Čia jaučiu iš tos pačios šiandieninės močiučių serijos, kad jei vaikas gulės be pagalvės tai bus plokščia galva. Paskaičiau forume, o ten visi tėvai be pagalvių migdo tai nusprendžiau, kad tegu ir mano dukra būna su plokščia galva
Nepykit mamytės, kad pradėjau tokią durną temą. Ale pas mus šiandien apsilankė krūva močiučių, prosenelių ir pan.
Ir visos pamatę, kad vaiką maitinu stovėdamas galvūgalyje (dukra lovytėj gulėjo), mat man taip patogiau, pradėjo
man ir žmonai aiškint, kad jei taip stovėsiu tai vaiko akys apsivers ir tada jau bus chana, joks daktaras nebepadės. Tai ką kūdikiams negalima į viršų žiūrėt???
Čia jaučiu iš tos pačios šiandieninės močiučių serijos, kad jei vaikas gulės be pagalvės tai bus plokščia galva. Paskaičiau forume, o ten visi tėvai be pagalvių migdo tai nusprendžiau, kad tegu ir mano dukra būna su plokščia galva
Po penkiolikos metų bent iš kitų neišsiskirs.
Prajuokinai, ypač, kur apie plokščią galvą
bet seip tai istikruju negalima taip stovet kad vaikas ziuretu akis uzvertes
Tikra nesąmonė...
Vaikas negali taip žiūrėti,kad nepastemtų akyčių raumenukų.Tik todėl
Vaikas negali taip žiūrėti,kad nepastemtų akyčių raumenukų.Tik todėl
QUOTE(gatopreto @ 2006 10 14, 22:03)
Tokio amžiaus vaikas dar nelabai ką ir sužiūri, o kai pradės žvalgytis, pamatysi, dėmesio centras bus lempa, kuri paprastai būna palubėj, taip kad ir šiuo atveju iš kitų vaikų neturėtų išsiskirti.
Jo, mano dukrytes geriausias draugas dar iki siol yra lempos kambariuose. Tik pramerkus akis, jau ten ziuri ir juokiasi, kalbina. Nesvarbu, kad zaislu aplinkui, kad karusele kaba.
Pabandykit patys akis užvertę palaikyti, pažiūrėsim, ar patogu bus.
Vaiką maitinti geriausia iš šono, tada jis jus stebi, o ne akis "treniruoja".
Vaiką maitinti geriausia iš šono, tada jis jus stebi, o ne akis "treniruoja".
as irgi manau kad virsugalvyje stoveti negerai. ir ziureti vaikui nepatogu ir akim nesveika
akys tikrai neapsivers, nes jas prilaiko krūva raumenuku
o sveika ar ne taip ziureti, tai cia jau kitas klausimas. pagalves iki metuku tikrai nereikia
Tikrai negalima, jog vaikutis ziuretu uzvertes galva, net jei jam tik pora savaiciu. Jie mato seselius ir ziuri i ta puse. Tai gali pakenkti regejimui, vaikutis gali zvairuoti. Pirmus 2 men, kol ju regejimas stipreja, ju akys turi fokusuotis i viena taska, esanti priesais. Net virs lovos besisukanciu ratu zaislu nepatariama kabint, kad ju zvilgsnis nebegiotu.
pagalves tikrai nereikia, tiesiog reikia vaika kai nemiega kartais ant pilvuko guldyt
o del ziurejimo i virsu tai akys tikrai neissivers bet regejimui negerai, vaikutis gali zvairuoti, nes pirmom savaitem raumenis akiu dar silpni.
o del ziurejimo i virsu tai akys tikrai neissivers bet regejimui negerai, vaikutis gali zvairuoti, nes pirmom savaitem raumenis akiu dar silpni.
na neapsivers akys, bet gali vaikas tapt zvairu girdejau, ir siaip manau negerai taip matint...