Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėrienos paruošimas

QUOTE(uolma @ 2011 12 15, 15:17)
Kaip pas mus nebetelpa stirniena, darom dešras, ir kumpelius vytinam. Vietos neužima, ir labai greit susivalgo  thumbup.gif

dešrų nedarom, o vytinti kumpeliai jau atisibodę doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Savaitgalį kepiau fazaną - sausai marinavau pusantros paros, kepiau, apvyniojusi šoninukės juostelėmis. Baigdama kepti, jas nuėmiau, kad odelė apskrustų. Buvo labai skanu. Vienu žodžiu, išbandžiau tą receptą, kurį daug kartų atkartotą radau internete.

Šaldiklyje laukia dar vienas, Velykoms arba Atvelykiui norisi pagaminti kitaip. Gal kas esate bandę troškinti?:
Atsakyti
Velykom norisi kazkaip sventiskai iskepti sernienos kumpi. Gal kas turit kokiu minciu ir galit pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 04 03, 11:22)
Velykom norisi kazkaip sventiskai iskepti sernienos kumpi. Gal kas turit kokiu minciu ir galit pasidalinti?


Paieškokit čia:
http://www.supermama...showtopic=25113
Atsakyti
Sveikos 4u.gif reikia pagalbos doh.gif vyras namo partempė kiškį, o aš nežinau ką su juo daryti, niekada iš žvėrienos nieko negaminu, bet dabar guli tas kiškis kameroj ir vyras ramybės man neduoda doh.gif
kaip skaniai paruošti? kepti troškinti? g.gif
Atsakyti
Siaip kept ten nera ka blush2.gif , tinka palei mane tik troskinimui mirksiukas.gif . Ir reikia kuo geriau isvalyti ji nuo gleiviu, lasinuku... nes jei kiek liks eis kvapas nuo mesos (kvapas tik valgant uzuodziamas). Esu pati darius, ir marinavau 3 dienas ir svogunuose marinavosi... ir troskinant alaus piliau... doh.gif nieks nepadejo, liko tas kvapas nors tu ka. O vat esu pas drauge ragavus, tai liuks padarytas buvo. Bet reikia ji valyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2012 05 20, 20:35)
Siaip kept ten nera ka  blush2.gif , tinka palei mane tik troskinimui  mirksiukas.gif . Ir reikia kuo geriau isvalyti ji nuo gleiviu, lasinuku... nes jei kiek liks eis kvapas nuo mesos (kvapas tik valgant uzuodziamas). Esu pati darius, ir marinavau 3 dienas ir svogunuose marinavosi... ir troskinant alaus piliau...  doh.gif  nieks nepadejo, liko tas kvapas nors tu ka. O vat esu pas drauge ragavus, tai liuks padarytas buvo. Bet reikia ji valyti  mirksiukas.gif


As vyne marinuoju.Ir prieskonius dedu kaip ir kitai zverienai-kadagio uogos,cesnakas,pipirai,druska,rozmarinas(man jis cia nepakeiciamas),ir Jus teisi,kiskis bent jau man tik troskinimui,keptas bus sausas ir guminis..arba as nemoku jo kepti smile.gif
Atsakyti
del zuikio tai teisybe-jis tik troskinimui tinka, ir tikrai labai skani mesyte. Kuo zuiki ilgiau marinuoji-tuo skaniau, esu net savaite pralaikiusi super buvo.

kazkas klause kaip visa kumpi iskepti-tai labai paprastai-tiesiog uzimarinuoji ji pries kelias dienas-cia taip pat galima ilgiau pamarinuoti, vis karts nuo karto "pamasazuojant":) mesyte, dvi-tris dienas. tikrai nuo to mesa minkstesne. O marinavimui viska esu isbandziusi, ir geriasia, kaip ir daugeliui cia:), ivairiausios zoleles sumaisytos su aliejumi, kadagio uogu priberiu dar, lauro lapu, kartais balzamiko, na fantazijos reikalas, ir ta kosele istepu mesyte. jei fantazijos nebuna-tai tiesiog saldvos saslyku prieskoniais-taip pat labai skanu buna, kiek isbandziau-jie geriasiai tinka:). Pries kepant pridarau mazu ipjoveliu ir prikaisau i mesa lasinuku ir slyvu dziovintu. tada i rankiove-ir kepti. o laikas kepimo-nuo mesos dydzio priklauso:) jei didele slaunis-tai ir tris su biski valandas kepu. Nera ne kart nepavyke:) Skanaus!
kadangi valgom tik zveriena, tai kitos mesos net ruost nemokeciau blush2.gif
Atsakyti
sveiki, ar skanus elnienos šašlykas? ar apsimoka bandyt marinuot, ar nebus ypatingai kokia sausa mėse ir t.t.? turiu kompio gabalą ir nežinau ką iš jo sukurpt g.gif
Atsakyti
na kulinarės, prašom pasidalinti kokiu receptuku su stirniena, vyras jau tiek jos prineša, kad galva nebeišneša ką reiktų padaryti iš jos skanaus, pasidalinkit receptukais 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi labai duomina kaip gaunasi saslikai is elnenos?Ar skanu??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2012 08 01, 20:05)
Mane irgi labai duomina kaip gaunasi saslikai is elnenos?Ar skanu??? g.gif


Nelabai ax.gif Iš bėdos valgyt galima biggrin.gif . Na, kai jau tenka daryt, tai supjaustau tokiais kepsniukais, pamarinuoju, prieš kepant pašlakstau citrinos sultim, kepame ant grotelių. Mano sesei tai labai taip patinka, o man šiaip sau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medlieva: 07 rugpjūčio 2012 - 19:32