Įkraunama...
Įkraunama...

Šilumos tiekimo organizatorė

Sveikos ax.gif
Pries kiek laiko perskaiciau skelbima, kuris kviecia mokytis silumos tiekimo organizatiriaus specialybes. Mokslai nemokami, nes organizuoja ir uz juos moka vilniaus energija. Savaite studijos, dvi sav. praktika darbe ir taip du metelius. Stipendija uz studijas ir uz darba. Veliau garantuota darbo vieta su atlyginimu- nuo 2000 lt, visom socialinem garantijom ir t.t. ir t.t. Darbovietei finansuojant-galimybe toliau testi mokslus.Viskas lyg ir faina tik susimasciau ar moteriskem tinka si specialybe g.gif Mokslai prasidetu nuo gruodzio 1d. O iki to kasdien vyksta ekskursijos, aprodant darbo vietas, paaiskinant kas ir kaip.
Gal kas susigundytumet bigsmile.gif Jei atsiras norinciu ar bent i ekskursija nueit, tai veliau telefoniuka imesiu. Nekasdien prie kompo bunu, tai galiu iskart ir neatsakyt ax.gif
O gal kas apie tai placiau ka girdejot, butu idomu suzinot ax.gif
Atsakyti
Energetikos sektoriuje dirba tikrai pakankamai daug moterų. Pakankamai sudėtinga sritis (žinoma dar priklauso kuo konkrečiai užsiimi).

Šilumos tiekimo organizatorius...šiaip parašyta gana miglotai. Man iš karto kilo du variantai: arba namų (daugiabučių) šildymo sistemų kontrolė, darbų organizavimas. Darbo pagrindinis bjaurumas, kad reikia tampytis po miestą...pėsčiom. Šiaip darbas kontroliuot tam tikro rajono santechninius darbus. Kaip šilumos punktų tikrinimas, šildymo sistemų praplovimai, karšto vandens skaitiklių keitimas, plombavimas tikrinimas..

Arba antras variantas miesto šilumos tinklų kontrolė. Su šiuo darbu esu žymiai mažiau susidūrusi. Esmė ten irgi panaši. Sėdi prie kompo, ir valdai šilumines trasas, stebi kaip reikalai su slėgiais, ar kur nekrinta... daugiau konkretizuot negaliu blush2.gif

Tačiau man šitas skelbimas iš karto kažkoks įtartinas pasirodė. Atlyginimas nuo 2000lt? Nenoriu ginčytis, tačiau kiek teko susidurti su "šilumos tiekimo organizatoriais" (čia tik taip juos pavadinau) tai jų alga net 1000lt nesiekia.

O kitas dalykas, ar skelbime nebuvo minimi kokie nors išsilavinimo reikalavimai??
Tikrai netikiu, kad Vilniaus energijos kursai sugebės sukišti į galvą šiaip jau pakankamai sudėtingą mokslą per savaitę.

Juk net ir vairavimo kursai trunka ilgiau. Tiek teorinė dalis, tiek praktinė.
Atsakyti
Tai va, kadangi skelbimas atrodė nelabai realus, tai pasiknaisiojau ir radau originalų variantą:


Šilumos tiekimo organizatorius

Vilniaus statybos ir dizaino kolegija, bendradarbiaudama su vieno pirmaujančių Europoje šilumos operatorių DALKIA įmonėmis Lietuvoje UAB ,,Litesko” ir UAB ,,Vilniaus energija”, dualiojo mokymo projekto iniciatorėmis rengiant naujos techninės-komercinės kompetencijos specialistus darbui šilumos sektoriuje, kviečia visos Lietuvos jaunimą, turintį vidurinį išsilavinimą, įgyti

ŠILUMOS TIEKIMO ORGANIZATORIAUS
specialybę pagal dualiojo mokymo programą.

Dualiojo mokymo privalumai:

studijos mokymo įstaigoje derinamos su darbu įmonėje ir teorinės žinios iš karto pritaikomos praktikoje;
Pažintis su įmone, jos veikla, darbo metodais dar studijų metu;
Lengvas, greitas ir profesionalus įsitraukimas į darbą pradedant profesinę karjerą.
Studijų trukmė:
- 2 metai, su galimybe įgyti aukštojo neuniversitetinio mokslo diplomą.

Studijų eiga:
- 1 teorijos savaitė Vilniaus statybos ir dizaino kolegijoje;
- 2 savaitės praktikos vienoje iš įmonių;
- Už praktinį darbą mokamas priedas prie stipendijos.

Studijos nemokamos.
Studijas baigusiems jaunuoliams [B][I]bus suteikta galimybė įsidarbinti projekte dalyvaujančiose įmonėse.

Reikalingi dokumentai:

Prašymas
Brandos atestato ir jo priedo arba kito, vidurinį išsilavinimą liudijančio dokumento kopija
Asmens tapatybės kortelės arba paso kopija
4 (3x4 cm) nuotraukos
Dokumentus su nuoroda „ŠTO” pristatyti Vilniaus statybos ir dizaino kolegijai, Antakalnio g. 54, 319 kb., tel. 234 38 20, 266 72 53.


kadangi skelbime niekur neradau jokių užuominų apie darbo užmokestį, tai norėčiau sužinot Milana, kas tau pateikė tokią informaciją?


Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2006 10 23, 09:38)

kadangi skelbime niekur neradau jokių užuominų apie darbo užmokestį, tai norėčiau sužinot Milana, kas tau pateikė tokią informaciją?

Labai retai prieinu prie kompo, tai pardon ax.gif tik dabar pamaciau.
Informacija, kuria parasiau, inete- neteikiama. As nepatingejau nueit i ju organizuota susitikima, (atstovavo dvi darbuotojos is viln. ener.)kuriame buvo destoma ko tikimasi is musu ir ka jie siulo. Priimami zmones baige vidurini. Beje, jau yra baigusiu siuos mokslus ir gaunancius tuos 2000 lt. O mokslai trunka ne savaite, o du metus.Tiesiog savaite studijos, dvi- praktikos, vel savaite studijos, dvi- praktikos, vel sav...... ir t.t.
Tralaila, o tu gal dirbi kazka panasaus? ax.gif
Atsakyti
Na, nenoriu ginčytis. Matyt pasenusios mano žinios.
Šiaip aš dirbu energetikos srityje, bet darbo pobūdis nepanašus.
Su Vilniaus energija buvau kitaip susidūrusi. Mėnesi, na galima pasakyti "stažavausi", ten. Pinigėlių negavau (čia tarp kitko). Jau pirmą savaitę buvau geriausia lazdynų alkoholikų - santechnikų draugelka.
Mano vadovė buvo "šilumos vadybininkė" (kiek suprantau iš skelbimo tai tas pats).
Tampėmės po rūsius, butus ir panašiai. Tada ji man minėjo, kad atlyginimas nėra didelis.
Atsakyti
Na, turbut kol zmogus "ant saves" neisbandai, tai negali but tikras kas ir kaip g.gif Nors per atviru duru diena nepanasu buvo, kad pasakas seka, o be to kam jiems tai.
Atsakyti
o ka jie pasakojo?
kaip jie darbo pobudi apibudino? biggrin.gif
Atsakyti
Trumpai tariant- klientu aptarnavimas.
Atsakyti