Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lengva duoti vaiką savaitgaliui

As viena karta labai kvailai sureagavau, kai dukra gulejo ligonineje ir as savo ex paprasiau pabuti su ja kol as nuvaziuosiu namo ir truputi pailsesiu, nes per naktis buvau su dukra verysad.gif Tai kai paskambinau pasakyti, kad tuoj jau vaziuoju suzinojau, kad pas ji atvaziavo, jo tuometine, panele. Kaip as uzsiutau aggressive.gif pradejau aiskint, kad ji nezdintusi toliau nuo mano dukros, kad kol as atvaziuosiu jos jau nebebutu, ka ji negali net pora valandu be jo pabuti. Tai ir mano ex net pasimete ax.gif O kol vaziavau bandziau pati suprasti savo tokia kvaila reakcija doh.gif doh.gif Net paciai keista, kad sitaip sureagavau. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė @ 2008 01 09, 22:47)
As viena karta labai kvailai sureagavau, kai dukra gulejo ligonineje ir as savo ex paprasiau pabuti su ja kol as nuvaziuosiu namo ir truputi pailsesiu, nes per naktis buvau su dukra  verysad.gif  Tai kai paskambinau pasakyti, kad tuoj jau vaziuoju suzinojau, kad pas ji atvaziavo, jo tuometine, panele. Kaip as uzsiutau  aggressive.gif  pradejau aiskint, kad ji nezdintusi toliau nuo mano dukros, kad kol as atvaziuosiu jos jau nebebutu, ka ji negali net pora valandu be jo pabuti. Tai ir mano ex net pasimete  ax.gif  O kol vaziavau bandziau pati suprasti savo tokia kvaila reakcija  doh.gif  doh.gif  Net paciai keista, kad sitaip sureagavau.  hihihi.gif

Cia pavydas- bet ne ex... o vaikui...
As irgi pavydziu kartais - man sunku, kai mano vaikas leidzia laika su ex ir jo zmona, o ir santykiai nera ju blogi biggrin.gif bet. aisku man butu geriau, jei vaikas butu tik su manim, myletu tyik mane ir tik as jai buciau GERA ... tai kvaila, bet.... reikia kazkaip stengtis tokiu jausmu nerodyt ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
o Jus nepagalvojote,kad daznai ta "kazkokia teta" buna tiesiog gera vaiko drauge...as esu "kazkokia teta" ir mes su jo dukra jau seniai esame geros drauges...
Atsakyti
QUOTE(Jullaja @ 2008 01 10, 14:57)
Cia pavydas- bet ne ex... o vaikui...
As irgi pavydziu kartais - man sunku, kai mano vaikas leidzia laika su ex ir jo zmona, o ir santykiai nera ju blogi biggrin.gif bet. aisku man butu geriau, jei vaikas butu tik su manim, myletu tyik mane ir tik as jai buciau GERA ... tai kvaila, bet.... reikia kazkaip stengtis tokiu jausmu nerodyt  ax.gif

Dabar jau apsiraminau ir nereaguociau sitaip lotuliukas.gif Tada nustebinau pati save, negalvojau, kad galiu sitaip isiaudrinti blush2.gif

gintare*27, o taip vadinama " kita teta" galime ateiti buti visos mastau.gif Ir labai gerai, kad su vaiku sutari thumbup.gif As tikiuosi, kad ir as sutarsiu, jei bus tokia situacija 4u.gif
Atsakyti
matau,kad visos puses kencia,vienoms sunku isleisti vaika, kitoms skauda sirdi kad tas jo vaikelis nera ir jos pacios kartu...visi mes turime jausmus, tad ner ko "pusti pries veja"...likimas sudelioja i vietas kas su kuo turi buti, vaikai del to nekalti ir jie maziausia turetu jausti suaugusiuju problemas...
Atsakyti
Perskaičiau ir padariau išvadą, kad skaudžiausia atiduoti vaiką, kai tėtis turi "tetą".
Na tikrai ne visada vaikai tų "tetų" nekenčia ir ne visos "tetos" būna tokios pamotės raganos. Aš visai nesinervinu, kad mano sūnus bendrauja su savo tėčiu ir jo drauge. Sakyčiau man net ramiau, kad moteris yra toje šeimoje, žinau, kad mano vaiku bus pasirūpinta. Aš ir pati esu "teta" savo vyro dukrai iš pirmos santuokos. Tikiuosi, kad apie mane jos mama negalvoja kaip apie kenkėją ir kažkokią tėvo-vaiko ryšio ardytoją. Tiesa, kai pas mus būna vyro dukra, savaitgalį (ar atostogas) stengiamės padaryti ypatingus - ką nors aplankyti, kur nors nuvažiuoti, pamatyti ir t.t. Gal tai ir yra lepinimas, bet aš suprantu, kad rečiau matant norisi kuo turiningiau, kuo nekasdieniškiau su tuo vaiku pabūti. Mano buvęs vyras elgiasi taip pat, perka įvairius daiktus, skanumynus, visur vežasi dėl tos pačios priežasties. (Na, mano sūnus nelieka nuskriaustas, nes ir su tėčio šeima pramogauja, ir su mano vyro dukra lotuliukas.gif )
O dėl brangių daiktų pirkimo, tai dažniausiai aš liepiu prašyti tėčio, o buvusi mano vyro žmona daro tą patį lotuliukas.gif Ir tėčiai perka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauzė: 07 kovo 2008 - 22:56
Sunku ,bet su laiku dingsta tas keistas pavydo jausmas. As ilgai negalejau priprasti nes vaikus lengva nuteikti i viena ar kita puse ir tas mus moteris trikdo-mes juk pazeidziamos kai kalba yra apie vaikus. Vyrai labai daznai tuo naudojasi.Siuo metu mano vaikai vaziuoja su juo ir i uzsieni atostogauti ir i kaima-o as zinau kad vistiek jie mano vaikai kur jie bebutu
Atsakyti
O mums tai be problemu MB ex vaika duoda ir savaitgaliais ir per sventes,keliones,vasaras....tik imkit...kad galvos nekvarsintu lotuliukas.gif
Atsakyti
Visam savaitgaliui (su nakvyne) dar nesu davusi vaiko. Ex vyras atvaziuoja, pasiima vaika arba pabendrauja su juo musu namuose.
Apie kita teta tai gerai parasete, nes nebuvau pagalvojusi g.gif
Atsakyti
g.gif mes vaiku graziuoju nesidalinam,pas mus buvo isskirtinis atvejis...kada teismas nustate,tada ir duodu...jei tevas bent krasteliu gerbtu ir mane,eitu bent del vaiko sutarti,tai taip...o kai rodo spygas,paklaustas kaip vaikas pas tave jauciasi,ka valge ar pan...,tai ir nesinori nieko...tik isgirsti replikas kokias nors sau ir zeminimus,daugiau nieko...ir vaika nemiela duoti... g.gif o kiek buta visko...norejo is manes teises kad atimtu ...smeize,pas kaimynus kysius siule,ka tik pries mane turetu ka...bet jam nepavyko smile.gif Manau kad negali buti miela duoti vaika tokiam tevui...dar cia ne viskas..negaliu pasakoti daug,nes dar atsigirs...tada jau bus ne kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Liūdna tą akimirką, kai vaikas išvažiuoja ir namuose staiga tampa tylu ir ramu. Vėliau užsiimu savais darbais, užsimirštu, galiausiai juk turiu laiko sau, savęs palepinimui. Be to, džiaugiuosi ir dėl to, kad vaikas su tėvu bendrauja. Pasiima savaitgaliui, kadangi šiuo metu gyvena su tėvais, tai ne taip nebaisu, kad vienas būdamas nesužiūrės vaiko.
Nežinau, kaip bus, kai jis turės kitą moterį. Tikiuosi, kad bent jau nesipeš ir neskriaus mano dukros. Taip pat būtų nelabai malonu, jeigu kita moteris būtų mylimesnė negu mama g.gif Bet čia galbūt būtų rimtas ženklas, kad kažką darau ne taip...
Atsakyti
Aš džiaugiuosi, kad išleidžiu dukrą į tėvo namus, kur yra moteris. Man ramiau dėl to, kad vaiku bus pasirūpinta nepriklausomai nuo tėvo nuotaikų ar kitokių jo akimis nepalankkių aplinkybių.
Atsakyti