Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologai Kaune

Labas visoms ir visiems smile.gif

Noreciau pasidalinti su visais gera patirtim - gal kam pravers smile.gif
Mano mazajai dar tik 3 metukai, bet bedu su dantukais jau turim.. ir emalis silpnas pas ja, i rkariesas jau yra, nors atrodo, kad dantukus priziurim tikrai gerai... Mazoji pas mane labai su charakteriu, jeigu uzsispirs ko nors, neperkalbesi niekaip.. Na ka, nusiveziau as ja pas savo odontologe, tikrai gera specialiste. Rezultatas - kad ir ko nedare, maze issiziojo tik tiek, kad vos sugebejo dantukus jai apziureti. Rekomendacija - daryti narkoze, kurios metu butu sutvarkyti visi dantukai. Bet kadangi dukrytei vis pasirodo alergijos, kuriu gydytojai niekaip nesugeba istirt, nes kai kuriems tyrimams ji tiesiog per maza, esu grieztai pries narkozes, kadangi jos sveikatos tikrai niekam nedadejo.

Uzsiemiau geros vaiku odontologes paieska.. Pagal rekomendacijas atradau jau manau siame forume mineta gydytoja Gintare (dirba klinikoje &Smile). Uzrasiau pas ja dukryte tikrai nieko nesitikedama, nes maniskes charakteri apeit tikrai yra ka veikti.. Ir ka jus manot? Gydytoja Gintare rado su ja bendra kalba, vakar uztaise viena dantuka, o kitus padenge fluosu, kad bent kuriam laikui sustabdyt gedima. O dabar viskas priklausys nuo prieziuros.

Siai gydytojai tikrai uzkabinciau medali, matosi, kad myli vaikus ir zino kaip su jais rasti bendra kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Editulka23 @ 2015 10 21, 12:21)


As irgi apie Gintare labai geru atsiliepimu. Dukra isbande keturis odontologus, bet susikalbejo tik su Gintare. Tik mes pas ja lankemes kitoj klinikoj.
Atsakyti
Ar dideles eiles pas gintare?
Atsakyti
Sveiki, esu 5 kurso studentas odontologas.
Kartą per savaitę turime vaikų odontologijos darbus (Lukšos Daumanto g. 6 Kaunas), kurių metu profilaktiškai tikriname, gydome vaikų dantukus, mokome taisyklingos burnos higienos,). Mus prižiūri kompetetingi ir didelę klinikinę patirtį turintys dėstytojai.
Jei turit mažų vaikų ar paauglių, kurių dantyse yra skylučių, ar vaikas skundžiasi dantų jautrumu ar skaumu kramtant, valgant saldų/ šaltą maistą, ar norit profilaktiškai pasitikrinti dantukus, galite kreiptis į mane smile.gif
Mano darbai vyksta kiekvieną antradienį nuo 15:30 iki 17:45. Tel.: 862816606
Atsakyti
Gal žinot kur dabar dirba Gintarė?
Atsakyti

Vedziau penkiamete mergaite i http://www.centroodontologai.lt/, kuriai sutaisyta daug dantuku, puikiai gydytoja susitvarke be streso mazam vaikui, geras aptarnaujantis personalas. Galiu rekomenduoti.

Atsakyti

Kaip suprantu, tai Gintarės Rekevičiūtės jau ne tik Kaune, bet ir LT nebėra (išvykusi gyventi į Vokietiją)? :( Labai gaila, bet panašu, kad teks ieškotis kitos stomatologės :( Gal kas galite parekomenduoti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 08 liepos 2018 - 15:44

Aš visus savo trys vaikus vedu pas vaikų dantukų gydytoją Loretą Ramonaitienę. Ji anksčiau dirbo GŽ Klinikoje, Garliavoje, dabar Kaune. Gydytoja yra NUOSTABI. Ji realiai myli vaikus, turi begalinę kantrybę dirbant su bijančiais vaikais. Jos leidimu skelbiu jos kontaktinį telefono numerį +37068247885.

Atsakyti