Įkraunama...
Įkraunama...

Cappuccino serijos knygos

Ar skaitote Cappuccino serijos knygas? Kol kas esu perskaičius tik dvi ("Nepaprasta namų šeimininkė", ir "Ir kaip ji viską suspėja"), tai dar sunku susidaryt kažkokią konkrečią nuomonę, bet tokie gana lengvi skaitiniai atsipalaidavimui visai smagiai skaitosi. Tik, tiesą sakant, nelabai suprantu kuo ši serija skiriasi nuo Madame, nebent formatu, apipavidalinimu ir.. kaina mirksiukas.gif Bet tiek to, jei tokia serija yra, vadinasi yra smile.gif
Taigi kokias dar šios serijos knygas esat skaitę, kokia nuomonė, kokios patiko ir kokios nelabai?
Atsakyti
Skaitom skaitom tongue.gif
Aš skaičiau : "Ir kaip jis viską suspėja", "Mažieji žemės drebėjimai" ir "Nepaprasta namų šeimininkė" Pirma labai patiko, kitos irgi puikiai skaitėsi per atostogas thumbup.gif Eilėje laukia dar dvi- atokvėpiui po sesijos tongue.gif
Man irgi jos tokios pat kaip MADAME, tik brangesnes ir minkštu viršeliu 4u.gif IR... iš trijų perskaitytų, patiko visos thumbup.gif Apie MADAME seriją to pasakyti negalėčiau... doh.gif
Atsakyti
"Mažuosius žemės drebėjimus" pasiėmiau iš bibliotekos (tiesiog stebuklas kad ten ją radau bigsmile.gif ), tai neužilgo skaitysiu smile.gif O kaip "Arbatinė šilkmedžių gatvėje", gal kas skaitėt? Knygyne vis praeinu pro ją ir vis pagailiu pinigų smile.gif Nors atrodo turėtų būti įdomi smile.gif
Atsakyti
O aš gavau dovanų "Ir kaip ji viską suspėja". kai perskaitysiu, parašysiu, ar patiko. 4u.gif

O nuo Madam serijos tikriausiai nesiskiria, nes Madam knygų sąraše t.p. mačiau knygą "Ir kaip ji viską suspėja". ie autorė, i knygos aprašymas atitinka, todėl, manau, čia tas pats, tik leidyklos skiriasi.

Gero skaitymo mirksiukas.gif

Atsakyti
Skaičiau ,,Ir kaip ji viską suspėja". Pasirodė sąmojinga ir visai nekvaila knyga. Pamąstymai apie vyrus našlius-našlaičius, pyragų kepimą ir orgazmą labai taiklūs ir juokingi. Nežinau kaip kitos knygos. Bijau, kad nebūtų kaip su Madame serija . ,,Ir velnias..." patiko, bet paskui nieko gero neberadau. Lioviausi ir ieškojus. Pastebėjau, kad Kapucino serijos herojės turėtų būti lyg ir vyresnės, kartais ištekėjusios...Bet ką čia žinau neskaičius blush2.gif
Atsakyti
Niekas nebeskaito šių knygų? ax.gif
Aš perskaičiau dar kelias:
SNOBAI- man nelabai patiko schmoll.gif Gal todėl, kad toks gyvenimas nepažįstamas ir svetimas g.gif O gal todėl, kad rašymo stilius man nelabai g.gif
STILINGA VAGYSTĖ - įdomesnė nei Snobai, bet neužburianti schmoll.gif
Dabar skaitau MEISLĖS MAISTAS- tai daug įdomesnė thumbup.gif Taip lengvai skaitosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2006 10 05, 11:09)
O nuo Madam serijos tikriausiai nesiskiria, nes Madam knygų sąraše t.p. mačiau knygą "Ir kaip ji viską suspėja". ie autorė, i knygos aprašymas atitinka, todėl, manau, čia tas pats, tik leidyklos skiriasi.

As tai irgi sakyčiau, kad Madame serija ir Cappucino nesiskiria, o ir leidykla ta pati alma littera. Čia manau buvo marketingo sprendimas - viena serija jau virs metų eina, visi priprato, todėl reikia naują serija pradėti, juk naujovės taip traukia.... juk negali leidykla stovėti vietoj, reikia kažkuo patraukti skaitytoją.

O iš skaitytų tai labai patiko Nepaprasta namų šeimininkė ir Mažieji žemės drebėjimai.
Atsakyti
lauksiu atsiliepimų apie
Marina Lewycka
Trumpa ukrainietiška traktorių istorija 4u.gif
Ir kaip ji viską suspėja labai patiko, eilėj laukia namų šeimininkė rolleyes.gif
Atsakyti
Perskaičiau "Traibeko dvyniai". Iš 10 balų duočiau kokius 8. Nebloga, bet kažko trūksta. Kas skaitėt "Padavėja", "Meilės maistas" ir "Rokokas". Kokie atsiliepimai?
Mačiau dar dvi naujas šios serijos knygas išleido Karen Joy Fowler "Džeinės Osten knygų klubas" ir Lauren Henderson "Džeinės Osten pasimatymų vadovas". Kam patiko Jane Austen ("Puikybė ir prietarai", "Ema"), tai šios knygos turėtų būti fun smile.gif Aš skaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 17 sausio 2007 - 10:43
QUOTE(alter ego @ 2007 01 17, 10:42)
Kas skaitėt "Meilės maistas" Kokie atsiliepimai?

Aš skaičiau ax.gif Viena įdomesnių šios serijos knygų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 01 17, 18:00)
Aš skaičiau  ax.gif  Viena įdomesnių šios serijos knygų  ax.gif

Įdomesnė už "Kaip ji viską suspėja" ir "Nepaprasta namų šeimininkė"?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 01 23, 20:37)
Įdomesnė už "Kaip ji viską suspėja" ir "Nepaprasta namų šeimininkė"?

Ne schmoll.gif
Atsakyti