Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

Aciu mergaites, tas laukimas baisiai kankina... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, dariausi dar viena testa vakar-linija ryskesne... Bet vis dar negalvoju nieko, bent jau bandau. Rytoj dar viena darysiu. As man atrodo bankrutuosiu greitai nes testu uz dykuti niekas man neduoda verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 17, 16:58)
Sveikutes, dariausi dar viena testa vakar-linija ryskesne... Bet vis dar negalvoju nieko, bent jau bandau. Rytoj dar viena darysiu. As man atrodo bankrutuosiu greitai nes testu uz dykuti niekas man neduoda  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kokia puiki zinia, tyliai tyliai sveikinu, linkiu, kad II isrusketu gali dar HCG padaryti ir matysi ar uga skaiciai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Po savaitgalio manau ir as bandysiu testa pirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyka: 17 liepos 2009 - 16:49
QUOTE(natalyka @ 2009 07 17, 15:48)
kokia puiki zinia, tyliai tyliai sveikinu, linkiu, kad II isrusketu gali dar HCG padaryti ir matysi ar uga skaiciai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Po savaitgalio manau ir as bandysiu testa pirkti  ax.gif

Jau mane nervina sita nesamone, pasidariau siandien dar viena neiskentus-neigiamas... schmoll.gif schmoll.gif rytoj ryte darau paskutini!!! verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2009 07 17, 17:48)
kokia puiki zinia, tyliai tyliai sveikinu, linkiu, kad II isrusketu gali dar HCG padaryti ir matysi ar uga skaiciai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

lauksime ziniu 4u.gif
QUOTE(violet79 @ 2009 07 17, 18:22)
Jau mane nervina sita nesamone, pasidariau siandien dar viena neiskentus-neigiamas... schmoll.gif  schmoll.gif rytoj ryte darau paskutini!!! verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na nereikia taip nusiminti 4u.gif gal dar isriskes, o jei mmm neprasides tai tikrai turi isrysketi 4u.gif kiek tavo CD dabar? kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2009 07 17, 17:48)

mergikes, o kaip ta HCG gali pats pasidaryti - cia irgi reik vaistinej koki preparata nusipirkt????
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 18, 00:20)
mergikes, o kaip ta HCG gali pats pasidaryti - cia irgi reik vaistinej koki preparata nusipirkt????

Krauja reikia priduoti, jis parodo ar yra nestumas
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2009 07 18, 10:17)
Krauja reikia priduoti, jis parodo ar yra nestumas

tai reikia i poliklinika kreiptis, o cia be siuntimu paima ir padaro - nes kitos vos ne kasdien daros a HCG, kaip tai imanoma.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 07 22, 00:58)
tai reikia i poliklinika kreiptis, o cia be siuntimu paima ir padaro - nes kitos vos ne kasdien daros a HCG, kaip tai imanoma....  g.gif

nezinau ar daro poliklinikoj, bet yra labotatorijos kur daro ir ta pacia diena galima gauti atsakyma

Papildyta:
QUOTE(natalyka @ 2009 07 22, 10:12)
nezinau ar daro poliklinikoj, bet yra labotatorijos kur daro ir ta pacia diena galima gauti atsakyma

O kaip tavo testas ryskeja?
Atsakyti
Natalyka, ar dareisi testa? blink.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 22, 11:00)
Natalyka, ar dareisi testa?  blink.gif  g.gif  smile.gif

dar ne, nejauciu nestuke.gif
galvoju dar palaukti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(natalyka @ 2009 07 22, 11:04)
dar ne, nejauciu  nestuke.gif
galvoju dar palaukti  ax.gif

o kaip tavo testas? ar ryskeja?
Atsakyti
paskutini kai dariaus tai vienas negatyvas, kita vaiduoklis tai irgi nusprendziau nieko nesidaryti... Dabar lygtai bando menses prasimusti antra diena, bet kol kas tai labai nedaug.... Zodziu neiskaitau savo kuno kalbos schmoll.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti