Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacijos po Cezario

Laba diena.
Prieš 2,5 mėn. gimdžiau. Daryta cezario operacija. Kraujavau 1,5 sav., po to dar gerą mėnesį karts nuo karto patepliodavo.
Pastarają savaitę išskyros vėl patamsėjo. Pradžioj pamaniau, kad vėl teplioja. Bet tuo pat metu pajutau ir lengvą maudimą pilvo apačioje dešinėje pusėje, o kartais ir nugaroje. Tuomet jau susirūpinau, ar tai negali būti koks nors uždegimas?
Maudimas tikrai ne stiprus ir ne nuolatinis. Išskyros nei tai tamsiai gelsvos spalvos, nei tai šviesiai rusvos... Vėlgi - ne nuolat, o karts nuo karto.
Niekas neperšti, neparaudę. Šlapinuosi retokai, bet taip buvo visada.
Ar galėjau ką nors pažeisti, nešiodama kūdikį mašinos sėdynėje ant dešinio klubo?
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Po operacijos praėjo tikrai dar mažai laiko, todėl įvairūs nemalonūs pojūčiai, patepliojimai gali būti. Jei nekarščiuojate, gausiai nekraujuojate, nerimauti tikrai nėra ko. Ir nešiodama kūdikį tikrai nieko nepažeidėte.
Atsakyti
LABA DIENA,PO CEZARIO PJUVIO JAU BEVEIK 3 MEN,PIRMOS MENEINES BUVO-09.15 LABAI GAUSIOS IR TRUKO 7DIENAS.ANTROSIOS BUVO 10.08 JOSDAR GAUSESNES,BET SKAUSMO JOKIO NERA schmoll.gif ,TIK TIEK KAD VOS PAJUDEJUS AR PASILENKUS BEGA KAIP UPELIS verysad.gif .AR TAI NORMALU??? TOKS KRAJAVIMAS TRUNKA 4 DIENAS g.gif KA DARYTI?? GAL KASKOKIU VIT PAGERTI AR ZOLYCIU?? ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirmiausiai Jūs turite pasirodyti gydytojui. Gali būti, kad nepilnai atsistačiusi hormoninė pusiausvyra, todėl ir mėnesinės nesusireguliavo, tačiau gydymą, jei reikia gali paskirti tik gydytojas.
Atsakyti