Įkraunama...
Įkraunama...

labai neramus naktininis kūdikio miegas

mano sunui 7 men. nuo 4 menesiu vis blogiau ir blogiau miega nakti - prabudineja iki 10 kartu (kas 40min-1val.) balskosi, pradeda garsiai verkti, nuraminu tik supdama ant ranku. kartais ant tiek isirekia kad net neima kruties ir nenusiramina guledamas salia manes.sunaus gydytojas nemiego priezasti ivardina dantis. pirmieji isdygo 5 men ir sav. bet miegas vistiek nepagerejo. atseit pradeda kaltis kiti. bet jau 2 men ir jokiu pozymiu kad kiti dantukai dygtu nera(nepabrinkusios smegenytes, nesiseileja ir pan.)iki 6 menesiu valge tik mamos piena. dabar maitinames taip -
7val. mamos pienas
11val. - vaisine tyrele
13-14val-darzoviu kose+mesyte
16-17val.-mamos pienas
19-20val - kruopu kose
22val - misinukas
1val.-mamos pienas
4-5val - mamos pienas
dienos metu miega 3kartus. 2k.-po 40 min.(ramiai) 1,5-2 val. su prabudimu. stengiames nedukti su juo, neleidziu zvygauti vakarais -nepadeda. nebera to ramaus miegelio kaip buvo iki 4 men. jis nebeismiega net 2valandu neprabudes. konsultavomes ir su vaiku neurologu, jo diagnoze - neurologiskai sveikas. nebezinau ka daryti. labai pavargau.kaip padeti sunui?
p.s. televizorius ijungiamas labai retai tame kambaryje kur miega sunus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikas: 16 spalio 2006 - 15:06
Tai kad viskas yra gerai. Vaikas auga ir to jau ramaus miego, kuris buvo iki 4 mėn nebus. O neramus miegas gali būti vaiko sapnų išraiška.
Atsakyti