nauja temelė.
laikom kumštelius už visas laukiančias ir naujai startuojančias. norim daug naujų , ar ne?
Mergytes,gal zinote kaip Rozele laikosi?kaip jos zirniukas?
QUOTE(svajukė @ 2006 10 04, 12:37)
Mirėja, ar kartojai hcg? kaži, kokie rezultatai...
Kartojau, laukiu atsakymo apie 3val. Kai tik žinosiu, kas be būtų, iš karto parašysiu. Niu kvaila aš, bet vis dar tikiuosi
Paiduke, laikykis brangioji
Mia
Mirėja, laikau kumščius
Mirėja, jau po 3
QUOTE(Musmiryte @ 2006 10 04, 15:11)
Mirėja, jau po 3
Zinau skambinau 15.00: atsakymas po 10min, skambinau 15.20: atsakymas po 10min... taip ir laukiu...
Mirėja jie bando tavo kantrybę
QUOTE(devina @ 2006 10 04, 15:19)
Mirėja jie bando tavo kantrybę
Sutinku laukti dar 36 sav tik kad sulaukt...
Sveikos visos tykincios sulaukti savo stebuklu.
Niekada cia nieko nerasiau, bet daznai uzsuk ir paskaitau kaip jums sekasi. Gerai pazystu ka isgyvenat.
Siandien paskaicius kad Mirejos rezultatai bus 15 val, taip norejosi suzinoti kokie jie bus, nepazystu as taves, bet kiekvienas ivykes stebuklas suteikia daugiau jegos tyketi kad pasiseks ir man.
Laikau ir as uz tave kumstukus
Niekada cia nieko nerasiau, bet daznai uzsuk ir paskaitau kaip jums sekasi. Gerai pazystu ka isgyvenat.
Siandien paskaicius kad Mirejos rezultatai bus 15 val, taip norejosi suzinoti kokie jie bus, nepazystu as taves, bet kiekvienas ivykes stebuklas suteikia daugiau jegos tyketi kad pasiseks ir man.
Laikau ir as uz tave kumstukus
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 04, 15:17)
Zinau skambinau 15.00: atsakymas po 10min, skambinau 15.20: atsakymas po 10min... taip ir laukiu...
man irgi taip buvo skambinau taip iki pat darbo pabaigos, kol galop išgirdau - sugedo aparatas, skambinkit po švenčių o buvo paskutinė darbo dieną prieš naujametinį savaitgalį bet ir gerai kad neprisiskambinau, nes visą savaitgalį dar jaučiausi , nuostabiai sutikom Naujus, o iš tikrųjų jau būčiau sužinojus, kad nėštumas nesivysto
bet tau Mirėja linkiu daug geresnių naujienų