QUOTE(*gidryte* @ 2006 10 10, 11:22)
sveika prisijungusi, as prisimenu, kai pirma karta prisijungiau, buvau nuleidusi rankas ir galvojau, kad jau niekad nepastosiu ir t.t. bet lbai dau vilties suteike bonda, kuri turi nuostabia mergyte

tai man lig siol kazakoks pavyzdys, kad ne viskas dar prarasta
mano policistiniu kiausidziu sindromas, kaip kazaks sake, kaip pagal vadoveli: mmm nereguliarumas, padidejas plaukuotumas, virssvoris

tai siuo metu visas mano gydymas tik tiek, kad metu svori, mmm mano buna kas 2 - 3 menesius, kai anksciau budavo tik du kart per metus
kaip kitu merginu pozymiai, koki gydyma taiko? nes man gyvenanciai airijoje visas gydymas tas, kad metu svoei, ir daugiau jie nieko man nedaro

vaziuoju pas gydytojus tik, kas kokie 4 - 3 menesisi ir jiemane tikpasveria ir tiek, nei ultragarsu dabar ziuri, nei kraujo tyrimus daro

tik kol nustate viska padare ir viskas
gidryte, tikrai ne viskas prarasta

Policistinis nevaisingumas tikrai įveikiamas tik deja laiko užtrunka. Va man prireikė pusantrų metų grynai gydymosi, stimuliacijų, inseminacijų ir kitokių nervų, kol pastojau. Kitoms pasiseka išvis per kelis mėn
Kad svorį meti tai gerai, nes kiek skaičiau tai policistukėm su antsvoriu, numetus jį, susitvarko ciklas ir vaisingumas, o to ir siekiam, ane?

Ir sveikatai gerai
Kraujo tyrimai parodytų tą patį PKS, tai gydytojai ir nedaro tau jų.
Aš skaitydavau amerikonišką policistukių forumą
www.soulcysters.com, ten daug info sudėta, taip pat apie svorio metimą policistukėms, alternatyvų gydymą, mitybą ir t.t, gali paskaitinėt.
Sesutės policistukės, pastosit tikrai