Įkraunama...
Įkraunama...

Dantis niekad negydytas, o jau negyvas

Praeita savaite man suskaudo protini danti. Eme tarytum elektra "kresti" is danties i ausi. Teko eiti pas gydytoja, jis man pasake, kad sveikas dantis taip daryti neturetu. Atlikes gyvybingumo tyrimus bei padares rengeno nuotrauka, pasake, kad tas dantis jau nebegyvas (bet jis ne karto netaisytas). Ar taip gali buti, kad danties nervas numirsta, o dantis net nesugedes? g.gif Beje amn gydytojas leido nuskausminancius tada greze ir dejo vaistus. O kai atleido nuskausminima- tai praleidau kosmariska nakti (man eme ziauriai skaudeti), o dar dirbau naktineje pamainoje nei vaistinen nubegsi, nei ka. Dabar dar kartais padilgcioja, bet nieko. Tas nelemtas protinis turi tik viena kanala, todel ir buvo nuspresta gydyti, o ne rauti. blink.gif verysad.gif g.gif
Atsakyti
Florestina, pradziai, kiek jums metu?
Nesugedes dantis tikrai negali tapti "negyvu", nors yra keletas teoriniu budu ta pasiekti. Beje, gali "numirti" del umios traumos.
Nors svarbu zinoti, kad netaisytas dantys ne= sveikas.
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2006 09 26, 01:05)
Florestina, pradziai, kiek jums metu?
Nesugedes dantis tikrai negali tapti "negyvu", nors yra keletas teoriniu budu ta pasiekti. Beje, gali "numirti" del umios traumos.
Nors svarbu zinoti, kad netaisytas dantys ne= sveikas.

Man 29 metai. As pagrinde valgau ta puse, nes kitos puses negaliu "varginti" del neseniai statyto implanto. Gydytojas man sake, kad kol vyksta implanto prigijimas, geriau tos puses nevarginti. Nors dabar as netikiu, kad tas dantis negyvas, nes ji man maudzia nuolatos, o vakare butinai turiu gerti vastu nuo skausmo, valgant skauda sukandant. As tai apskritai esu tos nuomones, kad protinius reikia salinti, bet mano ir gydytojo nuomones nesutampa. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 29 rugsėjo 2006 - 15:25
Visada galima apsilankyti pas kita gydytoja smile.gif
Atsakyti