Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali akys apsiversti

Nepykit mamytės, kad pradėjau tokią durną temą. Ale pas mus šiandien apsilankė krūva močiučių, prosenelių ir pan. drinks_cheers.gif Ir visos pamatę, kad vaiką maitinu stovėdamas galvūgalyje (dukra lovytėj gulėjo), mat man taip patogiau, pradėjo gun_bandana.gif man ir žmonai aiškint, kad jei taip stovėsiu tai vaiko akys apsivers ir tada jau bus chana, joks daktaras nebepadės. Tai ką kūdikiams negalima į viršų žiūrėt??? g.gif

Čia jaučiu iš tos pačios šiandieninės močiučių serijos, kad jei vaikas gulės be pagalvės tai bus plokščia galva. Paskaičiau forume, o ten visi tėvai be pagalvių migdo tai nusprendžiau, kad tegu ir mano dukra būna su plokščia galva thumbup.gif Po penkiolikos metų bent iš kitų neišsiskirs. smile.gif
Atsakyti
Prajuokinai, ypač, kur apie plokščią galvą lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tokio amžiaus vaikas dar nelabai ką ir sužiūri, o kai pradės žvalgytis, pamatysi, dėmesio centras bus lempa, kuri paprastai būna palubėj, taip kad ir šiuo atveju iš kitų vaikų neturėtų išsiskirti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatopreto: 14 spalio 2006 - 20:05
bet seip tai istikruju negalima taip stovet kad vaikas ziuretu akis uzvertes smile.gif
Atsakyti
Tikra nesąmonė...
Vaikas negali taip žiūrėti,kad nepastemtų akyčių raumenukų.Tik todėl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laauraa: 17 spalio 2006 - 18:07
QUOTE(gatopreto @ 2006 10 14, 22:03)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Tokio amžiaus vaikas dar nelabai ką ir sužiūri, o kai  pradės žvalgytis, pamatysi, dėmesio centras bus lempa, kuri paprastai būna palubėj, taip kad ir šiuo atveju iš kitų vaikų neturėtų išsiskirti.  biggrin.gif

Jo, mano dukrytes geriausias draugas dar iki siol yra lempos kambariuose. Tik pramerkus akis, jau ten ziuri ir juokiasi, kalbina. Nesvarbu, kad zaislu aplinkui, kad karusele kaba. smile.gif
Atsakyti
Pabandykit patys akis užvertę palaikyti, pažiūrėsim, ar patogu bus. g.gif
Vaiką maitinti geriausia iš šono, tada jis jus stebi, o ne akis "treniruoja". smile.gif
Atsakyti
as irgi manau kad virsugalvyje stoveti negerai. ir ziureti vaikui nepatogu ir akim nesveika rolleyes.gif
Atsakyti
akys tikrai neapsivers, nes jas prilaiko krūva raumenuku mirksiukas.gif o sveika ar ne taip ziureti, tai cia jau kitas klausimas. pagalves iki metuku tikrai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai negalima, jog vaikutis ziuretu uzvertes galva, net jei jam tik pora savaiciu. Jie mato seselius ir ziuri i ta puse. Tai gali pakenkti regejimui, vaikutis gali zvairuoti. Pirmus 2 men, kol ju regejimas stipreja, ju akys turi fokusuotis i viena taska, esanti priesais. Net virs lovos besisukanciu ratu zaislu nepatariama kabint, kad ju zvilgsnis nebegiotu.
Atsakyti
pagalves tikrai nereikia, tiesiog reikia vaika kai nemiega kartais ant pilvuko guldyt
o del ziurejimo i virsu tai akys tikrai neissivers bet regejimui negerai, vaikutis gali zvairuoti, nes pirmom savaitem raumenis akiu dar silpni.
Atsakyti
na neapsivers akys, bet gali vaikas tapt zvairu girdejau, ir siaip manau negerai taip matint...
Atsakyti