Energetikos sektoriuje dirba tikrai pakankamai daug moterų. Pakankamai sudėtinga sritis (žinoma dar priklauso kuo konkrečiai užsiimi).
Šilumos tiekimo organizatorius...šiaip parašyta gana miglotai. Man iš karto kilo du variantai: arba namų (daugiabučių) šildymo sistemų kontrolė, darbų organizavimas. Darbo pagrindinis bjaurumas, kad reikia tampytis po miestą...pėsčiom. Šiaip darbas kontroliuot tam tikro rajono santechninius darbus. Kaip šilumos punktų tikrinimas, šildymo sistemų praplovimai, karšto vandens skaitiklių keitimas, plombavimas tikrinimas..
Arba antras variantas miesto šilumos tinklų kontrolė. Su šiuo darbu esu žymiai mažiau susidūrusi. Esmė ten irgi panaši. Sėdi prie kompo, ir valdai šilumines trasas, stebi kaip reikalai su slėgiais, ar kur nekrinta... daugiau konkretizuot negaliu
Tačiau man šitas skelbimas iš karto kažkoks įtartinas pasirodė. Atlyginimas nuo 2000lt? Nenoriu ginčytis, tačiau kiek teko susidurti su "šilumos tiekimo organizatoriais" (čia tik taip juos pavadinau) tai jų alga net 1000lt nesiekia.
O kitas dalykas, ar skelbime nebuvo minimi kokie nors išsilavinimo reikalavimai??
Tikrai netikiu, kad Vilniaus energijos kursai sugebės sukišti į galvą šiaip jau pakankamai sudėtingą mokslą per savaitę.
Juk net ir vairavimo kursai trunka ilgiau. Tiek teorinė dalis, tiek praktinė.