Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėrienos paruošimas

paskaitinejau ir neradau nieko konkreciai ko man reikia, gal kas zinot kaip paruosti visa stirna kepimui ant lauzo?
Atsakyti
Šiandien pasigaminau lazanija iš žvėrienos faršo. Nu liuks žinokit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2011 01 07, 20:15)
Šiandien pasigaminau lazanija iš žvėrienos faršo. Nu liuks žinokit  thumbup.gif

Is farso as gaminu ir lazanija, ir koldunus, ir balandelius, ir ceburekus smile.gif viskas labai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2011 01 07, 22:43)
Is farso as gaminu ir lazanija, ir koldunus, ir balandelius, ir ceburekus smile.gif viskas labai skanu smile.gif

O kaip darot ceburekus?Gal receptuka galetumet 4u.gif parasyti
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2011 01 15, 21:54)
O kaip darot ceburekus?Gal receptuka galetumet 4u.gif parasyti

man patys skaniausi:
http://giedrius-v.li....com/30220.html
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2011 01 15, 23:05)

Didelis dėkui 4u.gif Ryt sekmadienis,tai jau virsim tuos čeburėkus thumbup.gif Gal gausis
Atsakyti
o su briediena ka gero galit patarti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2011 02 21, 17:21)
o su briediena ka gero galit patarti? smile.gif


as darau viska ta pati kap ir iprastai su kita mesa: guliasas, plovas, farsas...
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2011 02 21, 18:21)
o su briediena ka gero galit patarti? smile.gif

Man skaniausia troškinti su bulvėm, morkom, svogūnais ir grietinėle 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos, aš su tokiu klausimu. Gal turit pažystamą medžiotoją iš kurio galėčiau nusipirkt žvėrienos?
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 07 11, 14:33)
Stirniena kinietiskai

imate gabaliuka stirnienos (pries tai niekur nemirkau ir nemarinuoju), supjaustot plonom plonom juostelem. As dazniausiai imu is saldiklio, kol dar neatsilus, paparasciau taip smulkiai supjaustyt.
sudedate i koki dubeneli. ten imusat pora kiausiniu, dedat keleta saukstu krakmolo ir keleta saukstu miltu. mesa kepti stipriai ikaitintoj keptuvej, po viena gabaliuka, kad apskrustu ir gautusi su traskai plutele. Atkreipkit demesi, kad i mesa jokie prieskoniai nededami.
iskepe mesa, isplaunam keptuve ir kepam morkas, pjaustytas siaudeliais, paprika ir svoguna. Visas darzoves apkepinam kol suminksteja.
Tada vel isplaunam keptuve ir i sausa, be riebalu sudedame mesa ir darzoves, viska sumaisom ir uzpilame padazu:
Esminis reikalas- nerealus saldziarugstis padazas. Jis gaminamas taip:
i maza dubeneli dedame 2 saukstus medaus, 2 saukstu cukraus, 6 sausktai ispaustos citrinos sulciu, 4 saukstai sojos padazo, 2 saukstai aliejaus, 10 skilteliu cesnako (ji smulkiai supjaustyt arna ispausti)! viska pakaitinti, kol istirps cukrus. Padaza butina paragauti, jei atrodo per saldu, ipilkit dar sauksta vynuogiu acto. Neisigaskit del tiek daug cesnako, as dedu dar daugiau. Tikrai nesigauna astriai, kai susimaiso su mesa.
Padaza uzpylus ant mesytes su darzovem daugiau kaitint nebereikia, tik truputeli pasildyt.

sita ka tik isbandziau thumbup.gif labai skanu thumbup.gif
tik gaila vaikam padazas per daug pikantiskas pasirode
Atsakyti
o kokius prieskonius naudojate marinavimui briedienos ar stirnienos troskinimui? g.gif


gal kas turi koki receptuka, kaip skanu saslyka pasidaryti?
Atsakyti