Įkraunama...
Įkraunama...

Elegantiškos moters garderobas

kaip galvojate, kas turėtų sudaryti tokios moters garderobą? kokie rūbai, batai, papuošalai ir t.t.? kas būtina? ar imanoma būt elegantiškai ir žaviai, neturint visos rūbų parduotuvės namie?
Atsakyti
kostiumėliai, sijonai, batai ant kulniuko, geros pėdkelnės, kokybiški batai ir rankinė, brangūs papuošalai su išliekamąja verte (ne Ibero tongue.gif ), paltas rolleyes.gif
Papildyta:
marškiniai saikingai puošti, plaukų segė, skrybėlė ( unsure.gif ).
manau, kad įmanoma ir su saukingu rūbų kiekiu išsiversti
Atsakyti
aj, kai pagalvoji, tai gali turet visa rubu spinta ir nebut elegantiska tongue.gif siaip manau garderoba reik formuot gerai apgalvojant ka isigyti, tada nereikes ir kalno rubu, batu, rankiniu smile.gif
as dar i elegantiskos ponios garderoba itraukciau kailinius, ar puskailinius, be viso kito ka ieva-pieva parase. aksesurai taip pat nepamaisytui - sages, kaklaskares, juvelyrika, geras laikrodis, stilingi akiniai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 16 spalio 2006 - 13:30
nu situos bla bla bla as ir pati zinau. man idomiau konkreciai, jei reiktu suformuot savo garderoba is nedaug, bet kokybisku daiktu. ka pirktumete? tarkim vienas juodas kelnes, vienus ilgus batus, viena auksini zeda su briliantu smile.gif ir pan.
Atsakyti
aš bandyčiau įsigyt kostiumėlį trijų dalių gal tamsiai pilką (kelnės, sijonas, švarkas), kokius 3-4 marškinius: baltus, juodus, kreminius, rausvus. batus/batelius ant kulniuko juodus. juodą rankinę. perlų karolius.
manau, žaidžiant su sijonu/kelnėm ir marškukais visai užtektų pradžiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 10 16, 15:09)
nu situos bla bla bla as ir pati zinau. man idomiau konkreciai, jei reiktu suformuot savo garderoba is nedaug, bet kokybisku daiktu. ka pirktumete? tarkim vienas juodas kelnes, vienus ilgus batus, viena auksini zeda su briliantu smile.gif ir pan.

kazin, ar cia po viena gera daikta reikia turet...as tai sakyciau, kad reikia tureti bent 5 geras kelnes, bent 5 poras elegantisku batu, bent 5 ziedus su briliantais ir tt.. biggrin.gif
Atsakyti
o kam tiek daug?
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 10 16, 15:29)
o kam tiek daug?

mane tai uzknistu tos pacios kelnes ir tie patys batai doh.gif nu bet cia kaip kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 16 spalio 2006 - 14:40
QUOTE(helena @ 2006 10 16, 15:15)
kazin, ar cia po viena gera daikta reikia turet...as tai sakyciau, kad reikia tureti bent 5 geras kelnes, bent 5 poras elegantisku batu, bent 5 ziedus su briliantais ir tt.. biggrin.gif

Nu jau biggrin.gif Ziedo ir vieno uztektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 16, 15:45)
Nu jau biggrin.gif  Ziedo ir vieno uztektu biggrin.gif

cia as ish to gobsumo parasiau biggrin.gif
Atsakyti
nu kazkaip cia ne vtiemu gaunasi. kazkada kazkokiam zurnale buvo toks straipsnis: nu panasiai ir vadinosi, kazkaip ar tai privalomi daiktai moters garderobe. nu kazkas tokio. nu ir ten buvo sarasas su fotkem, kokius daiktus tiesiog privalu turet, na ten klaisikine juoda suknele, sijonas lygus zemiau keliu, kokybiskas svarkas ir pan. tai vat ir cia man idomu, kaip jus galvojate, kokius daiktus tiesiog butina turet.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 10 16, 17:35)
nu kazkaip cia ne vtiemu gaunasi. kazkada kazkokiam zurnale buvo toks straipsnis: nu panasiai ir vadinosi, kazkaip ar tai privalomi daiktai moters garderobe. nu kazkas tokio. nu ir ten buvo sarasas su fotkem, kokius daiktus tiesiog privalu turet, na ten klaisikine juoda suknele, sijonas lygus zemiau keliu, kokybiskas svarkas ir pan. tai vat ir cia man idomu, kaip jus galvojate, kokius daiktus tiesiog butina turet.

As manau, kad moteris gali elegantiskai atrodyti ir su dzinsais. O va ka privalu tureti dalykinei moteriai (taip turetu vadintis tema, manau), cia jau kitas reikalas cool.gif
Atsakyti