Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai nori eiti mokyklon?

Apklausa: vaikui eiti į mokyklą: (66 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveiki, pats mokyklą baigiau palyginus ne senai. Buvau vienas iš blogiausiai besimokančių savo klasėje, o šiuo metu esu vienas iš geriausių studentų visame kurse. Todėl patikėkite žinau, kaip reikia motyvuoti prasčiau besimokantį mokinį. Kadangi suaugusių kalbos retai paveikia paauglius, siūlau jums puikią alternatyvą, kuri padėjo ir man - motyvacinius video. Dalinuosi ikvepiančiu video. Kiekvienai Mamai rekomenduoju parodyti šį video savo vaikams. Patikėkite jie bus susižavėję ir kas svarbiausia šis video įkvėps juos siekti daugiau negu jie turi dabar! http://www.youtube.c...h?v=8H14rZ0t3XU
Atsakyti
Jei tai butu tiesa, tai kodel tavo nickas Nepilnametis, jei jau tipo studentas esi? Ir kokio stebuklo deka istojai studijuoti, jei buvai blogiausiai besimokantis? Nusipirkai kur geresniais pazymiais israsyta brandos atestata?
Atsakyti
Baik, tiesiog tai vaikėzas gal ir pats talpinantis Youtub'e filmukus o šiame forume juos reklamuoja, arba šiaip neturi ką veikt, čia jau vienoj temoj buvo įmetęs vieną, ale skatinantį motyvaciją. Tiksliau ne motyvaciją skatino, o ragino leisti vaikams nusisukti sprandą. Jo nick'as atitinka ir jo brandą bei požiūrį į gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 12 gegužės 2014 - 15:22
aaaaaa, o as jau ruosiausi jo klaust kur jis brandos atestata nusipirko. Ne tam, kad netureciau, turiu. Ale geresnio noriu biggrin.gif su 10A lygiu is matematikos biggrin.gif
Atsakyti
O ko čia širsti ir įžeidinėti. Faktas tame, kad praktika parodo, kad tie kurie vidurinėje buvo ale gėnijai kitaip sakant kalikai, jie aukštojoj dažniausiai neištempia, nes ten eina praktika, o ne vien sausas kalimas. O tas kuris prasčiau mokinosi nebuvo kalikas, pasirodo yra praktikas . Vat Jums ir skirtumas.
Ir ne vieną tokį pavyzdį žinau, kai vidurinėje viskas buvo dešimtukai, o įstoję vos vilkosi arba visai nepavežė.
Faktas tame, kad kiekvienas mes esame skirtingi. Vienur stipresni, kitur silpnesni.
Atsakyti
Iš mano auklėtinių visi tie, kur gerai mokėsi mokykloje, ir toliau sėkmingai mokosi universitetuose, tie, kurie mokykloje tinginiavo net įstoję į mokamas vietas nebesimoko: iškrito po pirmo semestro, po pirmo kurso, metė, nes per sunku pasirodė ir pan. Na o patys prasčiausi dirba kokiam Anglijos fabrike arba LT pas ūkininkus.
Atsakyti
QUOTE(sarka @ 2014 05 25, 08:12)
Faktas tame, kad praktika parodo, kad tie kurie vidurinėje buvo ale gėnijai kitaip sakant kalikai, jie aukštojoj dažniausiai neištempia, nes ten eina praktika, o ne vien sausas kalimas.



Tiek universitetuose tiek kolegijose yra kalami sausi mokslai su nedideliais praktikos užsiėmimais, ale seminarais ir su tikra praktika rimtai susiduriama tik įsidarbinus. Praktika o ne sausa teorija dėstoma tik profesinėse mokyklose.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 26, 12:11)
Tiek universitetuose tiek kolegijose yra kalami sausi mokslai su nedideliais praktikos užsiėmimais, ale seminarais ir su tikra praktika rimtai susiduriama tik įsidarbinus. Praktika o ne sausa teorija dėstoma tik profesinėse mokyklose.

pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif

Is savo klasioku ir kitu pazistamu mokiniu galiu pasakyt, kad visi gerai ir labai gerai besimoke vidurinej paskui universitetus arba kolegijas baige. O tie, kurie vidurinej tingejo ar nesugebejo, tai arba profke arba visai nieko.
O tokio "bajerio", kad mokykloj vos ne genijus, o univere neistempotu,tai girdet negirdejus schmoll.gif Nebent kas studijuojant supranta, kad ne tas studijas pasirinko, bet tada kitur pereina mokytis ir mokslus baigia.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 05 25, 12:39)
tie, kur is blogiausiu mokiniu tai jie ne tik neistoja i aukstasias, bet ir net nemegina stot, nes sansu jokiu neturi, tai pasakojimas kaip jie puikiai mokosi lyginant su "kalikais" labai nerealus.


Labai realus, o bent jau iš mano ir mano klasiokų pavyzdžių - vienas matematinis genijus baigė narkomanu, kita tesugebėjo įstoti į filologiją, o tie, ant kurių buvo padėtas kryžius, kad nusigers ir pan., baigė universitetus, sukūrė puikias šeimas. Nežinau, kaip yra dabar, bet tais laikais buvo mokamos vietos, kur galėjo įstoti beveik kiekvienas norintis. Beje, po pirmo semestro visi kaimiečiai su 10-tais atestatuose iškrito arba patys išėjo, nes mokytis buvo be galo sunku (VGTU).

Esmė tame, kad dažnai vaikai būna verčiami mokytis, o tapę pilnamečiais pajunta laisvę nuo tėvų. Tad šis jaunuolis pradėjęs šią temą yra begalo teisus - reikia motyvuoti, o ne versti (video nežiūrėjau).
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 05 25, 12:46)
Iš mano auklėtinių visi tie, kur gerai mokėsi mokykloje, ir toliau sėkmingai mokosi universitetuose, tie, kurie  mokykloje tinginiavo net įstoję į mokamas vietas nebesimoko: iškrito po pirmo semestro, po pirmo kurso, metė, nes per sunku pasirodė ir pan. Na o patys prasčiausi dirba kokiam Anglijos fabrike arba LT pas ūkininkus.



visiškai pritariu, manau, kad taip ir yra. Nebūna taip, kad tie kas į mokslą visada žiūrėjo atsainiai, įstoję į universitetus staiga visrta genijais. Juk ir ten reikia "pakalt", naktim pasėdėt iki paryčių ir t.t. Motyvacijos tam tikriausiai iš niekur neatsiranda.
Atsakyti