Man neišeina padaryt žadėtų nuotraukų

- aparatas per prastas, špyga matosi... Kai ateis laikas, matyt, trauksiu tiesiog į kokį geresnį odontologijos kabinetą ar kliniką. Tikiuos, jie teisingai įvertins mano atvejį ir pakonsultuos, kaip man geriausia elgtis.
Štai ką internete radau apie užklotus, trumpai:
Kita pažangi protezų rūšis (pavieniams vainikėliams) - užklotas. Dantis paruošiamas kaip ir plombavimui, po to nuimami labai tikslūs atspaudai. Dantų protezų gamybos laboratorijoje pagaminami abiejų žandikaulių modeliai, ant kurių dantų technikas sumodeliuoja tikslią trūkstamą danties dalį pasirinktinai iš porceliano arba šviesoje kietėjančio kompozito. Sumodeliuotas užklotas pritaikomas burnoje ir tvirtinams prie danties specialiu derviniu cementu, panaudojant surišimo sistemą. Danties užklotas labiau nei vainikėlis tausoja dantį, nes nešlifuojamos jo sienelės. Užkloto spalva priderinama prie danties, be to labai tiksliai atkuriamos danties vagelės, kurios užtikrina gerą kramtymą. Dantų užklotai įgalina atstatyti tikslų taškinį kontaktą tarp dantų. Kartais žmogus giriasi, kad štampuotą auksinį ar plieninį vainikėlį nešioja jau 15 m., tačiau tokius vainikėlius reiktų keisti jau po 5 6 m. nes jie nėra tokie tikslūs kaip ištisai lieti ir dantis po tokiu vainikėliu po daugelio metų gali ir visai sugesti. Jei dantis negyvas, žmogus gali nejausti jokio skausmo. Po vainikėliu gendančio danties požymis iš burnos sklindantis blogas kvapas. Štampuoti vainikėliai išsivysčiusiose Vakarų šalyse nedaromi. Deja, Lietuvoje jie vis dar taikomi pacientams, turintiems mažiau pajamų.
Gerb.
UnknownUser, jei skaitysite šią žinutę: tarkim, Gidenta skelbia, kad visiems protezavimo darbams suteikiama 1 metų garantija. Paklausiu tiesiai

: ar tai per trumpa garantija ir į šią kliniką kreiptis neverta?