Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

QUOTE(knielita @ 2007 12 30, 00:49)
Pastojau po nesivystancio praejus 3 men. Tuo metu galima sakyti net nesitikejom, maziukai patys pasirinko kada ateiti. ax.gif  blush2.gif Nors pries tai planavom metus ir tai pastojau tik isikisus medicinai  doh.gif

džiaugiuosi už jus. sėkmingo nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 12 30, 10:45)
džiaugiuosi už jus. sėkmingo nešiojimo  4u.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
As ir noriu pasidziaugti su tomis, kurios sekmingai pastoja po persileidimo ir isnesioja, kazkodel kuo toliau tuo daugiau tu persileidimu, skaudu , bet reik isgyventi , per nelaimes sako zmogus igauna gyvenimo prasmes.
Atsakyti
Man irgi pripažino nesivystantį nėštumą, gemaliukas nesiteikė užsimegzti, bet jau taip patvirtino dvi gyytojos. Gavau siuntimą valymui, bet dėl širdies ramumo susitariau dar su viena gydytoja, kad pažiūrėtų ir jau kaip nuspręs taip ir bus. cray.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man buvo du nesivystantys nėštumai. Po pirmojo ir po antrojo pavyko pastoti tik po 9 -10 mėn. Nežinau kodėl taip, bet visus tris kartus (du nesėkmingus, o trečias kol kas (pfu pfu pfu) viskas gerai) pastojau spalio mėn. gal pas mane tik vienas ciklas metuose būna vaisingas g.gif
Nors ir labai labai skaudūs netekimai teko mums išgyventi, bet nereikia nulesiti rankų ir prarasti vilties. Visos mes esam vertos turėti vaikelius, kad ir kiek tai mums kainuotų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos likimo draugės,

Prieš pora dienu kaip tik būtų buvusi nutrūkusio nėštumo gimdymo data. Jau galvojau, kad susitaikiusi su tuo buvau, bet kone visą savaitę ašaros pačios tekėjo... Nors nėštumas nutrūko labai anksti 10 savaite, bet ten buvo dvynukai...
Kol kas dar bijau pastoti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, ar po nesivystancio nestumo ir valymo, ciklas atsistate normaliai ir per kiek laiko jau butu galima tiketis menesiniu? Suprantu, kad tai priklauso nuo organizmo atsistatymo, psichologines busenos, galiausiai pacios gimdos sugijimo po abrazijos, bet labai noretusi susiznoti, kada vel sugrisiu i vezes.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 03 15, 17:03)
Sveikos, norejau paklausti, ar po nesivystancio nestumo ir valymo, ciklas atsistate normaliai ir per kiek laiko jau butu galima tiketis menesiniu? Suprantu, kad tai priklauso nuo organizmo atsistatymo, psichologines busenos, galiausiai pacios gimdos sugijimo po abrazijos, bet labai noretusi susiznoti, kada vel sugrisiu i vezes.

Man ciklas nebuvo sutrikes. Po abrazijos mmm prasidejo praejus menesiui. Nuejau pas daktara ir jis man nerekomendavo saugotis, o planuoti toliau. Sake cia kitoks atvejis, nes jau turiu viena vaika, israse duphastono, liepe gerti 4 menesius nuo 15 iki 25 ciklo dienos.
Atsakyti
aciu ledi..as irgi turiu sunu, ir itare, kad sita netektis del viruso, kuriuo apsirgau. Pirmadieni zinosiu histologinio tyrimo rezultatus.
Ar salia duphastono kokios folines rugsties reiktu gerti?
ir dar gal kiek asmeninis klausimas, ar galima planuoti jau nuo pirmu mmm, ar vis tiek pralaukti koki pora ciklu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 03 15, 21:41)
aciu ledi..as irgi turiu sunu, ir itare, kad sita netektis del viruso, kuriuo apsirgau. Pirmadieni zinosiu histologinio tyrimo rezultatus.
Ar salia duphastono kokios folines rugsties reiktu gerti?
ir dar gal kiek asmeninis klausimas, ar galima planuoti jau nuo pirmu mmm, ar vis tiek pralaukti koki pora ciklu?  blush2.gif

Labai individualiai kiekviena atsistato. Nors man nedarė abrazijos, o sukėlė persileidimą tabltėmis, mano ciklas tada buvo 40 d. Tiesiog ovuliacija būna šiek tiek vėliau.
Dabar esu vėl nėščia, pastojau tą patį ciklą jau po antro nesivystančio, net nesulaukus pirmųjų mmm doh.gif
Šiuolaikiški gydytojai dabar nebeliepia laukti kelis mėn, pilnai užtenka sulaukt pirmų mėnesinių mirksiukas.gif Nebent nori atsistatyt psichologinę būklę 4u.gif
Atsakyti
Psichologiskai padejo susitvarkyti mano sunus..kazkaip sugebejo sustatyti i vietas viska, pakeisti poziuri..bijau tik, kad greiciausiai dabar turiu mazakraujyste, nes netekau daug kraujo, na bet cia tai pagersiu gelezies preparatu.
Norisi sugrizti fiziskai i normalia bukle, niekad negalvojau, kad lauksiu taip mmm, nes dabartine kraujavimo busena yra pooperacine. Ir mmm sulaukimas butu gal pirmas zenklas, kad as vel sugrizau i iprasta bukle.
Aciu..uz komentarus..
visoms linkiu sekmes ir laimes...ir manau, kad kartais po tokiu situacijos laimes skonis yra didesnis, nei siaip gyvenime sulaukus vaikiuko galetu buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 15 kovo 2008 - 23:18
QUOTE(Alchemie @ 2008 03 15, 23:14)
Norisi sugrizti fiziskai i normalia bukle, niekad negalvojau, kad lauksiu taip mmm, nes dabartine kraujavimo busena yra pooperacine.

Na, tikrai sugrįši, ir viskas bus gerai.
Atsakyti