Perskaičiau ir padariau išvadą, kad skaudžiausia atiduoti vaiką, kai tėtis turi "tetą".
Na tikrai ne visada vaikai tų "tetų" nekenčia ir ne visos "tetos" būna tokios pamotės raganos. Aš visai nesinervinu, kad mano sūnus bendrauja su savo tėčiu ir jo drauge. Sakyčiau man net ramiau, kad moteris yra toje šeimoje, žinau, kad mano vaiku bus pasirūpinta. Aš ir pati esu "teta" savo vyro dukrai iš pirmos santuokos. Tikiuosi, kad apie mane jos mama negalvoja kaip apie kenkėją ir kažkokią tėvo-vaiko ryšio ardytoją. Tiesa, kai pas mus būna vyro dukra, savaitgalį (ar atostogas) stengiamės padaryti ypatingus - ką nors aplankyti, kur nors nuvažiuoti, pamatyti ir t.t. Gal tai ir yra lepinimas, bet aš suprantu, kad rečiau matant norisi kuo turiningiau, kuo nekasdieniškiau su tuo vaiku pabūti. Mano buvęs vyras elgiasi taip pat, perka įvairius daiktus, skanumynus, visur vežasi dėl tos pačios priežasties. (Na, mano sūnus nelieka nuskriaustas, nes ir su tėčio šeima pramogauja, ir su mano vyro dukra

)
O dėl brangių daiktų pirkimo, tai dažniausiai aš liepiu prašyti tėčio, o buvusi mano vyro žmona daro tą patį

Ir tėčiai perka