Įkraunama...
Įkraunama...

Valų korgis pembrukas

Mes kazkaip visi uzsikabliavom prie anglu buldogu, o paskui lekem pasiciudinti pas spanielius prie ringo biggrin.gif. Uzkniso baisi mase zmoniu, per kuriuos labai sunkia sekesi prasibrauti doh.gif Viana aki uzmeciau i ringa, bet ten tikrai ne Brabe buvo, nes labai didelis tas korgis man pasirode rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agotas: 31 sausio 2007 - 09:56
QUOTE(agotas @ 2007 01 31, 09:55)
Mes kazkaip visi uzsikabliavom prie anglu buldogu, o paskui lekem pasiciudinti pas spanielius prie ringo biggrin.gif. Uzkniso baisi mase zmoniu, per kuriuos labai sunkia sekesi prasibrauti doh.gif Viana aki uzmeciau i ringa, bet ten tikrai ne Brabe buvo, nes labai didelis tas korgis man pasirode rolleyes.gif

Ten turbūt Alas buvo ( patinas) rolleyes.gif
Atsakyti
cia mano sesers svajoniu suo. gal butu galima suzinoti kaina? wub.gif bent apytikslaii, akd jau db pradetu taupytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2007 08 30, 08:38)
cia mano sesers svajoniu suo. gal butu galima suzinoti kaina?  wub.gif  bent apytikslaii, akd jau db pradetu taupytis biggrin.gif

Be poros tūkstantėlių tai nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2007 08 30, 10:02)
Be poros tūkstantėlių tai nelabai  mirksiukas.gif

taip ir itariau smile.gif aciu uz info smile.gif
Atsakyti
labai gražūs šuneliai wub.gif wub.gif Mūsų pažįstami augina tokį šunelį tik truputuką maišytą (mergytę Naidą), ji labai draugiška... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare555 @ 2008 01 14, 18:22)
Brangus malonumas...  smile.gif

Palyginus kiek viskas dabar kainuoja, tai, sakyciau, labai normali kaina, juolab uz tokios retesnes, bet jau populiarejancios veisles suneli ax.gif
Atsakyti
VALŲ KORGIŲ PEMBROKŲ ŠUNIUKAI 4u.gif
http://korgiai.projektas.lt
Atsakyti
Gaivinu tema drinks_cheers.gif

mano tevai iesko korgiuko wub.gif
nes mano tevas eina is proto del situ suneliu biggrin.gif
Atsakyti
Dar yra trys mūrai ąžuolai lotuliukas.gif
http://korgiai.projektas.lt
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Jei vis dar ieškot korgiuko, veislyne "Zanavykas" dar liko viena bobteilė mergytė Gerda www.zanavykas.com
Atsakyti