P.S. Kaip taisyklė visi tie, kurie pasakoja, aiškina ir įtikinėja, kad jau VA TOKIOS nuostabios kalytės/katytės vaikelio jie tikrai nori. TIk būkit geri pasakykit kada gi tie mažyliai bus, prašau prašau. Tokie dar nei sykio nesulaukė ir neėmė tokio mažylio - būna jau įsigyję kitą (kažkur pamato gatavą "produktą" ir būna sysiu sysiu kai ŠITO reikia), būna netinkamas laikas (atostogos gal), netinkamos patalpos (va kai įsigysim namą, tai būtinai), netinkama finansinė padėtis (kai pakels algą) ir t.t. Milijonas myžčiojimų (atsiprašau už išsireiškimą) kaip reikalingas TOKS mažylis, ir du milijonai priežasčių kodėl negali jo imti, bet va sekančios vados.... tai būtinai būtinai ims...
Damos 
Ačiū už išsakytus komentarus, pastabas, perspėjimus ir t.t.
Genetiniai tyrimai (rezultatai gauti iš Vokietijos ir UK) mano kalytei atlikti (mano geriausia draugė - veterinarė - tuo pasirūpino iškart po to, kai ciucė atsirado mano namuose). Apie maistus po/prieš atsivedant aš irgi žinau nemažai. Apie cezarį (jei jo prireiks) žinau pakankamai daug, asistavau vienai tokiai procedūrai/operacijai. Pinigų ciucei niekada negailėjau ir negailiu, nei maistui, nei reguliariems apsilankymams pas veterinarę, nei dresūrai, nei žaislams, todėl įsivaizduoju, kad šuniukai "kainuos"...
Kažkaip skaitant jūsų komentarus susidarė įspūdis, kad jūs galvojat apie mane kaip apie labai neatsakingą, diletantišką, atmestinai į savo augintinę žiūrinčią paauglę, kuri sau pramogą susigalvojo...
Tai tiesiog noriu pasakyti, kad taip nėra, neskubėkite daryti išvadų ar teisti žmonių...
Ačiū toms, kurios atsiliepė per AŽ
geriau per ten ir bendraukime.
Sėkmės visoms.

Ačiū už išsakytus komentarus, pastabas, perspėjimus ir t.t.
Genetiniai tyrimai (rezultatai gauti iš Vokietijos ir UK) mano kalytei atlikti (mano geriausia draugė - veterinarė - tuo pasirūpino iškart po to, kai ciucė atsirado mano namuose). Apie maistus po/prieš atsivedant aš irgi žinau nemažai. Apie cezarį (jei jo prireiks) žinau pakankamai daug, asistavau vienai tokiai procedūrai/operacijai. Pinigų ciucei niekada negailėjau ir negailiu, nei maistui, nei reguliariems apsilankymams pas veterinarę, nei dresūrai, nei žaislams, todėl įsivaizduoju, kad šuniukai "kainuos"...
Kažkaip skaitant jūsų komentarus susidarė įspūdis, kad jūs galvojat apie mane kaip apie labai neatsakingą, diletantišką, atmestinai į savo augintinę žiūrinčią paauglę, kuri sau pramogą susigalvojo...

Tai tiesiog noriu pasakyti, kad taip nėra, neskubėkite daryti išvadų ar teisti žmonių...
Ačiū toms, kurios atsiliepė per AŽ

Sėkmės visoms.
QUOTE(audronasak @ 2011 10 17, 14:57)
Pinigų ciucei niekada negailėjau ir negailiu, nei maistui, nei reguliariems apsilankymams pas veterinarę, nei dresūrai, nei žaislams, todėl įsivaizduoju, kad šuniukai "kainuos"...
Skamba fantastiškai.
Aš tikrai nesu piktas žmogus. Tik man nelabai patinka kai visas įdirbis ir žinios yra nubraukiama tiesiog noru turėti beveislių šuniukų, kurie toli gražu nebus korgiai.
Mano nuomone, tu gerai pasielgei pasiimdama beveislį šuniuką ir jį priimdama pas save į namus ir suteikdama jam visą šilumą ir rūpestį kokį tik gali. BET, nors sakai kad pinigų nepagailėjai... TAČIAU, tikram korgiui pinigų pagailėjai, o dabar ruošiesi daryti kvailystę.
QUOTE(audronasak @ 2011 10 17, 14:57)
Grynas manipuliavimas

Nebent jums pasisekė ir radot tokių pat diletantų, kaip ir jūs.

Nesu nei veisėja nei ruošiuosi ja būti, bet tokie užmojai man, na, tiesiog vaikiški kliedesiai ..
Tikrai, pritariu, kad šaunuolė, kad pasiėmėt beveislę kalytę, ją mylit, auginat, negailit laiko ir pinigų.. Bet tokių šuniukų daug... globos namuose.. galima gi iš ten pasiimti beveisliukų.. kam dar paleist į pasaulį daugiau ..
Ir paskui mane žudantis panašaus mąstymo žmonių pareiškimas: pirkau pigiau korgiuką/labradorą/jorką/haskį.. be dokumentų, nes į parodas neisiu..

Mąstote labai siaurai.. tai sėkmės jums jūsų minčių "tunelyje"

Valų korgių pembrukų šuniukai. REZERVACIJA PRADĖTA
Sausio pabaigoje valų korgių pembrukų veislyne " Valhalos Sargas" laukiama šuniukų vada.
Mama: Bitė Ritė Saulės kopa (LT JCH, CW baby '09, CW Junior '10, LT CH, LV CH), akių tyrimas be pakitimų, PRA neigiamas.
Tėtis: Wonder Medaus Lietus (LT JCH, CW'10, CW'11, LT CH, LV CH, RKF CH), HD -B. Wonderis yra natūralus beuodegis, todėl tikimės beuodegių šuniukų.
Norimos lyties šuniukus jau galima rezervuotis. Kalytės nėštumas patvirtintas.
Pirmoje nuotraukoje mama, antroje - tėtis.
Valhalos Sargas

Visi kontaktai puslapyje.
Laba diena, labai domina, kokia šitų šuniukų kaina.Mane domina uodeguoti korgiai.
QUOTE(Mamamvika @ 2012 02 01, 11:34)
Laba diena, labai domina, kokia šitų šuniukų kaina.Mane domina uodeguoti korgiai.
Veisėjams tiesiai rašykit ir pasakys tikslias kainas, o šiaip kaip ir visi "dokumentuoti" šuniukai kainuoja priklausomai nuo to, kokio norėsit - ar veisimui tolimesniam, ar lankysitės parodose, ar tik šeimos draugo užtenka

QUOTE(serpent @ 2012 02 01, 10:39)
Veisėjams tiesiai rašykit ir pasakys tikslias kainas, o šiaip kaip ir visi "dokumentuoti" šuniukai kainuoja priklausomai nuo to, kokio norėsit - ar veisimui tolimesniam, ar lankysitės parodose, ar tik šeimos draugo užtenka
kainos manau svyruoja nuo 1500-2000 iki .... bent jau tokios buvo kai mes praeitais metais domėjomės
kaip už tikrai pakankamai dar retą veislę Lietuvoje, manau tikrai maži pinigai.

Ačiū už atsakymą

labai grazus suniukai

Dar turiu 4 kalytes nerezervuotas
Pridedu jų nuotraukėles:
Beuodegė mergytė, rauda su baltu.

Beuodegė mergytė, tikėtinas sabalas.

Ilgauodegė mergytė, rauda su baltu.

Kontaktai puslapyje Valhalos Sargas

Beuodegė mergytė, rauda su baltu.

Beuodegė mergytė, tikėtinas sabalas.

Kontaktai puslapyje Valhalos Sargas
Sausio 25 d. gimė pirmoji valų korgių pembrukų veislyno "Valhalos Sargas" vada. Vadoje 5 kalytės ir 3 šuniukai. Vienas šuniukas ir dvi kalytės - natūralūs beuodegiai.
Mama: Bitė Ritė Saulės kopa (LT JCH, CW baby '09, CW Junior '10, LT CH, LV CH), akių tyrimas be pakitimų, PRA neigiamas.
Tėtis: Wonder Medaus Lietus (LT JCH, CW'10, CW'11, LT CH, LV CH, RKF CH), HD -B. Wonderis yra natūralus beuodegis.
Nerezervuotos liko 3 kalytės. Dvi iš jų natūralios beuodegės. Natūralios beuodegės parduodamos su bendrasavininkystės sutartimi.
Šuniukai bus parduodami su LKD/FCI dokumentais, pirkimo - pardavimo sutartimi, bus skiepyti pirmuoju skiepu, turės mikročipą ir EU gyvūno sveikatos pasą. Į naujus namus galės keliauti ne anksčiau kaip sueis 8 sav.

Susipažinkime:
Pinkis (Abrikosas Gyvatės Ašara), pasaulį išvydo 2012 metų sausio 16 dieną Baltojoje Vokėje
Tėtis - Mapleleaf Lisiura Alex Trebek (BY-LT-LV-EST-BALT JCH-CH, INT-RKF-BY CH, KL.N'07, RUS JCH-CH, SLO-PL-HR CH)
Mama - Olivija Gyvatės Ašara (BY-EST-LT CH, LT JCH, 2xCACIB)
Štai toks jis buvo pirmosiomis savaitėmis:

Na, o čia, jau paūgėjęs:

O štai taip būna, kai pavargstam ką nors besivaikydami ar tiesiog šiaip žaisdami - tada tiesiog krentam bet kur ir parpiam

Jau turim ir porą apdovanojimų:
Britų aviganių parodoje - 1 vieta
Specializuotoje Valų korgių parodoje - 2 vieta

Pinkis (Abrikosas Gyvatės Ašara), pasaulį išvydo 2012 metų sausio 16 dieną Baltojoje Vokėje

Tėtis - Mapleleaf Lisiura Alex Trebek (BY-LT-LV-EST-BALT JCH-CH, INT-RKF-BY CH, KL.N'07, RUS JCH-CH, SLO-PL-HR CH)
Mama - Olivija Gyvatės Ašara (BY-EST-LT CH, LT JCH, 2xCACIB)
Štai toks jis buvo pirmosiomis savaitėmis:

Na, o čia, jau paūgėjęs:

O štai taip būna, kai pavargstam ką nors besivaikydami ar tiesiog šiaip žaisdami - tada tiesiog krentam bet kur ir parpiam

Jau turim ir porą apdovanojimų:
Britų aviganių parodoje - 1 vieta
Specializuotoje Valų korgių parodoje - 2 vieta