Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

Na tai nors Vilniuje kur galima? Ir dar, Kaune yra "Motinos ir vaiko" klinika vis pravažiuojant matau,kad parašyta lyg ir atlieka lazeriu,bet ar neišjuoks atėjus su tokiom problemom,gal ten visai ne tuo užsiima,gal kas žinot labiau? sad.gif
Atsakyti
As irgi pries 5 metus pas Bloznelyte salinau apgama nuo veido. Labai graziai padare, dabar nezinodamas kur ziuret net ir rando nepastebesi. Bet tada as vaziavau pas ja kazkur toli, uz Zaliuju ezeru. Po to patingejau taip toli trenktis ir nuejau i kosmetologijos centra (tas kur netoli buvusio Vaiku Pasaulio). Jolki matalki, jie ten dirbo tokiom prestvaninem masinom, skaudejo tragiskai, isdegino baisiai iki siol didziausia duobe odoje, jokiais slifavimais jau kiek metu sulyginti jos negaliu.

Zmogai, gal kas zinot dabartines Bloznelytes koordinates???
Atsakyti
As zadu profilaktiskai del apgamu i onkologini vaziuoti (zadu jau daugiau nei metus laiko rolleyes.gif )...mano pazystamiems tan labai pagelbejo, kiek zinau NEMOKAMAI....Tu apgamu ziuriu su amzium tik daugeja,daugeja- fui koks bjaurus dalykas sad.gif
Atsakyti
Nu tai Bloznelyte ir dirbo onkologiniam Santariskese(?).
Atsakyti
ir man reiketu pasalinti keleta - liemenele vis trina, bet ar apskritai galima apgama saliti, ar nebus poto blogiau?
As jau keleta metu planuoju apsilankyti pas specialista ir profilaktiskai pasitikrinti, bet bijau, kad ka atras ir vis nukeliu nukeliu...kaip pasiryzti?
Atsakyti
Nu pas mane ant veido buvo, toks didelis ir plaukuotas. Bjauriai atrode. Norejau pasikonsultuoti su onkologu, kad neprisidirbti didesnes bedos. Pasalino labai graziai. Po to plaukiukus istrucinau jau kosmetologiniame.
Atsakyti
Vilniuje Odos ir lazerines chirurgijos centre Ciurlionio gatveje. Vietoje Babajanas apziures per kompa ir jei reiks pasalins lazeriuku labai greitai.
http://www.lazerinechirurgija.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 02 kovo 2004 - 10:24
vija, aciu uz nuoroda, nors dabar dar labiau bijau - paziurejau nuotraukas: man visa kuna reikes ismesineti sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Doma @ 2004 03 02, 13:06)
vija, aciu uz nuoroda, nors dabar dar labiau bijau - paziurejau nuotraukas: man visa kuna reikes ismesineti sad.gif

Manau be reikalo gasdiniesi. Pas mane irgi pilna mazesniu ir didesniu apgameliu. O kai visus apziurejo per kompa (kompe pats matai savo apgama kelissimt kartu padidinta), pasirodo, visi jie paprasti odos dariniai, nuo saules ir kt faktoriu. Ir salinti ju nereikia sveikatos sumetimais, nebent trukdo ar estetiskai nekaip atrodo.
Konsultacija, atrodo, kaip visur - 50 lt.
Atsakyti
Ačiū Vijai heart.gif pas mane labai jau daug tų apgamų, o kai kurie, ypač po nėštumo, pasikeitė unsure.gif Reik būtinai lėkt tikrintis, bet niekaip nesusiruošdavau. Ysivaizdavau, kad baisiai jau brangiai kainuoja. O čia visai padoriai, bent jau patikrins rolleyes.gif Mažė irgi gimė su dėmele ant užpakaliuko tongue.gif Visa į mamą tongue.gif
Atsakyti
Babajanas lyg tai brangiau nei Bloznelyte, gaila nerandu jos koordinaciu.
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 03 02, 14:45)
Babajanas lyg tai brangiau nei Bloznelyte, gaila nerandu jos koordinaciu.

http://www.loc.lt/kl...i/lazerines.htm
Atsakyti