Įkraunama...
Įkraunama...

A.Kildos klinika kaune ir pats A.Kilda

Lankiausi pas si gydytoja su stipriu uzdegimu. Likau labai patenkinta ir isejau labai laiminga! Pati apziura patiko, gydytojo bendravimas savotiskas, bet man priimtinas ir manau toliau eisiu tik pas si gydytoja, tai yra Kilda.
4u.gif
Atsakyti
As buvau pas Kilda profikaltinej apziuroj. Nepatiko... Nepatiko bendravimas. Taip pat nepatiko, kad darant echoskopija pasake tiesiog patraukti triusikelius I sona, o nenusiimti... kazkaip be rysio pasijutau doh.gif daugiau neisiu pas ji schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2013 06 11, 19:38)
O gal zinote ar geri dermatologai pas ji dirba?

Deja ne,teko apsilankyti pas Giedre Lijana Gajauskiene. Tai,ka galiu pasakyti..jei jau gydytoja pries apziura net ranku nenusiplauna ir nepatiesia naujo vienkartinio patiesalo, konsultuojant sugeba dar atsiliepti telefonu,o ir deja, nei jos israsyti vaistai nei konsultacija naudos nedave, tai ka rekomendavo galejo rekomenduot vaistininke ,ateini pas gydytoja ir viena zodi isgirsti sunku pasakyt..zodziu 120lt kaip i bala ,konsultacija truko 15min ,is kuriu ji sugebejo telefonu 5min prasneket..
Atsakyti
Konsultavo KMUK ir po to darė sūneliui operaciją.
Operuojant pamatė dar vieną bėdą- ir ją sutvarkė.
Malonus bendravimas, konkretus. Likom patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Inte @ 2012 12 06, 16:40)
Gal kas pas endokrinologus lanketes sioje klinikoje?


Pas Kildą endokrinologe dirba sovietinė poliklinikos tipo daktarėlė Marinskienė. Apsaugok viešpatie. Nepatariu pas ją lankytis. Kaip Grūto parke ir žinios, ir kalba, ir elgesys ir rašymas į sovietinę kortelę kaip su vištos koja... Įskaityt ką ji parašė gali tik vertėjai.smile.gif Dirbt su kompiuteriu nemoka, bet už vizitą paima 50 eurų. O į kortelę surašo tik tai, ką jus jai supasakosit. Beje, ir kortelę Kildos klinikoje užveda be paciento leidimo, taigi renka žinias apie asmenį negavę jo sutikimo. Juk jei aš atėjau į vienkartinę konsultaciją, tai kas turi teisę užvedinėt kažkokias korteles, aš juk neregistruota pas juos ir nesiruošiu to daryt.
Na bet visos tos privačios yra vienodos: ten sėdi sovietiniai trečio lygio diedukai/bobutės ir pacukai, vakarykščiai studentai. Vnž tie, kam galima mažai mokėt, jie ir už grašius sutinka ten pasėdėt ir telefonu pakalbėt. O ką ir kaip jie daro Kildai nerūpi, svarbu babkės iš pacientų kristų į kišenę. Dar Vilniuje gali šį tą normalesnio rast, bet tai ir viskas. O Kaune geriau "privačiai" eiti i Kauno klinikas pas atitinkamos srities profesorius. Kildos klinikoje klesti absurdas, kainos, neatitinkančios paslaugų kokybės, nemandagumas, neatsakingumas ir pan. Registratorė nemandagi, nepaslaugi, nieko nenorinti daryti. Ko paklausi - to negausi. Echoskopuotojas R.Valickas į pacientus iš vis nežiūri ir su jais nekalba, net nepasisveikina. Spokso tik į savo mobiliaką. Daro echoskopiją ir kalba telefonu, na ką čia bepridursi. Po to, vis dar kalbėdamas, nulekia prie kompo, vienu pirštu pastuksena 10 sekundžių ir išprintina "išvadas". Bet matyt visiems vienodas, nes tekstas paruoštas iš anksto. Jis įrašo tik pavardę ir datą, ir tai dar pridaro klaidų pavardės rašyboje. Prieš metus tyriausi vidaus organus kitoje klinikoje - išvados buvo visiškai kitokios, nes ir ligų turiu... Dabar užėjau į Kildos kliniką ir, pasirodo, esu sveika kaip ridikas.smile.gif Medikai yra tiek buki, kad jiems nedašunta, kad žmonės tyrimus pasidaro pas juos, paskui tą pačią savaitę pasidaro kitur, sulygina. Medikai galvoja, kad niekas tokių išlaidų nedarys, bet yra ne taip. Šiaip jau būtų laikas pradėt tas privačias med.bendroves duot į teismą, nes jie užsiima tiesiog aferizmu ir apiplėšinėja žmones, prisidengia, kad vykdo med.paslaugas, bet iš tiesų ten nekvepia jokia medicina. Bet taip beveik visur privačiose. Kai jos tik pradėjo kurtis buvo viena situacija, o dabar tai tik babkių darymo kontoros.
Beje, pas Kildą labai nešvaru ir baisi antisanitarija. Laiptai visada nešvarūs, konsultacijų kabinete paklotėlį ant kušetės ne tik po kiekvieno paciento, ne tik kas dieną, bet kas antrą dieną niekas nekeičia... Registratūra ir laukiamasis sugrūsti į nedidelę erdvę ir atėjus vizito ar užsiregistruoti, visi laukiantieji gali girdėti tavo asmeninius duomenis. Tiesiog tokia kaimo ambulatorija, o ne privati klinika... Pastatas didelis, bet architektūriniai sprendimai apgailėtini.
Atsakyti
Kadangi Kildos klinikoj jau lankausi ne 1 metus. Esam prisiregistravę Gaižiūnų šeimos klinikoj tai privačias paslaugas gaunam su nuolaida. Pasiskaičiau keletą čia atsiliepimų ir nesuprantu ar kalbam apie ta pačią kliniką. Sūnus mūsų su cukriniu diabetu, lankomės tikrai dažnai. Vyras su aukštu spaudimu. Kaip čia kažkas minėjo kad niekad nėra žmonių doh.gif Tikrai klysta, nėra dirbtinių eilių. Net neregistruoja savaitei į priekį. Toliau pačiai teko lankytis pas endokrinologe Edita Marinskienė, patiko net labai man ta pačią dieną buvo atlikti ir hormono tyrimai ir cukrus ir skydliaukės echo. Buvo išsamiai paaiškinta kiek kokio hormono gamina, ekrane parodė visus mano mazgus, skydliaukės dydis. Buvo paaiškinta kaip skydliaukė dirba visus metus ir kokios mano tolimesnės prognozės. Išėjau visiškai patenkinta man nereikėjo laukt kelių savaičių kol mane priims kada padarys tyrimus ir atskirai echo. Viską padarė 1 gydytoja ta pačia dieną.
Šeimos gydytoja visada sutikrina sūnaus tyrimus išrašydama jam vaistus. Sūnus diabetikas, nepraleidžiam nei 1 gliukoto hemoglobino, praitas buvo labai blogas. Radau net kelis praleistus klinikos skambučius, nes negirdėjau. Jie man stengėsi kuo skubiau pranešt kad tyrimai blogi ir mums kuos skubiau reikia važiuoti į klinikas. Vyrui aukštas spaudimas, daktare ne tik kad patikrina spaudima, kardiograma užrašo bet ir patikrina ar kojos nesutinusios visda primena. Neišleidžia visko neapžiūrėjus.
Ruošiuos keliaut pas ginekologa. Bus ką palygint kadangi esu pakeitus ne vieną absurdišką ginekologą, turėjus operaciją, ir atsinaujinusias problemas bus ką palyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2015 07 08, 14:26)
Kadangi Kildos klinikoj jau lankausi ne 1 metus. Esam prisiregistravę Gaižiūnų šeimos klinikoj tai privačias paslaugas gaunam su nuolaida. Pasiskaičiau keletą čia atsiliepimų ir nesuprantu ar kalbam apie ta pačią kliniką. Sūnus mūsų su cukriniu diabetu, lankomės tikrai dažnai. Vyras su aukštu spaudimu. Kaip čia kažkas minėjo kad niekad nėra žmonių  doh.gif Tikrai klysta, nėra dirbtinių eilių. Net neregistruoja savaitei į priekį. Toliau pačiai teko lankytis pas endokrinologe Edita Marinskienė, patiko net labai man ta pačią dieną buvo atlikti ir hormono tyrimai ir cukrus ir skydliaukės echo. Buvo išsamiai paaiškinta kiek kokio hormono gamina, ekrane parodė visus mano mazgus, skydliaukės dydis. Buvo paaiškinta kaip skydliaukė dirba visus metus ir kokios mano tolimesnės prognozės. Išėjau visiškai patenkinta man nereikėjo laukt kelių savaičių kol mane priims kada padarys tyrimus ir atskirai echo. Viską padarė 1 gydytoja ta pačia dieną.
Šeimos gydytoja visada sutikrina sūnaus tyrimus išrašydama jam vaistus. Sūnus diabetikas, nepraleidžiam nei 1 gliukoto hemoglobino, praitas buvo labai blogas. Radau net kelis praleistus klinikos skambučius, nes negirdėjau. Jie man stengėsi kuo skubiau pranešt kad tyrimai blogi ir mums kuos skubiau reikia važiuoti į klinikas. Vyrui aukštas spaudimas, daktare ne tik kad patikrina spaudima, kardiograma užrašo bet ir patikrina ar kojos nesutinusios visda primena. Neišleidžia visko neapžiūrėjus.
Ruošiuos keliaut pas ginekologa. Bus ką palygint kadangi esu pakeitus ne vieną absurdišką ginekologą, turėjus operaciją, ir atsinaujinusias problemas bus ką palyginti  4u.gif




Teko lankytis pas endokrinologe D.Jankuviene, jokiu priekaistu neturiu ir, jei prireiktu, kreipciausi dar karta.
Klinikoje teigiamai nuteikia jau vien tai, kad nereikia laukti apsilankymo keketa savaiciu, paprastai pasiulomas laikas apsilankyti pas gydytoja savaites begyje



Atsakyti
Joo, aš irgi lankiausi pas dermatologę.Gaila tik pavardės nebeatsimenu, nes senokai buvau,bet atsiliepimai tai kaip kumiko.Bendravimas šiaip sau, o už kelių papilomu pašalinimą sumokėjau šimtais(dar litai buvo )Žodžiu paskaičiavau, kad viena išėjo virš šimto litų. Žodžiu nusispjoviau , ir daugiau ten kojos nekėliau. Kitur susitvarkiau už per pus mažesnę sumą.
Atsakyti