Įkraunama...
Įkraunama...

Kartingai

QUOTE(fukuotukaf @ 2006 11 16, 00:33)
Aš realiai tik du kartus važiavusi: pirmą kartą senojoje Molo trasoje prieš metus, o antrą - šią vasarą Aukštadvaryje, BET su sportiniu kartingu blush2.gif Aišku, tokia iš manęs ir kartingistė, ale tiesiojoje iki dugno myniau lotuliukas.gif Išlipus net bloga buvo doh.gif

As su sportiniu tik puse aukstadvario atrasos iveikiau, baisiai sukinejausi doh.gif Gal zinai su kieno kartingu vazinejaisi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2006 11 16, 23:04)
As su sportiniu tik puse aukstadvario atrasos iveikiau, baisiai sukinejausi  doh.gif  Gal zinai su kieno kartingu vazinejaisi?  bigsmile.gif

Kur čia nežinosi, kai kartingas maniškio lotuliukas.gif
Aš tai nesisukinėjau, nes jau labai atsargiai važiavau. Už tai po 2 ratų sustabdė, kad neužburbuliuočiau visiškai lotuliukas.gif Žodžiu, reikės pradžioj su nuomojamais daugiau palakstyt, tai gal kitais metais gausiu vėl su ROK pralėkt blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2006 11 18, 15:09)

O pati su kokiu kartingu važiavai: ROK, ICA ar kokiu kitu? ax.gif Ir jeigu ne paslaptis, kieno kartingas buvo? ax.gif
Atsakyti
ICA JUNIOR brolio ax.gif Kol kas geriau jauciuos nuomojamam ax.gif blush2.gif
Kita savaitgali varysim ant slapios dangos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2006 11 18, 23:04)
ICA JUNIOR brolio  ax.gif  Kol kas geriau jauciuos nuomojamam  ax.gif  blush2.gif
Kita savaitgali varysim ant slapios dangos  thumbup.gif

Dar pasakyk, kad kokio Juodviršio sesė būsi rolleyes.gif Jeigu ne, tai 7 variantai belieka, kada nors pataikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 11 19, 01:01)
Dar pasakyk, kad kokio Juodviršio sesė būsi rolleyes.gif Jeigu ne, tai 7 variantai belieka, kada nors pataikysiu lotuliukas.gif

Nea biggrin.gif Dabar brolis kitoj klasej vaziuoja smile.gif
Atsakyti
Niekada nevaziavus.butu idomu pabandyt blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainiukas @ 2006 11 19, 13:56)
Niekada nevaziavus.butu idomu pabandyt blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Butinai pabandyk thumbup.gif
Atsakyti
Kaip tik šiandien Plytinėj pusdienį buvau, bet neteko pavažiuot, labai šlykščiai lietus purškė doh.gif Tai mačiau Tankevičius treniravosi, tik kažko kartas geso pastoviai doh.gif Dar kažkokia mergička važinėjo, ale su šalmu nepažinau, o kartingas su vyriška pavarde buvo rolleyes.gif
Bet garsas ir kvapas visai kitas su sportiniais, laukiu pavasario ax.gif
Atsakyti
Man irgi kartingai žiauriai patinka... bigsmile.gif
Važiuočiau ir važiuočiau... biggrin.gif
Tik bėda, kad labai jau rūgščiai per kišenę kala... cool.gif
Atsakyti
esu pora kartu vazinejus blush2.gif visai faina, tik man kazkaip veidrodeliu truksta, kad matyciau kas gale darosi, o tai vaziuoju ir vis atsisukti norisi ir paziureti ar kas i uzpakali netrinktels lotuliukas.gif
Atsakyti