Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo gripo

Artėja ruduo su visais savo siurprizais (sloga, kosulys, temperatūra ir pan.). Visus darbe planuoja skiepyti nuo gripo, ar patartumėte skiepytis, jei planuoju pastoti? ar nebus jokios rizikos vaikeliui, jei busiu paskiepyta ir netrukus pastosiu. Labai dekui už atsakymą.
Atsakyti
Kaip jau ne kartą rašiau, nėra tyrimų patvirtinančių arba paneigiančių žalingą skiepų poveikį nėštumui, tačiau jei planuojat pastojimą po kelių mėnesių, skiepytis galite.
Atsakyti
Laba diena,
Ar skiepas nuo gripo gali pakenkti planuojant pastoti? Po kiek laiko pasisikiepijus galima planuoti pastoti? Galbūt visai neverta skiepytis?
Ar yra koks tyrimas nustatantis, ar esu persirgusi vėjaraupiais, nes kiek žinau nėštumo metu susigusi šia liga pasekmės gali būti liūdnos (turi darželinio amžiaus sūnų, kuris dar nėra sirgęs vėjaraupiais)?
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Apie skiepus daug diskutavome praėjusį rudenį. buvo pateikta ir gamintojo informacija. Pasiskaitykite "Nėštumo" poskyrio, "Vaistai ir skiepai " dalyje , 8 puslapyje.
Tiksliai pasakyti, ar šiuo metu nustatinėjami antikūniai prieš vėjaraupius negaliu, todėl patarčiau kreiptis į infektologus, arba skiepų kabinetus.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Planuojame pradėt su vyru nebesisaugoti nuo sausio mėn.
Lapkričio pradžioj darbovietė kaip ir kiekvienais metais skiepys nuo gripo. Aš skiepijausi kokius 3-4 metus iš eilės.
Kaip jūs patartumėt man elgtis - skiepytis ar ne? Jeigu pastočiau sausio mėn o skiepyčiausi lapkričio pradžioj ar tai galėtų pakenkti?

Labai dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Jau šį mėnesį norim bandyti pastoti. Ar galiu paiskiepinti nuo gripo ar nepakenktų jei aš pastočiau? Man dabar tik prasidėjo mm.Norėčiau pasiskiepinti rytoi
Ačiū už atsakymą
Atsakyti
Apie skiepus labai daug diskutavome praeitą rudenį, nes vienareikšmio atsakymo nėra. Pasiskaitykite.
Atsakyti
Tokiu atveju tikrai nepakenks.
Atsakyti