aj, kai pagalvoji, tai gali turet visa rubu spinta ir nebut elegantiska
siaip manau garderoba reik formuot gerai apgalvojant ka isigyti, tada nereikes ir kalno rubu, batu, rankiniu
as dar i elegantiskos ponios garderoba itraukciau kailinius, ar puskailinius, be viso kito ka ieva-pieva parase. aksesurai taip pat nepamaisytui - sages, kaklaskares, juvelyrika, geras laikrodis, stilingi akiniai ir pan.

as dar i elegantiskos ponios garderoba itraukciau kailinius, ar puskailinius, be viso kito ka ieva-pieva parase. aksesurai taip pat nepamaisytui - sages, kaklaskares, juvelyrika, geras laikrodis, stilingi akiniai ir pan.
QUOTE(Shiduh @ 2006 10 16, 15:09)
nu situos bla bla bla as ir pati zinau. man idomiau konkreciai, jei reiktu suformuot savo garderoba is nedaug, bet kokybisku daiktu. ka pirktumete? tarkim vienas juodas kelnes, vienus ilgus batus, viena auksini zeda su briliantu
ir pan.

kazin, ar cia po viena gera daikta reikia turet...as tai sakyciau, kad reikia tureti bent 5 geras kelnes, bent 5 poras elegantisku batu, bent 5 ziedus su briliantais ir tt..

QUOTE(Shiduh @ 2006 10 16, 15:29)
o kam tiek daug?
mane tai uzknistu tos pacios kelnes ir tie patys batai

QUOTE(helena @ 2006 10 16, 15:15)
kazin, ar cia po viena gera daikta reikia turet...as tai sakyciau, kad reikia tureti bent 5 geras kelnes, bent 5 poras elegantisku batu, bent 5 ziedus su briliantais ir tt.. 

Nu jau

QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 16, 15:45)
cia as ish to gobsumo parasiau

nu kazkaip cia ne vtiemu gaunasi. kazkada kazkokiam zurnale buvo toks straipsnis: nu panasiai ir vadinosi, kazkaip ar tai privalomi daiktai moters garderobe. nu kazkas tokio. nu ir ten buvo sarasas su fotkem, kokius daiktus tiesiog privalu turet, na ten klaisikine juoda suknele, sijonas lygus zemiau keliu, kokybiskas svarkas ir pan. tai vat ir cia man idomu, kaip jus galvojate, kokius daiktus tiesiog butina turet.
QUOTE(Shiduh @ 2006 10 16, 17:35)
nu kazkaip cia ne vtiemu gaunasi. kazkada kazkokiam zurnale buvo toks straipsnis: nu panasiai ir vadinosi, kazkaip ar tai privalomi daiktai moters garderobe. nu kazkas tokio. nu ir ten buvo sarasas su fotkem, kokius daiktus tiesiog privalu turet, na ten klaisikine juoda suknele, sijonas lygus zemiau keliu, kokybiskas svarkas ir pan. tai vat ir cia man idomu, kaip jus galvojate, kokius daiktus tiesiog butina turet.
As manau, kad moteris gali elegantiskai atrodyti ir su dzinsais. O va ka privalu tureti dalykinei moteriai (taip turetu vadintis tema, manau), cia jau kitas reikalas