Įkraunama...
Įkraunama...

Kartingai

bet ir užmiršta tema g.gif

QUOTE(Twiggy @ 2006 10 10, 19:37)
nejaugi taip mazai kam idomu kartingai?? unsure.gif  blink.gif

idomu tai idomu, bet kad ir pati cia nebepasirodai g.gif
QUOTE(cnopka @ 2006 10 11, 23:50)
Si savaitgali ten buvau.Aukstadvary.
Nezinau,man kartingai,mano stichija.As taip isijauciu.....
Vaziavom gal 15 zmoniu.Tai buvo faina.Etapais varem...rungtyniavom.

vat mes 14 zmoniu planuojam ir man sako visus vienu metu paleis. nu ka zinau g.gif Taigi susigrus visi ir viskas. O man sako kad tik tiek pirmu posukiu taip. O tai kaip cia jus tais etapais? kaip derinot?

QUOTE(Twiggy @ 2006 11 04, 19:15)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

perskaiciau visa tema ir matau kad truputi Aukstadvario atstove. o man taip noretusi info ax.gif
QUOTE(Twiggy @ 2006 12 27, 19:10)
Atrasiau i AZ del visko!  4u.gif

tai kad kazkaip visai nebera info dabartieniems klausinetojams
Atsakyti
Elze,
visus kartu paleis ir iki pirmo posukio visi issivazines, kas geriau moka, kas lengvesnis, kas greicio nebijo, tas pirmas issivers smile.gif
As uz Aukstadvari, nes tai ilgiausia trasa Lietuvoje ir viena is idomiausiu smile.gif
siulau aplankyti www.rotena.lt ir pasizvalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 12 02, 12:30)

siulau aplankyti www.rotena.lt ir pasizvalgyti  smile.gif

tai as ten jau visa psl islandziojau cool.gif
Atsakyti
važiavau Vilniuje plytinėj Fun2Go patiko smile.gif aišku su kitais nelyginau nes tik kartą varinėjau tačiua patiko, nes trasa gera, laikas matuojamas smile.gif
Atsakyti
važiavau vasarą. labai patiko thumbup.gif . alytaus rajone. kai prisiminsiu tikslų adresą parašysiu
Atsakyti
buvom mes Aukstadvaryje visa kompanija. Viskas neblogai, tik jau tas kambariukas kur torta valgem galetu buti geresnis, o ir patys ju vadinami apdovanojimai taip silpnai. Truputi iskilmingiau tikejausi. o dabar paduoda taure ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2005 08 24, 12:53)
Drąsiai važiuok, pamatysi koks geras jausmas. Ech, taip ir norisi vėl lekti. Aš irgi pradžioje visaip bandžiau išsisukinėti, bet kai pabandžiau, tai negaliu sustoti  ax.gif

sutinku,o mes Anykščiuose pasivažinėjęne tik su kartingais kalnuotoj bet ir prūdingoj vietovėjdar pasimaloninom ir su slidėm ,kai nebuvo sniego ,gavom vazinetiis nerealiu dirbtiniu su apsviestom trasom vakare KALITA vadinasi,o po to su vyru išsinuomavom netoli Anykščių "TROBELĘ DVIEMS''[COLOR=blue]
(berods tinklapyje baidariukrantas.It.). nu apakom ,kai už tikrai nedidelę sumą radom ir karštą garinę pirtį su vantom,medum,druska įsitrynimasm ir ... trobelėj prie daeganciu žvakių laukė taures vyno ir krepselis vaisių,šeimininkas aprodė kaip pasikurt pečių,davė daug malkų,saslykine ,indus nerealę senovine trobelę su visokiais rakanda ir duonkepiu pecium
na žodžiu palikom vaikus Vilniuje pas senelius ir patys vaikais pavirto,lakstėm,dūkom -buvom visai vieni 2 ha teritorijoj...o namo grįžę miegojom kaip užmušti nuo per gryno oro matyt..vyras i darba grįžes sakė,net pamirsokompo slaptazodi
Papildyta:
ai tiksliai ta roguciu trasa ir yra ant kalitos kalno,kur ir slidinejimas su tikru arba ,jam nesant,-dirbtiniu sniegu,iveskit google-KALITA-pamatysit,,bet jei JŪs iš kito miesto tai pernakvot galit TROBELĖJE DVIEMS,ten ir su vaikais lyg tai priima
Atsakyti
pries pora metu ir mums buvo manija biggrin.gif
dabar jau tik vasara koki viena kita karta nuvaziuojam su draugais pasivarzyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 08 22, 22:02)
Ar esat kas važiavę "Panoramoj" su tais elektriniais kartingais?  g.gif

as vaziavau kelis kartus rolleyes.gif tai buvo mano pirmas sedimas prie karto, bet tikrai uzkabino,gaila kad negaliu daznai ten uzsukt unsure.gif dar laukiu vasaros, kad ir benzininius isbandyt. kazi kaip skirtumas. Zinau tik tiek kad greiciai skirtingi g.gif
Atsakyti
Vakar vėl buvome Aukštadvaryje, taaaip smagiai pasibuvom, prisivažinėjom, lenktyniavom, gavom trečią nemokamą važiavimą thumbup.gif Ir oras toks puikus buvo, vienu žodžiu, tobula thumbup.gif
Rotena, čia daugiau info smile.gif

Sakė nuo vasaros pradžios planuoja įsigyti vaikiškų kartingų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 04 12, 11:17)
Vakar vėl buvome Aukštadvaryje, taaaip smagiai pasibuvom, prisivažinėjom, lenktyniavom, gavom trečią nemokamą važiavimą  thumbup.gif  Ir oras toks puikus buvo, vienu žodžiu, tobula  thumbup.gif
Rotena, čia daugiau info  smile.gif

Sakė nuo vasaros pradžios planuoja įsigyti vaikiškų kartingų  thumbup.gif

O kur tas Aukštadvaris? Nes as tokio nezinau, o maps.lt man kelis juos ismete biggrin.gif Cia kur prie Anyksciu?
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 04 12, 21:08)
O kur tas Aukštadvaris? Nes as tokio nezinau, o maps.lt man kelis juos ismete  biggrin.gif  Cia kur prie Anyksciu?

Prie Trakų mirksiukas.gif Labai vaizdinga vietovė, beje smile.gif
Atsakyti