Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

Man siandien kazkokia keista pilvo apacia, nors iki mmm dar savaite gera g.gif
natalyka gali buti ir implantacija, bet gali ir seip kas nors, kai po A visko gali buti (sakoma) g.gif
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2009 07 15, 15:46)
Man siandien kazkokia keista pilvo apacia, nors iki mmm dar savaite gera g.gif
natalyka gali buti ir implantacija, bet gali ir seip kas nors, kai po A visko gali buti (sakoma) g.gif

kas ta implantacija???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2009 07 15, 08:07)
Sveikutes, o man siandien pilvo apacia vel skauda g.gif po A praejo 3 sav, nesulaukem pirmu mm... ir pradejom planuot ax.gif

Gal kam nors taip buvo?

Mes gaminom nesulauke pirmu menesiu kadangi gydytojas nemate priezasties laukti, Siandien dariaus testa nes jauciuos taip kaip buvau nestuke.gif ir yra labai neryski juosta... Po to dar du pasidariau ir visi ta pati rodo... Dabar lauksiu kokia savaitele ir ziuresim ar cia ka nors reiskia ar ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 15, 23:49)
Mes gaminom nesulauke pirmu menesiu kadangi gydytojas nemate priezasties laukti, Siandien dariaus testa nes jauciuos taip kaip buvau nestuke.gif ir yra labai neryski juosta... Po to dar du pasidariau ir visi ta pati rodo... Dabar lauksiu kokia savaitele ir ziuresim ar cia ka nors reiskia ar ne. smile.gif

gali po 2 dienu pakartot ir manau aiskiai matysis II nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2009 07 15, 20:53)
gali po 2 dienu pakartot ir manau aiskiai matysis II  nestuke.gif

Nu as labai tikiuosi, bet kartu ir bijau kad nebutu nusivylimo... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 16, 00:02)
Nu as labai tikiuosi, bet kartu ir bijau kad nebutu nusivylimo... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Galvok, kad viskas bus gerai, nes taip ir bus 4u.gif
As irgi laukiu vel II, bet dabar galvoju pozityviai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2009 07 15, 21:17)
Galvok, kad viskas bus gerai, nes taip ir bus  4u.gif
As irgi laukiu vel II, bet dabar galvoju pozityviai  ax.gif

Sutinku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 16, 00:22)
Sutinku 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kiek laiko praejo po nesivystancio? pats issivale, ar A dare?
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2009 07 15, 21:24)
kiek laiko praejo po nesivystancio? pats issivale, ar A dare?

Pats issivale o prasidejo birzelio 27d.
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 16, 00:51)
Pats issivale o prasidejo birzelio 27d.

Man A padare birzelio 26 d. mes pradejom planuot po 2 sav. nezinau kaip bus toliau, bet gal ir man turetu rodyt vaiduokliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 15, 17:46)
kas ta implantacija????  blush2.gif

implantacija, tai kai apvaisintas kiausinelis prisitvirtina prie tavo gimdos.
violet79 tyliai sveikinu manau musu skyrelyj tai labai gera zinia, linkiu, kad II isrusketu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 15, 22:49)

Labai tikiuosi, kad tavo II isryskes po kokiu poros dieneliu 4u.gif lauksime ziniu 4u.gif
Atsakyti