudeliais, paprika ir svoguna. Visas darzoves apkepinam kol suminksteja.
Tada vel isplaunam keptuve ir i sausa, be riebalu sudedame mesa ir darzoves, viska sumaisom ir uzpilame padazu:
Esminis reikalas- nerealus saldziarugstis padazas. Jis gaminamas taip:
i maza dubeneli dedame 2 saukstus medaus, 2 saukstu cukraus, 6 sausktai ispaustos citrinos sulciu, 4 saukstai sojos padazo, 2 saukstai aliejaus, 10 skilteliu cesnako (ji smulkiai supjaustyt arna ispausti)! viska pakaitinti, kol istirps cukrus. Padaza butina paragauti, jei atrodo per saldu, ipilkit dar sauksta vynuogiu acto. Neisigaskit del tiek daug cesnako, as dedu dar daugiau. Tikrai nesigauna astriai, kai susimaiso su mesa.
Padaza uzpylus ant mesytes su darzovem daugiau kaitint nebereikia, tik truputeli pasildyt.
sita ka tik isbandziau


tik gaila vaikam padazas per daug pikantiskas pasirode
o kokius prieskonius naudojate marinavimui briedienos ar stirnienos troskinimui?
gal kas turi koki receptuka, kaip skanu saslyka pasidaryti?

gal kas turi koki receptuka, kaip skanu saslyka pasidaryti?